Tjejkväll

Imorgon ska jag och mina directorkollegor (kollegor när jag bli director alltså) Jennica och Lollo ställa ut på Färjestadtravets tjejkväll. Ser fram emot en härlig dag med massa nya ansikten. Och vi har ju så roligt ihop! Det kommer bli en dag full med makeup och nya bokningar, det gillar vi! Alla kan dock inte besöka, utan man ska tydligen ha köpt biljetter för att få komma in. Så grattis till er som gjort detta ;)

Jag kan väl avslöja lite om hur vi ligger till, jag och teamet. Vi är halvvägs och har en månad kvar. Hellst ska vi vara klara om 3 veckor, eller att jag har några säkra kort kvar till sista veckan, eftersom vi åker bort 20-25. Så visst, det är hårt arbete, jag har varit stressad, mått dåligt och brytit ihop- men alla ni som känner mig vet att jag alltid biter ihop och kommer igen! Jag är inte den som ger mig, för jag tycker fortfarande att det är kul som fan! Och det är inte lätt när man blir påverkad av andra människor och deras beslut, för man kan aldrig veta hur andra tänker. Det är ju inne att ångra sig då och då också.

Man kan inte lita på någon!! Inte en enda! Därför kan man bara lita på sig själv i varje situation, för det är de enda tankarna jag vet som är sanna. Jag vet att jag aldrig skulle ge upp oavsett vilka omständigheter som än kommer emellan. Det jag jobbar med just nu är att glömma och gå vidare. Det är några situationer som inte slutade som jag hoppats- t.ex folk som inte dyker upp när man bokat möte, folk som inte svarar när man ska ringa för att de ville ha hjälp o.s.v. (Ja folk gör så, det är sant). Och de namnen har jag faktiskt strykt och gått vidare till nästa istället- de som vill ha hjälp. Och det är värt att lägga lite tid på det. Jag har tidigare varit så snäll när såna situationer hänt, och varit blond och blåögd. Men nu är det andra bullar, för den som tar upp onödig tid för mig och inte dyker upp när jag kunde ha gjort annat får numera skylla sig själv! Det är ju vuxna människor vi har att göra med så de ska väl kunna tänka själva, eller? Och det är INGEN av dessa som ska få förstöra min karrirär, det ska denne ha klart för sig!

Nu har vi bara en liten sak kvar att göra med vår februarideadline, och sen är det den stora deadlinen som gäller. Spännande! Folk har tidigare gjort det jag gör nu i samma situation, så det ska allt gå vägen detta... tror ni inte det? :P
Slänger in ett extra tack till mina kära vänner Nisse, Werme och Carlsson! Ni är underbara och ni verkligen stöttar och ställer upp i alla lägen!! Jäklar vad kramar, pussar och hudvård jag kommer förse er med sen när vi är klara ;P hihi!!

Kram!

Hjärtklappning!

Det är inte lätt att ha med människor att göra.... Allra minst kvinnor...

Det är nog allt jag har att säga idag!
Over and out!

Kram

Känslan just nu

Just nu känns allt bra! Jag är på rätt plats i känslocirkeln just nu så jag ska bara njuta och gå och lägga mej med den här känslan. Imorgon tar jag ett par nya varv, så det är lika bra att vara utvilad ;) Underbart! Eftersom jag är en känslomänniska ser jag möjligheter bakom varje hörn, men då och då viker jag runt ett hörn där jag stöter på ett hinder och då mår jag sämre. Men jag vet att det är så jag funkar, sen släpper det ju så jag kan jobba på i samma tempo igen! Jag har varit dryg i starten i min DIQ och det får jag sota för nu. MEN- jag jobbade med mitt team i början, så när jag nu står här så har jag dem med mig- för att jag fick igång dem från början! Många tyckte att det var dumt av mig att kliva in i DIQ med ett team som inte kommit igång och jobbat, men det tycker inte jag. För i början av sitt MK är man oftast som mest entusiastisk, och det gör att man får med sig mer och ger mer glädje till andra :) Vi har galet roligt ihop och roligare kommer vi ha.

Jag längtar efter att bli klar och skriva in min sista konsult i min DIQ så vi är klara. Jag längtar efter att få åka till Hemsedal och bara slappna av och njuta av att vara färdig director. Jag längtar efter att få fira att vi är klara med vår unit, directors som samarbetar och familj och vänner, med en ordentlig fest och kröning. Jag längtar efter att få åka ner till  huvudkontoret  i GBG i april med min senior sales director Lollo och bo på hotell och få utbildning i två dagar! Jag längtar efter att få åka till seminariet och hoppa i den lila sales directordräkten. Och jag längtar efter att stressen och pressen ska släppa så jag kan jobba på samma sätt som jag gjorde innan min DIQ, för det tror jag kommer gå bättre än under min DIQ ;P Konstigt nog... Den av er konsulter som kliver in i DIQ kommer förstå vad jag menar. Det är hårt arbete som kräver mycket svett och tårar, men det är värt det hundra miljoner gånger om, för det man får i gengäld när man klarar den är bara helt fantastiskt!!

Min kära nuvarande Senior Sales Director Jennica och jag på seminariet förra året! Längtar som bara den till nästa års seminarium, för då ska jag, Lollo och Jennica bo på Gothia towers och sitta tillsammans bland alla directors framför scenen! Det kommer bli helt fantastiskt! Men fram tills dess är det hårt arbete som gäller ;)

Kram!

Tog mig egen tid från min MK-tid

Idag hade jag INGENTING inplanerat på hela dagen! Underbart, men ändå frustrerande. Jag vill ju ha en fullklottrad kallender varje dag, men idag hade jag tänkt ta helledigt. Tog en lunch på stan med Anders och ett varv och shoppade lite användbart på H&M samt lite smågrejer till lägenheten. Inga stora saker eller så, bara små detaljer. Anders städade ju hela lägenheten när han var ledig häromdagen, och igår satte jag upp nya gardiner i köket och vardagsrumet. Vi gör ju inte sånt så ofta, vi har använt samma gardiner i lägenheten som jag köpte när jag flyttade hemifrån! Så nu var det dags. I Köket är det nu svart/vit/grå-mönstrade med vit panel bakom. Mycket snyggt till de tråkiga väggarna i vår hyresrätt. Vardagsrummet fick ett lyft med mörka och ljusa lila paneler i linneväv som gjorde rummet lite mer stilrent, samt matchande kuddfodral till soffan i mörklila siden. Idag kompletterade jag med en mysig lykta till vardagsrumsbordet med en sån där sented oil-grej som smälter och doftar citron.

Söt va ^^

Ikväll har jag iaf tagit det lugnt, ringt några samtal och planerat lite. Så lite jobb har jag gjort. Ja, ja sålde ju lite idag åxo, så det var ju iaf en lönsam dag ändå ;) Bästa jobbet ever!!

Kram!

Drömmar

Jag har alltid varit bra på att dagdrömma... Jag drömde om allt när jag var liten: hästarna, skolan, framtiden o.s.v. Nu när jag växt upp och blivit vuxen har jag börjat drömma om andra saker: boende, jobb, resor, shopping i mängder, och hästar och framtiden har varit ett genomgående tema. Jag ser framför mig hur jag och Anders bor i ett fint hus som vi kanske har byggt eller utformat själva, kanske ett litet barn och ett stort stall med hagar och ridhus. Sen självklart ett litet hus till, där jag kan ha min studio med fler kontor så andra kollegor kan hyra in sig. Underbart! Eller vem vet, det kanske blir Karlberg som blir vårt framtida boende :P
Men vet ni vad det bästa är? Sedan jag började med MK har jag insett att dessa drömmar kan bli verkliga! Det går ganska snabbt att klättra upp i MK stegen bara man vet vart man vill, och allt är möjligt! Kollar jag på andra som befinner sig högt upp i MK-karriärren så började de sitt MK när de var mycket äldre än mig. Jag är 25 i år, och jag har hela framtiden framför mig att växa och utveckla mitt MK och det känns faktiskt mycket tryggare än att vara anställd eller ha en egen butik.

Vi har ofta pratat om det på företagspresentationer- vilket företag kan man starta med några tusenlappar och börja tjäna pengar direkt?! Allt är ju klart, här behöver man inte starta sitt bolag från grunden. Allt är färdigt, det är bara att jobba. Det gör att det inte är svårt eller jobbigt att driva sin MK-business, för det är samma sak som att vara anställd- men man är inte anställd! Underbart! Mina tjejer börjar fatta vad MK handlar om efter att de varit med på några evenemang, och nu börjar de tänka lite som mig. Det finns faktiskt en framtid i MK, om man vill. Annars finns det ju inga måsten inom MK, så man behöver inte jobba lika hårt som mig. Men jag anser att i mitt fall har jag inte tid att gå sakta fram, för jag måste vidare för jag vill ha allt NU!! Då kommer jag även få mer tid till mina små goodingar som står i hagen! Tinny växer både fysiskt och psykiskt, och hon kommer bli ett stort energiknippe som kräver mycket tid och urladdning :P För att inte tala om lillskiten som kommer bli ännu större!

Lillskiten Aragorn K och Trinity i hagen.

Kram!

Mera MK-skit!

Är det någon som är nyfiken på hur min resa till Norge gick?! Självklart gick det bra :) Jag åker ju inte bil i 3 timmar utan att veta att det ger mig nått ;) Jag fick mig en ny härlig kollega, och jag är galet glad över att jag tog mod åt mig och letade upp Therese på facebook. Jag träffade henne inför studenten i sommeras när hon behövde hjälp med naglarna och jag hade precis startat mitt MK. Genom henne fick jag en klass hos hennes mamma, och genom det en klass hos mostern i Vålberg och mormorn i Karlstad- vilka båda gett mig väldigt bra start i mitt MK. En dag kom jag på att Therese skulle passa som konsult, och hon blev jätteglad när jag skrev till henne och frågade om hon var intresserad av att jobba ihop med mig. Så det känns jättespännande med kontakter i Norge nu.

Vi började dagen med att vi käkade god lunch när jag kom upp. Hon är ju kock så lasagnen var helt underbar! Sen pratade vi massa och gick igenom hur jag gör mitt jobb, och sen kom några av hennes vänner och vi hade en klass. Det gick jättebra och hon fick en hel del sålt. Dessutom hittade vi en som kanske skulle kunna bli vår kollega, och då får hon ju en att luta sig mot där uppe. Det är alltid roligt att vara fler. Sen skrev vi in Therese, så besöket var klart redan vid kl 20, så jag var hemma innan 23 :) Skitkul var det och jag bara älskar mitt jobb!!

Har ju glömt berätta om vårt Awards night vi hade i söndags åxo! Jag har ju ett litet mål jag jobbar mot och det är att bli "Queen of sales" varje kvartal. Det innebär att man jobbar på så man kan göra fstörst inköp i vår unit. Då får man lite presenter och smycken, och de första två kvartalen i mitt MK har jag blivit vår units Queen of sales... och det blev jag även för mitt tredje kvartal :D Weeeiii! Dessutom blev jag även vår "Queen of sharing" som innebär att jag delat med mig av karriären till flest tjejer i vår unit. Så jag fick ett par örhängen och ett armband av Lollo. Sen fick jag även ett armband för en annan utmaning, samt ett penselset och lite annat för lite andra grejer. Det var galet kul, och nästa gång har jag en egen unit att utbilda och ge presenter till på awards night ^^

Lollo och jag på förra kvartalets Awards night.

Kram!

God morgon!

Idag ska jag till Norge över dagen. Jag ska till en tjej som vill bli min kollega och hjälpa henne igång. Dessutom har hon en väninna som är sugen på att börja åxo, så jag kanske får en bonuskollega idag :)

Det ska bli kul, även om jag åker själv. Jag har fått lära mig att klara mig själv på resor och småturer nu det sista, eftersom jag åkt ensam till många MK-event. De säger ju att "you have to show up to move up", och det är jag beredd att hålla med om! Jag har typ inte missat ett enda event och det har varit värt varenda hotellnatt jag spenderat med mina kollegor, okända kollegor eller ensam. När jag åkte på Red Jacket university på huvudkontoret i Gbg i december fick jag ju åka själv eftersom jag var den enda från vår unit som "kvalat" dit.  Det var en nyttig resa för mig och jag tror det var bra för mig att lära mig klara mig själv. Idag blir det ju bara över dagen, och det är inte långt in i Norge jag ska, men det är ju en bit till gränsen åxo. Det ska bli galet kul och tjejen jag ska till är så härlig!

Nu börjar det hända lite saker och jag ångrar att jag inte jobbade på så här i början! Det är ju kul, men när jag gick in i december gick jag in med känslan att det är lika bra att ta det lugnt i december och jobba med grunden och klara minimumkravet på produktionen. Mycket dumt, för det kommer ju automatiskt när man delar med sig till nya kollegor. Dessutom glömde jag bort min egen business istället och bara hjälpte mina egna. En kombination där hade inte suttit fel. Visserligen var det bra att jobba med mina två stjärnor Emma och Maria, för nu satsar de på att bli Red Jacket. Det värsta är att jag vet att många gjort samma misstag som mig, ändå kom jag inte igång. När sen januari kom fanns det inget att börja arbeta med och det kom ett bakslag. Först i februari kom jag på att jag måste jobba hårdare och sen kom jag även på att 20-25 mars åker vi till Hemsedal, så då vill jag gärna vara klar tills dess! Jag tänker inte åka dit och vara nervig och stressad, utan då ska det vara klart!

Anders och jag i Hemsedal för 2 år sedan. Längtar tillbaka, fast utan min DIQ! :D

Kram!

En månad kvar!

Om en månad idag måste jag och teamet vara klara! Senast!! Då åker jag nämligen till Hemsedal i Norge i en vecka med sambo och svärföräldrar, och jag vill INTE sitta där och vara orolig :S Jag hade ju satt som mål att bli klar i februari, men jag kom på det lite sent. Jag har massa namn på listan, men alla kommer inte in i februari.
Det kommer kännas så härligt att bli klar så det går inte att beskriva! Jag kommer skratta, gråta, skrika och troligen åxo somna av utmattning :P Det är ju egentligen inte hårt jobb, det är bara i huvudet allt sitter. Det är skitkul, när man väl jobbar. Men däremellan, typ hemma på kvällarna, i sängen eller i stallet är det frustrerande och jag känner hela tiden att jag måste göra nått som för mig framåt i min DIQ. Ena stunden är det glada tankar för att det går bra, och andra stunden tvivlar jag på mig själv... Riktig tfrustrerande. Men nu ska jag ge mig ut i kylan och jobba vidare. Får se vad dagens hudvårdsklass kan ge ;)

Kram på er!

Får jobba vidare ännu hårdare

Tänk att det ska vara så komplicerat?! Varför ska jag omge mig av osäkra människor. Jag blir så trött av att få ett intryck och ett svar om något, och att folk sedan ändrar sig eller tvekar! Det blir så svårt att göra sitt jobb och man blir frustrerad av tanken att man kanske lägger tid på det som inte ger något i slutändan. Har i och med min DIQ lärt mig mycket om människor, visserligen visste jag allt detta innan jag gick in i den, men att det skulle vara så många människor där ute som är så lika- det visste jag inte! Det är så mycket upp och ner i en DIQ, så ena dagen är det underbart och man älskar det, medan andra dagar gör att man vill återgå till att bara vara hudvårdskonsult och hålla klasser. Men det är ju så i alla jobb, det är upp och ner och i detta jobbet är det mest upp jue! På mitt förra jobb var det tvärt om, det var mycket sällan upp och så vill inte jag leva mitt liv!  Man tillbringar nästan halva sitt liv på jobbet och så ska man väl trivas där? Eller? Men det handlar bara om att jag måste släppa vissa saker och gå vidare. Jag har mycket bra på gång, men jag vill ha mer!! Ge mej mer!! Jag har såna höga mål med mitt jobb som blivande sales director, så jag behöver allt stöd jag kan få! Och det handlar inte alls om pengar, utan om att föra fram en fantastisk unit! Vi har ett bra grundteam och det känns bra iaf.

Alla pratar om att deras DIQ-period var helt underbar.... och det är den- efteråt! Men under tiden är man så orolig och stressad eftersom man inte har full koll på läget. Jag kan inte lita på någon eller något, för det är inte klart för än det finns på papper... Om det ens är klar då?! Hade jag varit anställd i det här läget hade jag inte alls brytt mig så mycket, men nu blir det mitt eget- mitt alldeles eget företag- och då betyder det så mycket mer! Men det går inte en dag då jag längtar tillbaka till mitt gamla liv, för det finns inget bättre än att sitta i studion och ringa kunder, nykonsulter eller träffa nya spännande människor som man kan hjälpa med bra hudvård! Jag har ju insett att det är omtanken om varje kund, den personliga servicen, som är det viktigaste i mitt yrke, och det blir som ett omhändertagande. Att sedan hjälpa konsulter framåt och upp i karriären är så himla härligt. En av mina tjejer, Emma, är riktigt på gång och det känns fantastiskt! Hon har satt ett stort mål nu i februari och jag vet att hon kommer klara det! Hur vet jag det? Jo, hon brinner för jobbet och älskar att dela med sig av karriärsmöjligheten till andra härliga tjejer! Hon har 4-5 underbara tjejer på gång in och hon kommer garanterat fixa sig upp till den röda kavajen nu i februari! Minns ni när jag skrev om att jag nått dit? Då hade jag jobbat 5 månader med MK, och Emma har bara jobbat 3 månader! Fantastiskt!

Imorgon har jag en härlig klass i studion mitt på dagen, där jag har med mig en underbar nykonsult som ska lära sig lite om hur jag jobbar, och på eftermiddagen tar jag en tur med Nutti i ridhuset :D Underbara, underbara hästen- som aldrig sviker, utan han håller vad han lovar.

Min snygging som aldrig tvekar, vilka hinder vi än möter ;) Det kallar jag förtroende!

Kram

Jobbar vidare

Jag får fortfarande jobba med att inte ta saker och ting personligt, men jag har så svårt att bara skaka av mig saker och gå vidare. Det är jättejobbigt, men ibland måste man bara  det. Jag är ju en känslomänniska. Det är bara att konstatera att alla människor inte ser alla saker på samma sätt som andra, och det ÄR frustrerande men så kan det vara. Jag tänkter inte ge mig, bara för att jag blir hängande på vad andra människor beslutar sig för, de ska inte förstöra min karriär, men det är galet jobbigt att inte kunna lita på vad folk säger. Ena dagen säger de en sak, men andra dagen kan de ha ångrat sig... och så är det! Som min SSD Jennica säger- jag ska inte tänka, bara göra!

Men det bli lite knivigt när folk inte svarar i telefon, på sms, eller på mejl när man försöker nå dem. Om de bara kunde svara och ge mig ett svar, kan jag slippa tänka på det och gå vidare till nästa. Men jag kan inte sluta tänka på alla gånger jag inte får tag på folk, och det retar mig. Eller de gångerna jag bokat möte med någon... som inte kommer...?! Ja, folk gör så?! Jag svarar alltid i telefon, på sms, medelanden på facebook eller mejl,  och kommer dit jag sagt att jag ska komma, och är man jätteupptagen så svarar man väl senare eller ringer upp när man kan? Jag skulle aldrig skita i någon? Men tydligen tycker vissa att det är ok, och det försvårar mitt arbete och stressar upp mig. Ja blir så trött i huvudet, så igår hade jag huvudvärk HEEEELA dagen! Genomförde ett kundmöte och en klass på kvällen, men jag var helt borta i skallen. Idag känns det bätte- för jag skiter i det gamla och går vidare till det nya!!
Som vi brukar säga- det är synd om dem som går miste om vad vi tänkte meddela.

Så ni konsutler som läser detta, jag vet att ni råkat ut för samma sak- allihop! Skit i det! Gör som vår NSD Lena Qvist. Hon berättade på en utbildning att i början av sin karriär stod hon på trappan och ringde på inför en klass, men ingen öppnade. Hon såg värdinnan titta fram bakom gardinen i fönstret, men öppnade gjorde hon inte.... så hon fick åka några timmar hem igen. En annan gång åkte hon från Örebro till Stockholm för att möta värdinnan på sergels torg- men ingen kom. Och när hon ringde, la de på i örat på henne... Men hon fortsatte jobba och idag är hon national. Det var ingen av dessa som skulle förstöra hennes karriär, och på samma sätt tänker jag! Det har jag gjort många gånger och det är väl därför jag står här idag. "Winner never quit, quitters never win!"

Kram!

Beslutsångest

Funderar på om jag ska sluta blogga tills min DIQ är färdig. Känner mej så enformig. Även om man ska blogga om det som ligger en varmt om hjärtat så känns det ändå som om jag bara har en sak att skriva om. Men så är det ju just nu, och det är lika bra att köra ur sig alla tankar och känslor. Känner lite som så att det kan vara härligt för mig att titta tillbaka på i efterhand sen, när man är klar och ska hjälpa och stötta andra som vill gå samma väg som jag.

Idag har jag i alla fall haft en riktigt härlig dag på jobbet. Jag har träffat några tjejer på ett fik i stan och pratat om mitt jobb, och nu ikväll hade jag en Skype-date med en härlig tjej som bor i Norge som även hon vill börja jobba med mig. Underbart! Det är verkligen en härlig känsla att kunna hjälpa andra. Jag känner mej lite som en arbetsförmedlare, fast det är mycket roligare att besöka mig än arbetsförmedlingen eftersom jag VILL hjälpa andra :P

Imorgon fortsätter jag äventyret mot mitt drömjobb och mitt dreamteam, med några intressanta möten på stan och unitmöte på kvällen.

Jag får väl se om jag bestämmer mig för att blogga mer tills jag är klar. Självklart kommer det väl en countdown på slutet, men tills dess kanske det blir dåligt med bloggande för mina kära vänners skull :P

Kram på er!

Tjipp tjipp

Tjipp och välkommen till Hajk! Idag ska vi bygga en unit...
Vi behöver en driven hudvårdskonsult, en telefon och en jäkla massa positiv energi.

Jag och min sambo var ju på RAW Comedy Club på CCC häromdagen, och jäklar så bra det var!! Självklart drog de skämt om Hajk och Sven Ingvars, men även Grums var med på ett hörn och det var fantastiskt kul! Och jag ska inte göra den tabben igen, att skriva om hur de hånade Grums, för sist jag skrev det till en vän på facebook blev det ett jäkla liv från folk som bor i Grums. Jag flyttade ju från Grums, inte bara av den anldeningen att jag ville flytta ihop med mig pojkvän, utan för att jag inte trivs med den typen av ort... Visst, jag är uppväxt där och jag har massa gamla minnen, men jag är ledsen- jag är ingen Grumsing... Inte efter den kulturen som finns där idag iaf. Jag trivs bra där mamma och pappa bor, på en kulle i utkanten av Grums, precis vid gränsen för Grums och Karlstad, men längre in blir bara jobbigt och knasigt. Jag vet inte varför, för så upplevde jag det inte när jag var liten. Men det är väl när alla växer upp, och man tar sig utanför Grums och ser vad som finns där som det händer saker.

Jag hoppas verkligen RAW Comedy Club kommer tillbaka, för då ska jag dit igen! Det är fantastiskt kul och det var typ fullsatt. Så jag tror de återvänder :)


Kram

Ang. förra inlägget

Näe hörrni, detta var allt dåligt. Vad många ni är som är som inte skrev en kommentar till inlägget nedan. Av alla som idag besökt mig, var det var endast en som skrev att hon läser min blogg, och hon är t.o.m från Finland! Häftigt, välkommen till min MK-värld och jag hoppas inte att jag skrämmer bort dig. DIQ är underbart- efteråt när stressen släpper :D Men just nu känner jag mig helt ok, för jag har mitt team bakom mig. Det känns som vi är på rätt väg och vi ska bara sätta det sista nu- sen är vi klara och redo att köra på riktigt!!

Men du som kommenterade skrev att än så länge är du "bara" konsult. Det är inte så bara, det finns massor av tjejer som inte ens kommer dit och får möjligheten att bli konsult. Att få möjligheten erbjuden för sig är egentligen en speciell heder i sig, för det betyder att någon vill jobba ihop med dig, tror på dig och vill dela med sig av denna fantastiska möjlighet till just dig! Hade jag vetat vad MK innebär och skulle ge mig och mitt liv när Lollo frågade mig första gången hade jag sagt JA direkt!!

Men jag tycker fortfarande det skulle vara kul att se vilka ni är som läser min blogg! Kom igen nu folkens- var inte så Svenska och blyga... Var lite mer... Finska- för de vågar iaf ;) hihi!

Kram på er!

En reflektion

Sedan jag gick in i DIQ och började skriva om det har mitt läsarantal konstigt nog ökat. Jag borde väl ha skrämt bort några gamla läsare som tröttnat på mitt MK, men vart kommer då alla nya ifrån? Jag tycker det vore jättekul om ni alla kunde skriva en liten kommentar till detta inlägget, och skriva med er egen bloggadress, så jag vet vilka ni är som läser min blogg i hemlighet?  Mina antal sidvisningar har även de ökat fruktansvärt per dag, vilket tyder på att många är inne minst två ggr om dagen, så vissa är nog intresserade av att följa min DIQ. Är det spännande? Lämna en kommentar och säg hej iaf :)

Kram

Massa dravvel

Ja, jag vet. Det är bara massa känslor och dravvel om MK i bloggen just nu, men så blir det denna perioden! Jag ber om ursäkt till alla vänner som skiter blanka f*n i MK och mitt företag, men den personliga sidan i mig återvänder förhoppningsvis i mars om allt går som planerat!

Idag har jag haft en bra dag! Alla mina dagar är förstås bra, men den här var också bra på ett annat vis. Jag har typ bara tjötat och druckit kaffe hela dagen- samtidigt som jag jobbat :D Härligt jobb va?
Först var jag och mamma på banken och fixade ett företagskonto till mig och mitt nystartade företag :D Joråsåatte- då var man egenföretagare.
Sen var jag hos en blivande kollega och hjälpte henne med vilket startkitt hon skulle börja med, vart hon ska börja jobba och hur det kommer ske. Hon ska även med på en av mina hudvårdsklasser nästa vecka och så ska hon med på mötet på måndag... troligen..
Sen blev det ett besök hos en kollega till min sambo för att kolla in hennes nya lägenhet och testa lite hudvård och makeup. Jag blev jättesugen på att flytta, som vanligt när jag är i en nyinflyttad lägenhet (det är så nytt och fräscht på något sätt), och jag blev sugen på att få henne som kollega med. Samma sak igen här- man vill hjälpa andra med en förändring. Det är underbart. Dock tror jag att hon blir kund istället för konsult. Men man vet aldrig. Det är de här guldkornen som kan bli de bästa, bara de vågar trots sig själva och lita på att de kan vad de än vill.

Nu sitter jag hemma i soffan ensam och tittar på en dokumentär om Petter. Anders är i Sysslebäck och ska till Trysil och Branäs med sin far och åka skidor i helgen. Själv valde jag att stanna hemma och jobba för att hinna bli klar tills vi åker till Hemsedal i slutet på mars. Måste bli klar innan det så jag inte åker dit och är stressad!
Imorgon börjar jag dagen med att åka till en nykonsult och hjälpa henne med startkittet. Sen kommer käraste Hanna från Arvika för att köra lite Examensarbete-reunion. Vi ska alltså äta frukost tillsammans hos mig och kolla på några avsnitt How I met your mother. För så började vi alla dagar vi jobbade med ex-jobbet när vi pluggade, och vi sa att så skulle vi göra fler gånger :P Så imorgon ska vi börja dagen med det, sen blir det lika makeup innan ett varv på stan :D Bra dag!! Sen sover jag i Grums två dagar för att jobba på kontoret hela dagarna. Nice!!

Gammal bild på mig och Hanna. Titta vilken dålig hy jag hade då, jämfört med nu... undrar hur det kommer sig :P

Kram!

Nya mål!

Nu har jag bestämt mig, och passa sig den som kommer emellan när jag har bestämt mig! Jag har ett nytt mål nu... Jag ska inte alls vara färdig sista mars.... Jag ska vara färdig sista februari!!! Jag har inte tid att vänta längre, nu är det bara att köra! Jag ska göra det "omöjliga" som så mång andra före mig gjort möjligt!

Jag ska avslöja för er som vet vad jag pratar om hur det ligger till. Jag gick in i DIQ med 8 st 1 dec. Men 1 dec blev även 4 inaktiva. Vi löste det, klarade produktionen med 31.000 utan någon nykonsult.
I Januari skrevs en person in och vi klarade produktionen med 34.000. Många frön såddes under dessa två månader och vi gick in i Februari med tanken att vi tar den fjärde månaden (Mars) också. Men efter telefonkonferencen i söndags med våra kära nationals började jag drömma igen och viljan kom till. Jag var 90% säker på att jag kanske ville bli klar 28 februari. Sen kom en kommentar på facebook.... ni vet- en sån där "nu jävlar ska jag visa dem"-kommentar, och så rann det över och jag bestämde att jag ska göra det! Och när jag är färdig ska jag ska tacka personerna i fråga för all motivationshjälp! Dagen efter fick jag en ny kollega och vi har nu bara 19 st kvar på papperet. Fler vill, de ska bara plockas in!

Det är samma sak som när mamma sa till mig att vi åker på den där regionala dressyrtävlingen som träning, även om vi inte har något där att göra. Nog fan går jag in och vinner då, av ren vilja att visa att man inte ska tro att min Nutti inte kan ;) hihi!

Nutti och jag, debut i MsvB Dressyr 2009.

Det är inte lika illa förstås, mamma vill bara inte att jag ska ha för höga förväntningar och bli besviken om det inte går bra- men så är inte fallet i min DIQ! Jag vet att jag kan, och nu ska jag jobba HÅRT i 3 veckor och se till att få in de frön jag har ute :D Det är inget annat som gäller, för jag orkar inte en månad till! Men jag har välrdens bästa team än så länge och när vi är klara vet jag att vi kommer bli en stjärnsmäll som unit och sätta Karlstad på MK-kartan!
Så det så!!

För er andra läsare kan ni åxo hejja på att jag ska bli klar i februari, för då figurerar inte MK lika hårt i bloggen. Under DIQ är det det enda jag har i huvudet, så det ska bli riktig skönt att bli klar! Nej, det kommer bli fantastiskt underbart att bli klar!

Kram!

Tänker tillbaka

Jag fick en inbjudan idag till en utbildning för alla oss som är röda jackor. Mitt mål är ju självklart att hoppa ur den röda jackan snart, mellanlanda i min svara under väntan på att den nya sales director-dräkten ska skickas hem till mig. Men jag vill inte missa en enda utbildning eller möjlighet till att inspireras och motvieras. Det är så underbart på alla våra event, och det bara lyser om mig när jag kommer hem efter ett sånt! Jag lär mig något nytt varje gång. Så imorgon ska jag och min lilla Maria träffas för att diskutera om hon vill med dit och då ska vi sätta upp ett mål för henne ;)

Jag blev väldigt paff när jag fick mejlet och öppnade filen- för där satt jag mellan två härliga kollegor:

Frida, jag och Hanna på Kick offen i Örebro Januari 2011.

Det var denna dagen jag pratade inför några röda jackor och turbo stars och fick ta itu med min scenskräck. Den här bilden väcker härliga minnen och jag blir riktigt taggad när jag ser den!

Så nästa gång blir det alltså två dagars utbildning, istället för en dag när det är karriärskonferencen. Och denna gången hoppas jag att jag slipper åka själv ner till GBG första dagen. Hem därifrån dag två är vi ju fler så då får jag ju sällskap iaf. I december gjorde jag en resa ner dit på egen hand och fick utbildning på huvudkontoret, men det är fullt förståeligt att jag var själv för det var bara 8 st i hela norden som kvalat in och valt att åka dit. Men det var mysigt att lära mig ta hand om mig själv och bo ensam på hotell. Det gick riktigt bra och den resan är ett mycket speciellt minne för mig. Det hade jag aldrig klarat för 6 månader sedan, och nu var det som vardag. Jag har ju min fantastiska GPS i min iPhone, så jag tar mig fram vart jag än ska, sådet känns ju tryggt iaf. Där finns även eniro, swedbank och andra sätt att lösa problem och felkörningar på :P

Nu ska jag nog sova. Har en lång, härlig arbetsdag framför mig imorgon.
Kram!

Energitjuvar

(Jag tror i efterhand att detta inlägg mest är skrivet som stöd för hudvårdskonsulter när man stöter på energitjuvar, men dem stöter vi alla på i verkligheten så det funkar för alla att läsa. Alla behöver motivation att komma vidare).

Jag stöter dagligen på energitjuvar. Dessa ska man akta sig för och inte lägga massa energi på.
En energitjuv är en person (eller en sak) som tar mycket energi från en själv. Det kan vara både fysiskt och psykiskt. Man kanske ställer upp för någon som inte ger ett skvatt tillbaka. Eller när någon är negativ och smittar av sig, och bara suger ur all energi man har. När man träffat en energitjuv känner man sig nere, ensam eller trött, och självförtroendet kan ha fått sig en omgång. Dessa personer kan också kallas drömtjuvar och de påverkar oss mer än vad vi tror. Det kan vara personer som vill värna om oss, som inte tänker på att det blir tvärt om. Eller personer som kanske inte alls vill att det ska gå bra för andra, som säger onödiga saker som sätter fart i huvudet på oss.

Jag har stött på många såna sedan jag började med mitt MK och jag har lärt mig att tacklas med dem. Självklart vill ju ingen skada någon annan, men jag har hela livet fått leva med att avundsjukan finns bakom varje hinderstöd, och tittat fram så fort det gått bra för mig på tävlingar med hästarna. Jag har alltid hatat det, för jag tycker det är jättekul när det går bra för andra i min omgivning och älskar att peppa andra! Men när någon fäller onödiga kommentarer på klumpiga sätt kan det göra mer skada än nytta. Men nu ska vi försöka göra någon nytta av det och så här har jag gjort:
Varje gång någon säger något i stil med att: "oj, det är ju omöjligt", eller "det kommer du aldrig att klara", eller "drömma kan man ju"- då vänder jag på det och drömmer mig bort till den dagen då jag har klarat den "omöjliga" utmaningen och ska sticka det under näsan på personen i fråga. Självklart skulle jag aldrig göra så i praktiken, men att säga att man klarade det är samma sak som att göra så ;)
För allting är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid!

Och när någon t.ex ignorerar om jag skulle fråga via Facebook eller sms om de vill prova MK (för det händer ofta att jag inte ens får svar, eller att folk inte ens kommer till ett inbokat möte), då tänker jag bara: "synd om dem som missar den här möjligheten"- och sen är det bara att gå vidare till nästa. oavsettom man tycker att vänner och bekanta ska göra så. För varför ska vi låta den här personen förstöra vår plan, karriär eller självförtroende. Ska en person göra så vi släpper allt vi har i sikte och bara lägger oss ner och ger upp?! Om man försöker igen och igen och igen så kommer man snart upp, och då kan de sitta där och skratta- de som sa till er att det inte skulle gå.

Jag känner mig ofta som den där lilla flickan som inget fattar och som alla ska plocka ner på jorden. Det är ofta som folk pratar över huvudet på mig och jag känner även att många tycker att jag är den dumma lilla blondin jag alltid varit. Det är då svårt att få respekt för det man gör och då gäller det att visa att det går ändå. För det gör det. Släpp aldrig en dröm! Vill man någonting tillräckligt mycket, då löser man det och ser till så man kan göra det man vill!
Därför är det viktigt att inte lyssna på dröm-eller energitjuvarna, för den enda som vet det du vet, vet vad du vill och vet vad du tänker- ÄR DU! Drömtjuven pusslar ihop små bitar i luften blandat med fakta och antaganden, och bildar sig en uppfattning som inte stämmer in på dina tankar. Låtsas som det är mjäll som landar på dina axlar. Skaka bara av dig det och gå vidare till nästa person som ger energi istället för att ta!

Kram!

När viljan sätter in

Jag vet verkligen att jag vill detta! Ni vet, Mary Kay igen! Men jag vill verkligen fixa detta, det kommer förändra hela mitt liv och jag tycker faktiskt att jag är värd det efter allt slit de senaste 3 åren. Att plugga till butikschef var ett stort steg för mig, eftersom jag egentligen hatar att plugga. Men jag hade bestämt mig för en förändring. Men jag vet att jag vill mer! Jag vill inte jobba ihjäl mig, även om jag kanske vill ha möjligheten att tjäna bra. Och dessutom vill jag hjälpa andra och jobba i team. Jag älskar att coacha och lära ut saker till andra. Jag vet att jag har hittat exakt rätt jobb för mig- jag är en Sales Director för Mary Kay! Men jag är ju inte där än. Jag ska igenom min DIQ först... Och det är roligt, även om det är kämpigt. Men jag har mitt team bakom mig. Mina två nyckelpersoner som jag skrivit om tidigare ger mig otroligt mycket stöd, och idag träffade jag min första tjej Gabbi, och nu är hon åxo på gång. Hon har satt upp ett mål för detta kvartalet, samma som Emma och Maria, och når de sina mål kommer jag vara den stoltaste i världen!

För det var just det. Inga pengar i världen som man kan få i lön för att leda och utveckla duktiga hudvårdskonsulter kan mäta sig med känslan i att det går bra för en av MINA tjejer. Där har jag en ordentlig anledning till varför jag vill hitta fler nykonsulter och hjälpa dem förändra sitt liv på samma sätt som Lollo förändrade mitt! Jag har redan förändrat livet för några, men jag vill göra det för fler! MK är inte till för alla, men alla kan göra MK om de vill. Det var en sådan häftig känsla igår på frukostmötet, när vi skulle presentera vilka nykonsulter vi hade med oss, och jag fick presentera Maria som stjärnkonsult.


Mitt mål är att hoppa ur min röda kavaj och i den fina dräkten!
Vad är ditt mål?

Kram!

Frukost i Örebro

Idag har jag haft en lång men helt underbar dag!
Det började faktiskt redan igår natt. Jag hade hudvårdsklass på kvällen och det drog ut på tiden. Vi hade jättetrevlig, det var gamla barndomsbekanta kan man säga och hästfolk dessutom, så jag kom inte ifrån Slottsbron för än kl 23!! Och då hade jag typ 3 mil hem, så efter en macka, lite nedvarvning och en dusch så var jag i säng typ halv 1. Inte sent egentligen, men klockan ringde kl 5 i morse!! Kl 06:30 rullade min bil från Zakrisdal till Örebro med ett gäng glada tjejer! Så det blev inte många timmars sömn- men jag ska INTE klaga på det!! Min fantastiska Maria gick på sitt nattpass igår kväll kl 22, och slutade kl 6 i morse, men hon skulle minsann med ändå! Det är ren vilja det! Sen hade hon stallet att ta hand om idag, och sen nytt nattpass kl 22!! Helt fantastiskt! Hon var så jäkla trött, men ändå hade hon full fokus under hela frukostmötet.

Ett frukostmöte är till för alla som har delat med sig av karriärsmöjligheten och den de delat med sig till, och då får man åka till vår National Sales Directors studio i Örebro och käka frukost och få utbildning. Och utbildningen var mycket bra, precis vad mina små dammtussar behövde. De två tjejer jag hade med, Emma och Maria, var helt tagna efter den! De tyckte den var fantastiskt bra och det gav dem en helt ny syn på företaget! Äntligen har jag några i mitt team som tänker som mig och vet vad jag pratar om. Jag har ju inte missat ett enda evenemang och det är så svårt att förklara för andra vilken känsla det är, och ett evenemang ger en sån kick i ens MK-business! Det är helt fantastiskt och man växer som privatperson och som fristående hudvårdskonsult efter varje evenemang.

Mina två små stjärnor som verkligen vet vad de vill! Nu när vårt team växer så måste jag koncentrera mig på att hjälpa rätt personer- alltså de som vill/de som jobbar och de som vill skriva in sig som konsulter!

Nu sitter jag här och ser fram emot alla härliga resor och händelser vi har framför oss. Det är Awards night på Solbacka Gästgifveri, Karriärskonferens i GBG, Selma spa och jag och Maria har varit så duktiga så vi får följa med på Stjärnkonsulthelg på Solbacka. Det kommer bli fantastiskt kul och vi tre kommer ha så roligt! Det finns självklart fler som vill med, men de vill det inte tillräckligt för att jag ska kunna räkna med dem- men det kan jag med dessa två små goodingar ;)

Imorgon blir det en dag i studion med några teambuildingmöten, kontorstid och en tur med Nutti. Ska väl kanske se till att vara lite pigg imorgon kväll också, så jag inte blir så trött och tråkig hos min sambo :P

Kram

Dagens arbetsdag

Idag har varit en konstig dag. Den blev inte som jag hade tänkt mig, men ändå blev det bra!
Dagen började med att en vän rinde och la en stor beställning till sig, sin mamma och syster. Sen åkte jag till Grums för att rida, men ridningen flyttade vi fram till imorgon när vi ändå ska longera Tinny. Så jag satte mig i studion och blev överrumplad av något som drabbar mig sällan- ingen arbetslust?! Jättekonstigt! Det är inte likt mig och jag hade massor att göra. Men jag gjorde det i alla fall, och vips så var det tillbaka och jag stod med ett block och penna och inventerade mitt varulager, bokförde lite i min verksamhet och tog hand om gårdagens megaleverans jag fick med MK-prodkter! Sen efter lunch åkte jag en liten leveransrunda och landade tillslut hos min lilla Emma som åxo fått hem en megaleverans och behövde lite hjälp med det samt datorsupport. Efter det blev det en tur till studion igen för lite snabbjobb och jag avslutade arbetsdagen med att visa produkterna för en kund i Karlstad på vägen hem.

Min studio jämt efter inflyttningen

Blev en blandning av nödvändigt/långsiktigt jobb och effektivt inkomstbringande arbete idag alltså. Totalt kan man säga att jag jobbade effektivt med direkt inkomstbringande arbete i 30 min, och ändå gjorde jag mig ett par dagar på Expert på den tiden. Så man kan säga att dagen blev bra ändå ;) Och det är så härligt att komma hem och hoppa ur dresscoden, i mysbyxorna och krama på älsklingen efter en lyckad MK-dag.

Imorgon blir det häst halva dagen. Ska bli mysigt! Vi ska träna lite från marken med Tinny, och sen ska jag rida Nutti en sväng. Jag kommer avsluta den dagen med hudvårdsklass i Skoghall :)

Kram!

Tillägg i portfolion

För några veckor sedan träffade jag en gullig tjej för lite make up. Så här blev bilderna.

Före:


Efter:
Nu ska jag kicka igång min dag.

Kram!

Prova på- erbjudande

Idag testade jag vår nya primer och foundation. Det har även släppts en foundationborste som var mycket härlig att applicera foundation med. Jag är galet nöjd och trivs jättebra med den! Precis som den förra varianten, så är denna inte portilltäppande, och dessutom är den åldersförenbyggande, samt har en massa andra fördelar. Boka en rådgivning för mer info.

Mary Kay TimeWise liquid foundation.

Det finns en variant för normal/torr och en för kombinerad/fet hy. Med primern under sitter den bra, ger en grund och förbereder huden inför foundationapplicering.


Appliceringen var mycket lätt med denna foundationbrush. Man kom åt alla knepiga områden som är svåra att nå med fingrarna.

Boka in en tid hos mig, så får du en kostnadsfri rådgivning och prova ut en nyans och variant som passar just dig, och dessutom ta del av ett prova-på-erbjudande: 100:- rabatt på vår nya fondation.
Vid köp av paketet med en foundation, en primer och en foundationbrush får du 200:- rabatt.

Kontakta mig för mer info:
caroline.andersson01@gmail.com

Kram
RSS 2.0