....

Ne-ej............


Återkommer när jag orkar... troligen när jag kommer hem från Marbella...

Tillägg

Jag har fått massa respons på förra inlägget som gjort mig mycket ledsen...
Jag är absolut ingen barnhatare, jag syftar heller inte på någon i min omgivning när jag skrev.... Jag syftar helt på mig själv och hur jag vill göra med barnfrågan... Jag menar ju bara att barn inte passar in i mitt liv just nu, men sen när jag får ordning och rutin med mitt jobb kommer jag kunna lägga massa tid på barnet (ja, jag ska nog bara ha ett barn). Min skräck är ju ett grannpar som vi har, som glömt bort sig själva längs resan och skiter i allt för att bara röka hela dagarna... Jag tycker heller inte att man ska skita i sin ungar och bara vara ego och bry sig om sig själv, och som jag skrev så kommer det ändras när jag själv fått barn. Jag har varit inne på att sluta blogga förut för det är inte första gången man känner att man gjort något fel, men ibland är det så skönt att skriva av sig när man känner press och kommentarer om att jag inte har barn. Ja menade inte tvärt om, jag är bara så trött på att vart jag än går frågar folk om jag har barn, och jag blir inte tagen på allvar efter att jag säger att jag inte har det... (Bör tillägga att med detta menar jag inte personer i min omgivning, utan på andra ställen).
Och jag har sagt det förr till vänner och säger det igen! LÄS INTE MIN BLOGG! Det står bara massa skit här!! Titta på bilderna istället, för texten är sånt skräp som bara måste ut!

Kram!

Det här med barn...

Vart jag än vänder mig får jag hela tiden en påminnelse om att jag inte har några barn, som att det skulle vara negativt. Alla kring mig, i stort sett, har barn nu och det är ju jättekul. Det som är irriterande är att jag inte blir lika accepterad eller hur man ska kalla det för att inte jag har babyspya på axeln... Många säger ju- vänta tills du får barn.. eller att allt blir annorlunda när man får barn. Jag är ledsen, men det får mig till att ännu mindre vilja skaffa barn!!! Jag älskar mitt liv som det är nu, men jag vill självklart ha ett barn sen... Men nu skulle det bara rasera det jag byggt upp och det skulle inte alls passa in i mitt liv. Kan tänka mig att många som inte har ett jobb de älskar kan skaffa barn när de vill för att de kan ta ledigt och tycker det är skönt. Och "rätt tid kommer aldrig", men JO! I mitt fall gör det de!

I min värld skulle jag inte vilja ge upp det liv, det kontaktnät eller de hobbys jag har bara för att jag blir mamma! Jag vet att mina prioriteringar kommer ändras när vi får barn, men jag kommer ALDRIG lägga ner mej själv och mitt tidigare liv bara för det! Jag kommer hitta en lösning och kombinera detta. Däremot har jag världens bästa jobb som är perfekt när jag får barn! Jag kommer ha massa tid över hemma under dagarna för barnet, så kan jag sen ha klass några kvällar i veckan samt en klassdag med 3 klasser på söndagar. Men jag kommer aldrig bli den där typen som sluskar omkring i mysbyxor och en lortig hårknut med barnvagn och en cigg på stan... Man kan faktiskt ta hand om sig själv, om man från början när barnen växer upp lär dem att ta lite hand om sig själva också. De behöver inte hållas i handen hela dagarna! Och alla moraltanter kan förstora de order hur mycket de vill, barnen ska självklart inte vara så självgående så de kan laga egen mat när de är två år- det var INTE alls så jag menade, men jag kommer inte dalta med dem för då kommer jag få hålla dem i handen hela livet när de ska gå.

Jaja, nu har jag skrivit av mig lite så nu är det fritt fram att ha åsikter om mina åsikter...

Kram!

Jobb jobb jobb

Idag på förmiddagen hade jag några härliga konsulter på besök i studion! Vilka tjejer! Det ska bli kul att se dem växa och utvecklas, och bra mål har de ;) Vi drog över lite på tiden, men ingen hade emot det för det var deras frågor som dröjde lite- och det är bra! Frågvis ska man vara för att lära sig och för att förstå! De fick med sig mycket användbart hem och de är verkligen taggade. Vi behöver komma igång i uniten nu! Det har varit lite trögt för alla, men nu rullar det på :D Ska inte bli några problem detta inte ;)

Nu på eftermiddagen, efter en påsklunch hos mamma och pappa, var jag ensam hemma. Hade ju tänk att jag skulle vara ledig över påsk och inte jobba mer än utbildningen idag... så när jag kom hem tänkte jag sätta på en film och vänta på min sambo... meeen jag skulle ju bara fixa en sak på datorn... och sen en till och tillslut hade jag ändå småjobbat i ett par timmar.... suck! Jag mår ju inte dåligt av det så, jag vill ju jobba, men jag har mått lite knas sista dagarna här (dock bra idag) så jag tänkte ta de lite lugnt.. Men det gick visst över redan idag så nu mår jag bättre.


Man ska ju ha en bild med i varje inlägg förstås, så jag slänger in en från seminariet förra året.. Tjao, man kan ju inte vara snygg och proper jämt :P

Hade glömt att Anders inte var ledig imorgon heller, utan han börjar kl 10 och ville gärna ha skjuts till jobbet. Känner jag mig själv rätt åker jag säkert till studion efter det och pillar och grejjar lite där eftersom jag ska hämta mina föräldrar på eftermiddagen ändå. Så det blir väl liiiite jobb imorgon med :D Men jag ska lägga tid på hästarna åxo, när jag ändå har tid och inte behöver sitta och ringa eller har inbokade kundmötet :)

Nej, nu ska jag sova. Har redan gjort min grovomgång med hudvården (körde hela kittet med de produkterna jag använder 2 ggr i veckan + det vardagliga) samt att jag borstat tänderna, så det är bara att hoppa i säng.

Kram och glad påsk!

Full rulle!

Här händer det grejer! Nu kör vi hårt för att bygga upp uniten. På fredag har vi bokat in en extra basutbildning, eftersom jag har många tjejer som vill jobba nu och inte har tid att vänta på den i början på nästa månad. Och det är många anmälda redan!! Vi ska vara i min studio så det kommer bli extra mysigt. Unitmötena har vi ju i Karlstad i samma lokal som de andra unitarna som vi samarbetar med, vi har vårt på tisdagar, men min studio är mindre och ligger 2 mil utanför Karlstad.

Jag fick en kommentar om hur jag gör när jag teambuildar. Det är ju en liten process att skriva, och jag ska göra det, men det har inte blivit av. Men det kommer, jag lovar ;)

Har haft en bra dag på jobbet idag kan man säga. Jag har jobbar mycket hemma och bara tagit det lugnt. Sen åkte jag en snabbis till studion och jobbade mycket effektivt. Bokade lite, föranalyserade och följde upp. Känns bra och nu är min egen business på gång igen :) Lätt att glömma den i DIQ'n- inte bra!! Sen avslutade jag kvällen med att borsta lite på hästarna i hagen. Nutti tyckte nog det var dags och lortig var han! Lillskiten med, men han var mest hårig och behövde få av sig lite. När jag borstade honom hade jag Tinny gosandes i örat, och när jag borstade Tinny hade hon Lillskiten hängande i svansen :P Han ska då alltid vara med, den lille knödden! Kanske skulle ha tagit ett kort, men de var för lortiga för det ;P
Får slänga in en gammal bild:

Tinny och lillskiten Aragorn förra sommaren. Nu är han jämt liiiiite större ^^

Kram!

Bildregn!

Dags för ett litet bildregn från kröningsfesten ;) Här är iaf de bilder som blev bra :)


Jag längst fram med några av mina brudar i Lethal in Pink!


Star recruiter Emma och jag. Och jepp- jag är så kort! (men hon är lång åxo;) hihi).


Emma blev överraskad av mig och Lollo. Hon trodde inte hon skulle få sin röda kavaj förrän i slutet på månaden :P


Min söta första röda jacka ♥


Emma och två tjejer från hennes Team.


Presentbordet som var fyllt med presenter för utmaningar mina tjejer fixat. Dock efter att några utmärkelser delats ut så det var mer grejer från början :P


Dags för lite mat
Min söta sambo och min söta mamma ♥


Min stjärna Maria och Emmas senaste konsult Emelie.


Mottagare av presentkort på nagelförlängning hos mig ;)


Jag och Mars månads Queen of sales.


Topp 3 DIQ-Queen of sales över hela DIQ perioden. Maria till vänster blev 3:a, Madde till höger 2:a och "storslams-Emma" i mitten blev vår stolta DIQ-Queen och fick ett set med demoställ för makeup och lite godsaker.


Vinnaren i Selma spa-lotteriet och jag.


Jag och min stolta Senior Sales Director Lollo!

Det var väl de korten som blev bra, sen blev det svårare och svårare att hålla sig och jag trodde väl egentligen jag skulle fälla någon tår när jag presenterade Emmas framgångar, men det höll sig till slutet iaf. Jag är så tacksam för all hjälp och stöd, fraförallt till alla som trott på mig! Det betyder så fruktansvärt mycket, och det är tack vare er som jag är där jag är idag!

Kram!

En underbar kväll!

Kröningsfesten var fantastisk! Helt otroligt!! Trodde inte det skulle bli så bra, och alla var nöjda och glada! Har fått lite sms och facebook-meddelanden nu i kväll, om att de tyckte att det var jättekul. Jag fick öva på att stå inför många och prata igen, och jag blir nog säkrare och säkrare för varje gång. Lollo var så stolt över mej så det måste ha blivit framsteg där. Jag vill kunna göra det, men det är lite jobbit. Idag gick det ändå rätt bra tycker jag!

Det togs massor med bilder, men jag orkar inte gå igenom dem nu ikväll.. Tar det imorgon istället. Är så trött och nöjd nu :)

Kram!

Kröningsfest

Ja idag är det alltså dags för festligheter. Alla andra brukar ju ha nån form av kröning, och vi ska idag har en kröningsFEST! Förstås! Som vi kämpat i DIQ'n tyckte jag att tjejerna var värda lite festligheter! Det kommer bli som ett miniseminarium, eftersom mycket priser och utmärkelser ska delas ut. Vi kommer presentera uniten, alla som delat med sig, röda jackan, Queen of sales i mars och Queen of sales-DIQ (alltså under hela DIQ'n) och dra vinnaren i lotteriet som de jobbat ihop lotter till, som får följa med mig till Selma Spa. Det blir tvårätters med en rosa mingeldrink som start och ett rejält tack till alla som stöttat och hjälpt till. En och annan tår kanske trillar ner åxo, för det är väl först idag jag kommer fatta att vi gjorde det!!

Det har ju verkligen varit fyra intensiva månader, och månaden innan DIQ var även den intensiv eftersom jag då jobbade för att kunna gå in i DIQ. Så det var galet länge sedan jag var på fest, men igår var jag faktiskt det. Det var min sista tjej in i DIQ'n som fyllde 25 och hade fest hemma igår, och det var två andra + en blivande konsult på plats, varav en av dem åxo fyllde år här i veckan. Så det var skitkul att träffa de här senaste tjejerna lite privat åxo och lära känna dem. Jag vill inte ha en chefsroll, utan jag är deras coach och hjälp- inte en respektingivande chef. Respekten vet jag att de har för mig, för de vet vad jag kan inom MK, men jag vill ha dem nära mig så jag vet hur de funkar och tänker. Då kan jag lättare hjälpa dem med balansen mellan privat och jobb. Dessutom var det riktigt kul igår! De är så härliga och det var skönt att göra nått med min privata tid. Eftersom jag jobbat så mycket så är jag van att ta min väska och dator när jag går hemifrån.... Därför frågade Anders mig igår, när han skulle köra mej till festen, varför jag skulle ha datorn med?! hahaha! Jag ställde ner datorn och tog vinflaskan istället :P

Så nu ska jag sätta mej och fixa det sista inför kvällen. Programmet ska få sig en titt, sen ska jag handla det sista och dra hem till mamma och pappa för att fixa maten :) Men först- lite frukost för magen skriker.

Kram!

Två underbara (!!) dagar!

Vi har bara haft det så fantastiskt bra på huvudkontoret, så det finns inte!! Helt underbart! Vi började vår resa torsdag morgon kl 04:15 (!!) med att jag satt i bilen och hämtade upp Lollo och vi styrde min nya fina bil mot Göteborg! Vi räknade ju med att morgontrafiken inte var att leka med, och det var den inte... men det gick bra ändå och vi kom fram en timme tidigare (!!) så det fick bli lite frukost på Statoil. När vi kom till huvudkontoret var vi först och det är bara så underbart fint där. Vi passade på att ta ett kort innan resten tittade in.

Min Lollo och jag. Jepp, jag har klippt och färgat håret.

Sen kom gänget, 4 mycket trevliga kvinnor, och utbildningen drog igång. Fantastiskt! Vi fick se en film om MK-historian, och träffa några som jobbar på HK, bl.a en från ekonomi. Hon pratade om bilprogrammet, alltså hur man gör för att få åka ner till HK och hämta ut en rosa MK-volvo. Vi har ju så många fantastiska utmaningar, och en av dem, något utav den största utmaningen, det är att som Sales Director göra ett så bra jobb att man får en rosa Volvo. Och plötsligt kändes inte det målet så långt borta. Det gäller bara att jobba och jobba, och se hur långt det håller. Vi bara måste få minst en rosa Volvo till Värmland, och min lilla Madde i min unit ifrågasatte varför jag KÖPTE en ny bil, när jag snart får en rosa Volvo. Hon har ingen aning om hur kriterierna ser ut för det, men en rosa Volvo tyckte hon var självklart i vår unit! Så det rä bara att sätta igång och jobba då :) Vi hade även besök av Cicila Nicoletti som pratade om hur man lägger upp sin tid som director och hur man matchar den mot sina unitmedlemmar. Mycket bra! Hon var också med oss på lunchen, och jag och Lollo satt bredvid henne så hon fick sig ett par frågor. Det var mycket intressant att se hur hon jobbar och hur hennes möten ser ut. Herregud, hon är ju en av mina alla förebilder inom MK. Stort!!

Vi fick även besök av Carl Henrik Wallblom, son till de som tog in MK till Sverige, och han hade en rolig utbildning för oss. Det var extra kul för mig och Kristin som var där, eftersom vi två är kvalificerade till Lucky 13, en utmaning som handlar om att dela med sig av karriärsmöjligheten till så många kvinnor som möjligt. Den är ju avslutad, och förra veckan ringde Carl Henrik till mig och gratulerade. Jag är nämligen 1 av 10 konsulter i norden som får åka med honom till Marbella i Spanien 12 maj!!! Weeeiii!!! Och nu träffade jag ju Kristin åxo, så nu är det två som jag känner till som ska dit! Fantastiskt kul!!

På kvällen gick vi ut och käkade med de andra tjejerna och lärde känna dem. Jättekul! Sen tillbringade jag och Lollo kvällen sittandes i sängen på hotellrummet och jobbade, förberedde kröningsfesten och bara hade allmänt kul! Det är så roligt att jag jobbar så nära henne, för hon är så galet rolig att umgås med. Vi kom på roliga saker som att, på skämt, göra en egen utmaning. Det finns en som heter Perfect start, när man bokar mycket i början och genomför många klasser för att få en perfekt start. Jag har en tjej som försökte sig på det, men fick många avbok och tyckte att det var lite trist (men nu har hon tagit nya härliga tag), och det var ju inte en perfect start, sa jag. "-Nej, det var en tölig start", sa Lollo... och efter en dags utbildning och tre timmars sömn på natten innan så blev detta väldigt kul! Så vi bara måste göra en TS-pin för dem som haft en tölig start. Då blir det en droppe i havet och sen är det bara att kämpa vidare ;) hehe. Detta var en av alla roliga grejer vi kom på.

Dag två började med en fantastisk goodie bag! Äntligen fick jag det armband som Lollo och Jennica fick på Leadership conference i januari, som jag trånat så efter. Kvällen innan hade jag frågat Lollo vad man skulle göra för att få ett sånt... "Gå på Leadership", sa hon... Himla kul att vi fick ett dagen efter! Denna dagen fick vi prata med Kristin som är produktansvarig. Vi fick då även testa den nya Sales Director dräkten och ta reda på vilken storlek vi ska ha. Så idag ska jag beställa den, så jag får den till seminariet i Augusti :)

Det som jag längtat mest till skedde innan lunchen, nämligen rundvandringen på HK. Fantastiskt! Vi fick åka upp till våning 13 och titta på allas kontor och samlingssalar. Vi tog även en tur in på lagret för att träffa lagerpersonalen. Vilken tomteverkstad!!! Fantastiskt!

Vi avslutade dagen med att skriva på och mottaga våra löften om att föra Mary Kay Ash's minne vidare och leda vår unit med hjärtat.

Här skriver jag på.


Lollo skriver ;)


Lollo tar emot sitt.


En mycket stolt Senior Sales Director...


...och en mycket stolt Offspring Sales Director till henne :)


Har ni sett, här är ringen jag ska hämta i augusti.


Och här är den andra ^^


Här är vi, alla 6 Sales Director- kollegorna som var med på dessa två dagar.


Lollo och jag ♥

Sen var det en lång men väldigt rolig bilfärd hem. Det blev mycket skratt och roliga uttryck. Bl.a heter det inte Shit Pommes frites längre, utan Shit Chili Cheese... Rådjur är inte rådjur, det blev helt plötsligt morötter när Lollo blev avbruten i sitt prat om att hon brukar ha med sig morötter när hon går på diet, och såg rådjur utanför fönstret... Hon bad även sin man att hålla sin 4-åriga son hemma... eller VAKEN tills hon kom hem. Haha! Kan bli lite fel ibland :P

Idag ska det förberedas inför morgondagens kröningsfest. Det blir minst 20 personer som kommer och vi kommer ha så jäkla roligt!

Ha en trevlig helg! Det tänker iaf jag ha ;)
Kram!!

Effektiv

Kastreringen gick bra! Han drogades så han kanppt kunde stå på benen, så han kände inget. Jag var INTE med, hehe, utan veterinären fixade det där själv och mamma höll i honom:P Men jag passade på att vara lite effektiv och bokade en hudvårdsklass med veterinären när hon ändå var där :D hehe. Man får tänka business i allt man gör nu, för att verkligen hitta massa nya kunder och värdinnor :) Framförallt nu när jag har ett specialerbjudande för värdinnor i april :)

Imorgon blir det ett stort möte. Jag har räknat ut att det kommer totalt ca 20 personer :D 9 av dem är mina konsulter, 3 kommer från Örebro och 7-8 gäster. Underbart!

Nej, nu ska jag sova. Jag har varit i full gång och jobbat sedan kl 9 i morse, förutom ett litet besök hos Anders mormor och stallet en stund. Imorgon ska Tinny ridas. 3-årstestet närmar sig, och processen går åt rätt håll, hon är så duktig så :)

Kram!

Längtar

Här sitter jag och drömmer mig bort och längtar... Jag längtar till imorgon när vi har unitmöte och härliga DIQ Frida från Örebro kommer på besök med några av hennes tjejer. Det kommer bli en fantastisk kväll! Jag längtar till torsdag när jag och Lollo sätter oss i min nya bil och drar ner till Gbg för två härliga dagars utbildning för nya sales directors. Jag längtar till söndag när vi har vår kröningsfest med uniten m.fl. Jag längtar till 12 maj då något annat kul inträffar som jag kommer ta upp på mötet imorgon... STORT! Så här sitter jag alltså, och bara längtar och längtar. Kanske skulle ta och kicka igång den här dagen då, så den blir av och morgondagen kommer :)

Btw, idag ska lillskiten i stallet bli en halv-skit. Veterinären kommer och idag står kastrering på schemat... stackarn! Men det är lika bra att ta det redan nu, och Tinny kommer nog tycka det vore nice om han lugnade sig lite, för nu är han överallt! Hon får inte en lugn stund i hagen, för han är på henne och busar, biter, hänger och klänger hela tiden! Men söta är de ;)

Som sagt, överallt ska han vara :P

Kram!

De två M'en

Idag har jag pysslat lite med målsättning och motivation för min unit. Mina damer gillar statistik och resultat, samtidigt som det ska vara lite "lull lull". Så jag har gjort några målplanscher som vi ska fylla i på varje unitmöte. 5 plancher med mål för unitproduktion/månad, stjärnkonsulterna, karriärstegen, Lady of Class "Classometer" och ett hjärta där alla som lagt order skriver sitt namn. Det gör det hela så tydligt och tjejerna ser vart vi är och vart vi ska. Kommer bli bra detta ;)


Karriärstegen, orderhjärtat och unitmål.


Nu ska de bara fyllas i på nästa unitmöte ^^

Slänger in en liten bild på ett hörn i studion :)

Här jobbar jag, och jag trivs så jäkla bra i min studio!

Kram!

Jag lever det bästa livet!!

Jag har haft en underbar dag och jag bara älskar mitt liv!!! Dagen började med att jag fick ett samtal med ett mycket överraskande meddelande, men mycket MYCKET glädjande!!! Kan tyvärr inte avslöja än, ska dra på det till efter nästa unitmöte :P

Men som om inte det vore nog, så hämtade jag ut min alldeles splitternya bil idag!!! Weeeiii!! Hade tänkt byta till en mindre, en Hyundai i20, men detta erbjudandet från vår mycket trevliga säljare på Svema bil kunde jag bara inte tacka nej till! Ingeting är på den negativa sidan och den passar perfekt för mig i jobbet, min alldeles egna Hyundai i30 kombi.

Min vita pärla är hemma ♥Jag hoppas verkligen såna här dagar kommer tillbaka! Bilen är liksom bara en liten del av all glädje jag fått idag!! Det här är verkligen en sån stor grej så det kommer jag aldrig glömma!! Men jag är lite i chocktillstånd åxo, så det sjunker väl in om nån vecka eller två :P

Kram!

Unitmötes-debut

Idag hade uniten Lethal in Pink debutmöte som egen unit, och det gick fantastiskt bra! Det var jättekul och jag hade ett helt gäng underbara konsulter som kom. Många av dem är så nya att de inte ens hunnit fixa sin dresscode som de ska, men de kommer iaf och de blev inspirerade och glada av kvällens möte.

Mina fyra senaste som fick sina Mary Kay-pins till kavajslaget.


Maria var kvällens värdinna och Marina hjälpte till lite här och var ^^


Vi dukade upp med geléhallon och businessbuilderbonusar. I bakgrunden var vårt prepack med limited editionprylar uppackat ;)


Vårens nyheter


Min presentkorg var laddad för dem som klarat steg i utmaningen Road to success.


Vi bjöd på bubbel för att fira att vi är en unit!


Annica fick hämta sitt första guld-bi, och Emma hämtade ut sitt första mellan-bi ^^


Inför utbildningen

Nu laddar jag inför nästa vecka. Då kommer en härlig kollega från Örebro på besök med sina tjejer, och de ligger i DIQ just nu. Det kommer bli jätteroligt att träffa dem och de kommer bara för att se hur vi gör och vad vi gör :)

Kram

Spännande

Nu är de flesta förberedelserna klara inför morgondagens unitmöte. Jag och Lollo har typ 3 timmars förberedelsetid imorgon, så det kommer gå kalasbra detta :) Känns tryggt att ha Lollo och hennes unit med så här som mjukstart, men sen delar vi på oss och har möten på varsin dag ^^ Och det ser jag fram emot nu. Det är ju vad jag längtat efter, men har genomgått en liten chock över att jag ensam ska hjälpa mina tjejer fram nu. Herregud, jag har ju inte ens jobbat ett år med detta, började ju jobba med MK i juni förra året!! Men jag har ju lärt mig mycket längs vägen eftersom jag åkt på alla event, och det tror jag är nyckeln till att jag gått så fort fram.

Nu har jag börjat flyta in i rollen som SD liiiite mer, och börjar sätta upp unitmål. Idag har jag fixat och grejjat inför våra kommande unitmöten, allt för att det ska flyta på bättre inför varje möte sen. Jag ser fram emot morgondagen så otroligt mycket! Mina brudar i uniten är bara helt fantastiska! Det är jättemånga som anmält sig, så det är jättekul att så många kommer nu när vi ska informera om hur mötena kommer se ut i fortsättningen, samt att jag och Lollo kommer hålla en kanonbra utbildning som handlar om det viktigaste som vi hudvårdskonsulter jobbar med- hudvårdsklassen och dess produkter. Vi kommer göra som en liten rollspelsliknande utbildning som lämnar plats för diskussion. Lollo och jag är bara bäst som kollegor! Hon är realistisk och jag är fluff och glamour- det bästa av två världar- perfekt!

Förresten, magen växer.... spännande:

Solis och bäbis i magen ^^ Spännande! Dock inte snygg bild på henne i övrigt :P


Så här ser damen ut i vanliga fall. Här diar lillskiten Algot i sommeras ♥

Kram!

Förberedelser och häst.

Idag har jag haft en heldag i studion, bortsett från stallet på förmiddagen. Min tjocka fläskkotlett gillade att ta ett par varv i ridhuset. Det går framåt med hans senskada, hoppas jag! Han känns pigg och framåt, och på senaste besöket hos veterinären hade det ju inte blivit värre efter vi satt igång med ridningen iaf. Vi ska tillbaka och kolla honom på fredag också, så nu håller jag tummarna för att det gått ännu ett steg åt rätt håll. Senskada tar ju sin lilla tid, men nu längtar jag efter att få sätta igång honom och återkomma till tävlingsbanan!

Nutti och jag, debut i MsvB dressyr 2009.


Seger i DM fälttävlan 2008.


1.15 i Kil 2009


Seger på Trossnäs 1m på midsommar 2008.


MsvB 2008


Någon av alla starter vi gjort tillsammans på Trossnäs ♥

Det känns lite tråkigt och så att vi troligen inte kommer tillbaka till fälttävlansbanan, efter hans senskada gått över, men ärligt talat så gör det inget. Vi har haft en klockren fälttävlanskarriär med massa segrar och placeringar. Jag tror att vi bara missat placering en eller två gånger av alla starter vi gjort i fälttävlan, och dessutom hoppas jag ju innerligt på att min rödhåriga dam och jag passar ihop och att jag kan starta henne sen :) Det viktigaste är att Nutti blir ridbar igen och att vi iaf kan ut och starta dressyr och kanske nån lättare hoppklass någon gång. Men när en sena en gång skadats är det ju lätt att den blir skadad igen.

Idag har jag även förberett endel inför mina unitmöten med mina brudar i Lethal in Pink! På tisdag har jag och min Senior Lollo unitmöte tillsammans, för att verkligen förklara vad som händer nu i fortsättningen. Men sen delar vi på oss och har endast ett stormöte i månaden med alla 3 unitarna (jag, Lollo och Jennica). Så jag har bl.a fixat lite inför det idag. Förberett med utmaningar och belöningar m.m. och när jag kom hem hade min kära sambo köpt med en grej från sitt jobb som jag ska ha som utmaning ^^ Han är så söt, min "Mary Kay- man!" Han har allt blivit lite skadad han med, så han hittar utmaningar här och där. Detta är ett rött skydd till en iPhone som så många har idag, och det skulle ju passa perfekt som utmaning till mina kommande röda jackor. Den som först blir min nästa röda kommer nog få en sån. Jag tror det, det låter bra! Och den jag tror stenhårt på att bli min nästa röda- hon har en iPhone! Så det är ju passande att ge henne en liten morot ;) Tack älskling! ♥

Kram!

Hotell bokat

Har precis bokat hotellrum. Om några veckor ska jag och min senior Lollo ner till huvudkontoret på utbildning för sales directors. Det kommer bli fantastiskt kul och vi kommer ha med oss såååå mycket hem! Vi åker galet tidigt på morgonen för utbildningen börjar kl 9 och är klar kl 17. Så då blir det en härlig kväll med massa roligt prat och säkert en drink i baren. Men bara en, för andra dagen börjar nästa del i utbildningen och efter det bär det hem igen. Det ska bli extra spännande att få vara på utbildning på HK denna gången. Sist jag var där var i december på Red Jacket University fick vi bara vara på nedre våningen. Denna gången är jag director, så nu ska vi upp till våning nr 13, och det är lite speciellt :) Så jag ser fram emot denna resan väldigt mycket!

Nu sitter jag här efter en liten arbetstripp till Munkfors och väntar på att tvätten ska bli klar. Det gick väldigt bra idag, och de är så himla trevliga där uppe i Munkfors. Alla är så härliga och har en sån härlig dialekt ;) När tvätten är hängd är det dags att fixa sig iordning, för ikväll ska vi spöa paret Svedlund/Johansson i bowling. Blir en kycklingsallad på score innan åxo, och den är ju helt ljuvlig! Livet är gött, eller hur?!


I augusti är denna snygga äkta diamantring min! Då ska jag upp på scenen på seminariet och hämta denna+ en till, samt kliva upp med alla nydebuterade directors och läsa directorseden. Jäklar vad vi ska ränna runt på den där scenen på Scandinavium, hihi! Och jag som har scenskräck... ahhhh! Men det kommer allt gå bra. I detta fallet är det ju lite speciellt, så jag bara längtar!!

Kram!

Bara bra!

Det är mycket nytt på gång nu. Mycket nya saker som händer i mitt liv och det är bara så underbart! Jag har ju bytt position på jobbet och får hoppa i en svart kavaj i väntan på den snygga directorskavajen som jag får i augusti.

Passar min kroppsform galant!

Det fanns ju en svart kavaj som var galet snygg åxo, men den är tydligen slut, nya direktiv från HK i Dallas och nordenkontoret vet inte varför, så det får bli endast den lila. Jag och min Lollo ska ju ner till GBG på ny sales director-utbildning i mitten på April, och då ska vi se till att bena ut vilken storlek vi ska ha. Kommer bli två galna, roliga dagar med härliga kollegor och massa rolig utbildning.

Jag fick mig en ny vårjacka av mamma idag åxo, som en liten directorspresent ^^ hihi! Tack snälla mamma, den var så jäkla snygg! Efter det blev det ett nytt köp som inte alls var så pjåkigt... Återkommer om det sen ;) hihi!

Nu ska jag slänga mig i Anders roliga bil och åka och hämta honom efter jobbet hans. Vi ska laga lite mysmiddag ikväll och bara slappa. Ska föreslå en film eftersom det säkert inte är nått på tv. Det är så skönt att bara ta några dagar här och lugna ner sig på efter den långa arbetsperioden jag haft. Men imorgon är det jobb igen och efter det blir det troligen en trevlig kväll med ett kompispar. Behöver nog tillbringa söndagen i studion sen, för det ser för täääskigt ut där, samt att massor av papper för bokföring ska fixas. Ska sätta mig och bokningsracea också, och fylla min kalender med ännu mer roligt jobb :D

Kram!

Fattar fortfarande inte!

Idag är jag verkligen Sales Director... på riktigt! Det är verkligen klart! Underbart! Nu ska vi bara sätta igång och jobba som en unit och bara ha massa kul! Jag tror mina tjejer kommer vara med om en massa roligheter under våra möten och event, och vad många roliga utmaningar jag har på gång :P hihi. Det här kommer bli galet. Jag har många som är sugna på att jobba ordentligt, och det är så roligt att se. Många av dem känner jag lite sedan tidigare och då blir det lite lättare att kommunicera och man vet vilka värderingar man har här i livet. Och jag tackar gud för att vi har vår DISC-metod att jobba med i MK. Det är en metod som personifierar olika personlighetstyper, och det gör det hela lättare att hantera olika personer. Man blir mer medveten till varför man agerar som man gör och varför andra gör tvärt om. Hehe. Lite psykologi är alltid bra att ha i bakhuvudet, dessutom är det ju roligt åxo.

Idag ska jag ut på stan en sväng med min mor. Det blir även ett lunchmöte med mina Sales directors-kollegor Jennica och Lollo ^^ Det ska bli så härligt att bara strosa runt och inte känna någon press eller klump i magen. Ska ju även jobba lite ikväll, så helt ledig är jag ju inte, men jag slipper gå och tänka på det iaf :) Jag har andra saker att tänka på nu istället. Jag funderar på att byta upp mig till något nytt, och det är inte för att jag är klar med DIQ'n, utan det bara blev så av en tillfällighet att detta dök upp. Jag är galet sugen på något nytt och fräscht, men jag måste ju se så jag inte förlorar nått på det.... Och jag tillägger väl här åxo, att det inte är min sambo jag ska byta bort, för i så fall skulle jag nog byta ner mig för det finns nog ingen annan som passar mig så bra som han gör ♥ hihi!

Slänger in en bild jag tog på mina busfrön häromdagen.

Lillskiten Aragorn K och storskiten Tinny. Tjocka, dräktiga Solis i bakgrunden ^^

Kram!
RSS 2.0