Anmäl er i receptionen

Det är väl lika bra att köra fullt ut! Jag behöver nya kontakter, mer folk att prata med. Nu har vi koll på produktionen i vårt team, så nu ska vi se till att växa och bli fler på två månader. Jag har ju många på gång, men det går lite trögt och man kan inte lita på att något är klart för än det verkligen är klart och finns på papper.

Så nu vill jag vända mig till er, vilka ni än är som läser min blogg, och be om rekommendationer om nya kontakter som skulle passa i mitt team? Om ni vill hjälpa mig så är det här det bästa sättet! Jag söker alltså efter goa tjejer som vill ha ett extrajobb, helt nytt jobb, ett jobb eller bara något nytt i livet. För det är ju faktiskt det som mycket handlar om, en förändring eller ett härligt tillägg. MK gör så mycket annat, inte bara pengar, resor och presenter. Man blir en ny människa! Det har iaf jag blivit, och jag har en underber liten nykonsult som verkligen blivit en ny person sedan hon började med MK, och det är fantastiskt att se! Det är bland det bästa med mitt jobb, när det går bra för mina tjejer!! Så känner du till någon som passar in på detta, spelar ingen roll om de har intresse för hudvård innan för det har nästan ingen av mina tjejer haft för än de fick veta hur vi jobbar. Hjälp till att förändra livet för andra kvinnor och "berika deras liv" som Mary Kay Ash själv uttryckte det.
Kontakta mig gärna: caroline.andersson@gmail.com

Här har vi en av mina som det gått jättebra för! Lilla Maria till vänster fick en present för att hon var snabbast med att genomföra en utmaning i Lollos unit :D


Mina två stjärnor Emma och Maria, de två som kämpat på starkast och vill mest :) Helt fantastiska!! Här har de precis tagit emot utmärkelser för en mycket bra vecka!

Kram!

Full fart!

Jag jobbar på så hårt jag kan! Vi kör med en ganska hög växel och jag planerar att lägga in en till och öka tempot. Dagen på jobbet har gått bra, men jag vill ha mer tryck! Jag älskar när jag har mycket omkring mig och blir tolkig när jag inte har det. Min mardröm är en tom kalender! Det är så tråkigt när man pratar med folk som tycker att de har mycket att göra med sitt heltidsjobb, när en annan skulle kunna jobba dygnet runt just nu! Men det blir inte så för så mycket tid tar inte mitt jobb, även om jag älskar det och vill jobba mer med det! Då blir det ännu tråkigare när dessa folk som inte vill jobba så mycket och hatar sitt jobb inte överväger att byta... Varför ska man vara kvar på ett ställe där man inte trivs!? Jag trivdes inte till 100% och jag vägrar leva mitt liv så. Det är för kort för att gå runt och vara bitter och arg över något som ska ge en allt det man behöver. För när allt kommer omkring så är allt man behöver pengar, för annars kan man varken bo, äta, klä sig eller dricka. Man kan inte leva utan pengar helt enkelt!

Så varför ska man tvingas göra nått man hatar, bara för att överleva...? Nu menar jag absout inte att alla ska börja med MK, det är inte alls det jag tänker på, utan bara saker jag reflekterat över sedan länge. Jag lovade mig själv i grundskolan att jag aldrig skulle bli en bitter kärring på ICA som aldrig kommer vidare och bara fastnar för att det är bekvämt och man inte vågar. När jag kom att tänka på hur lite tid man faktiskt får över efter skola eller framförallt jobbet jag skulle skaffa mig "när jag blev stor", började jag fundera och bestämde mig för att aldrig jobba med något jag inte trivs med! Men jag gillade ju inte skolan.... så jag skulle bli frisör.... tills jag fick reda på att man måste ha minst VG i alla ämnen för att komma in på den linjen! Men jag klarade det nästan. I ett ämne fick jag Mvh, men i två fick jag G. Hade ju planerat det så, men med bara ett G och det andra skulle ju bli VG... men det tyckte inte kärringen på syslöjden (där har vi en sån bitter kärring som borde bytt jobb för länge sedan)! Så det blev handel för mig i gymnasiet, och tur är väl det för frisör hade jag inte velat vara idag tror jag. Men däremot gjorde jag ju något åt saken på Expert, och började studera till något jag kände kunde vara ett roligt sätt att spendera halva livet på. Men det var ju tur att jag började på Expert, där jag träffade Lollo, för efter det hade jag egentligen inte behövt studera!!

Nu ger jag gärnet för att klara av denna tuffa kvalificeringsperiod för att skapa mig en grund att stå på, som kommer ta mig längre än om jag var kvar och stampade på samma ställe, eller blev butikschef som tanken var innan MK :D På något sätt känns ändå min framtid tryggare nu, än om jag skulle driva en butik eller ha en fast tjänst som anställd. "Uschamejja"! Bara uttrycket "fast tjänst" skrämmer mig, för det verkligen hjärntvättar folk till att bli fast... Men varför SKA man lägga tid och energi på att bygga upp någon annans företag när man kan bygga upp sitt eget?

Det var nog dagens aggression i form av en vägg text :D
Rör på er nu gott folk och var inte så jäkla rädda för att prova nått nytt, oavsett vad det är.

Kram!


En dagens...

Idag har jag och mina två stjärnor Maria och Emma stått på KappAhl på Bergvik och satt MK på värmlandskartan.  Värmland är ett stort område att jobba med och det finns stort kundunderlag. Bara att vi är ute och visar att vi finns är ju bra för MK-ryktet och vi fick in några intresseanmälningar. De två tjejerna som var med är mina tjejer i vårt team som jobbat på bäst och vill mest, och det är så härligt att se! Vi har ju fått ögonen på oss i Karlstad och många har visat intresset för hur det går i vår DIQ. Vi är ganska omtalade, först och främst för att vi gick in i DIQ när Lollo precis var klar med sin. Och för det andra så gick vi in i December när allt arbete är som svårast, och det kommer kännas så underbart när vi är klara, för då ska jag trycka upp det i näsan på ett ex antal personer som sagt att det inte går och framförallt inte i december. Vi har överlevt december och januari, och sen rullar det bara på! Jag har ett grymt team i ryggen, och det är dags för dem att själva inse hur bra de är!

Jag och några av mina omtalade tjejer :P

Imorgon blir det en liten företagspresentation i studion på kvällen, med några som vill börja jobba med oss. Underbart! Jag bara älskar det här jobbet. Och det är så intressant att höra fördomar om det. Att jag skulle tjäna massa pengar på att dela med mig av den här möjligheten till andra. Men så är det ju inte, iaf inte på den nivån jag befinner mig på just nu. Sen när ledarskapen kommer in och jag får bonus för att jag utbildar tjejerna och lägger massa tid på det så det blir min lön- då börjar jag tjäna pengar på det.... Men det gör en butikschef också och jag tror inte att någon vill jobba gratis. Men det är ju inte bara ledarskapets pengar som lockar mig, utan känslan i att hjälpa mina tjejer till att göra samma jobb som jag på klasser och möten är fantastiskt! Det är så kul att vi blir fler i teamet och vi har så himla roligt tillsammans. Det är underbart att jobba med ett företag som tänker med hjärtat ♥

Nej, nu ska jag nog sova. Upp och jobba mot mitt mål imorgon med.
"Plan your work and work your plan"
(Översättning till fröken Werme: "Planera ditt arbete och arbeta med din planering" ;P hihi)

Kram!

Lockbete

Ni vet de där skorna som jag skulle få av min sambo...


De är skickade och på väg till mig. Ska bli spännande att testa dem och jag hoppas det är rätt storlek direkt så jag slipper skicka tillbaka för att byta. Jag har visserligen tid på mig, för jag tänkte att de inte skulle användas förän vår DIQ är klar. Det blir som en belöning när jag debuterar som sales director. Jäklar vilken morot, eller hur?! :)

Kram

Min bäbis!

Min första bäbis har blivit stor! Tinny blir 3 år i år och det är då dags att börja ladda inför 3-årstestet. Idag var det löshoppning och då vart det drag under hovarna på min lilla hoppa! Hon rev en gång, och blev lite rädd när bommarna föll efter henne, men det var bra att det hände och det släppte sen så hon hoppade riktigt fint :) Jag hade kameran med ;)

Uppvärmning


Lillstrumpan har blivit så stor tjej nu! Det är galet vad fort det går och man tänker inte på det. När hon var liten såg hon ut så här:

Liiiiten Tinny, ½ dag gammal bara :)

Imorgon blir det en heldag i studion. Det är så galet bra att ha den möjligheten så man kan bjuda in kunder och konsulter dit. Jag ska bara till Emma en sväng på dagen och hjälpa henne att lägga order, men sen blir det studion igen :D
Det ser rätt ljust ut med vår DIQ åxo. Det är långt kvar med vi har till sista mars på oss, så det ska allt gå vägen detta! Resten av veckan är avsatt för att jobba med att fixa den, så jag hoppas vi kommer en bit på vägen till nästa vecka :) Åh, det är så härligt att jobba med att hjälpa andra. Många tror ju att jobbet bara går ut på att sälja läppstift, men nej nej! Så är det icke ;)

Kram!

Plan your work and work your plan.

Det är verkligen skönt att kunna arbeta när jag vill och hur jag vill. Idag har jag inte haft så mycket inbokat, bara lite kontorstid och skrivit in en ny konsult. Tummen upp för det! Men då har jag hunnit med massa andra saker istället, som att träna och så. Imorgon däremot är det späckat schema, och det är skönt att kunna göra så. Det är mest roliga saker imorgon så det är ju bara kul! Vi ska löshopa Tinny och jag har tänkt att ta lite kort på det. Sen ska vi till ATG på återbesök med Nutti (inte lika kul, men ska bli spännande att se hur det ser ut efter igångsättningen). Sen ska jag till kontoret och grejja lite, byta om och packa väskan, för på kvällen blir det hudvårdsklass i Vålberg, och värdinnan vill testa lite makeup innan gästerna kommer. Ska bli galet kul!

Jag måste väl iaf ha världens bästa pojkvän iaf! Igår köpte han med en extern hårddisk till mig för sitt presentkort han jobbade till sig i december på jobbet och idag sa han att jag skulle få mig ett par nya arbetsskor till alla hjärnas dag! Är han inte fantastisk?! Nu är det ju visserligen så att när jag säger arbetsskor kanske många av er tror det är såna där svarta stora med stålhätta och den typen av arbete som jag menar.... men nej nej, så är inte fallet för en hudvårdskonsult! ;)

Mina nästa arbetsskor.

Är det inte underbart att man får möjlighet att gå i såna här goodingar?! (Om man inte vill ha med lägre klack förstås). De kommer passa kalasbra till min nästa dräkt i karriärstegen ;)

På tal om min underbara sambo- snart kommer han hem med lite mat till mig ^^ hihi!

Kram

Sagan om förändring

Jag måste bara dela med mig av en fin saga som förändrat min syn på tillvaron. Jag vet att det är mycket text, men ta en kopp the och sätt dig och läs i lugn och ro, för den är väldigt användbar! Jag vet iaf ett par som läser min blogg som kan ha stor nytta av denna ;)

"Det var en gång en kanin som hoppade omkring i ett land, långt bort. Kaninen var känd för att göra stora förändringar i människors liv. På senare år hade kaninen haft med sig en liten lärlingskanin som ville lära sig allt om den stora kaninens kunskap och filosofi. De två kaninerna studsade omkring i olika områden i landet. Under några dagar flyttade de in hos olika familjer och åstadkom betydande förändringar i människors liv. Lärlingskaninen var full av beundran för den stora kaninen och kunde inte begripa hur den stora kaninen kunde vara så snäll och smart. Alla lösningar han kom på.

När de en dag kom in i en liten by där det låg många fina hus blev det lite svårt att välja vilket hus de skulle välja. De hoppade runt lite och då fick de se ett hus som var fallfärdigt. Den äldre kaninen sa att den familjen ville han lära känna. De knackade på och blev insläppta av pappan i huset. ”Berätta lite om er själva och er situation”, sa kaninen. Pappan presenterade familjen som bestod av en hustru, en dotter och en son. Varken han eller hans fru hade något jobb och det var dåligt med sysselsättning i byn. Ändå var de lyckligt lottade, sa pappan, för de hade sin ko på ängen bakom huset. Kon hade gett dem mjölk i alla år. Dessutom hade den fått många priser på tävlingar eftersom det var en speciell ko som gav den finaste mjölken och precis så mycket så att familjen klarade sig. ”Där har vi haft tur”, sa fadern i huset. Så blev det natt och alla gick och lade sig.

Mitt i natten väcktes plötsligt den lilla kaninen av den stora som sa ”Det är dags nu”. Den lilla kaninen följde med men hade ingen aning om vad som väntade. De hoppade ut på ängen bakom huset. Den stora kaninen tog fram en kniv och skar av halsen på kon som låg och sov.


Den lilla kaninen blev helt förstummad. ”Nu hoppar vi vidare, men fråga ingen om detta”, sa den stora kaninen till den lilla kaninen. Fortfarande efter ett par dagar var den lilla kaninen tagen av händelsen men eftersom han inte fick fråga något så bestämde han sig för att inte hoppa med den stora kaninen längre.

Några år gick och den lilla kaninen blev stor och tänkte då och då på det som hade inträffat. Han kände skuld och bestämde sig att hoppa tillbaka till familjen för att se vad som hade hänt.

När han väl kom fram till huset så stod ett helt annat hus där. Det var större och finare, så han förstod att en ny familj hade flyttat in. Men precis när han skulle hoppa därifrån så hörde han en röst bakom sig. Det var pappan i familjen. ”Kom in!” sa han. Den lilla kaninen hoppade in i ett fint hus där hela familjen var glada, pigga och väldigt fint klädda. Lilla kanin frågade vad som hade hänt med familjen och det gamla huset sedan de sågs sist.

Pappan berättade att natten när kaninerna lämnade huset hade något tragiskt hänt. De hittade sin fina ko mördad på ängen bakom huset, den ko som alltid gett dem precis det de behövde, varken mer eller mindre. ”Vi satte oss ner och grät och sörjde det som hade hänt”, sa pappan. ”Några dagar senare satt vi vid bordet när min dotter sa ’Undra hur bra jord vi har på vår äng?’” Dottern gick och skaffa frön och började odla grönsaker. Det växte som bara den och snart hade vi så mycket att de kunde sälja till andra."

För att en förändring ska ske i ditt liv, oavsett om det är små eller stora saker, så måste du sluta med något och börja med något annat.

Alla har vi en ko och en kanin i våra liv. Det gäller bara att hitta dem. Min ko kan man säga var Expert. Jag har säkert haft möjlighet att få lite mer arbete där, eller möjlighet att hittat ett annat jobb efter mina studier, men jag ville inte ha en anställning. Jag vill faktiskt inte vara anställd!! Jag är rädd för det och vill inte att någon ska bestämma över hur jag ska göra mitt jobb. Att sedan lägga massa tid på att bygga upp någon annans företag när jag kan lägga tid på att bygga upp min egen känns bara dumt!

Min kanin är min älskade Sales Director Lollo, en Mary Kay-kanin! Det var hon som gav mig möjligheten att vara där jag är idag, och jag har aldrig mått så bra eller känt mig så stark som jag är idag! Jag är henne evigt tacksam över att hon trodde på mig som konsult och tjatade lite extra på mig att jag skulle prova. BÄSTA beslutet någonsin!!

Vad är din ko? Vad är det du har som ger dig det du kanske behöver, och varken mer eller mindre. Vad är det du borde "skära halsen av" för att få en förändring i ditt liv? Oavsett vad det är kanske man måste offra något. Jag offrade tiden jag kunde lägga på Expert, och jag ångrar det inte för en sekund!

Vart vill du nå eller förändra?

Skriv ner allt som du gör som har betydelse för detta.

Skriv ner allt som du inte gör som har betydelse för detta.

Fundera på vad som bör sluta göras

Vad bör du istället göra?

Kram

Min dag... bara min!

Idag har jag haft en underbar dag! Den började med Simba förstås! Så fort väckarklockan ringde hoppade han upp och jamade på oss i sängen.
Sen kom min lilla Ida för lite psykologi. Nej, vi är båda färdiga med plugget, så det var inte skolarbete! Hon behövde nog bara en chokladmuffins och en vän att diskutera ett och annat med, och vi båda känner nog att det var nice att bara ses och umgås. På "äldre" dagar har man inte prioriterat det, utan träffas bara vid speciella tillfällen, men nu var det "back to the old days" idag.

Sen hann hon precis lämna slottet när nästa person kom, Marina, en tjej som gick i min parallelklass på gymnasiet. Vi träffades på stan en dag och började prata om MK, och hon mer eller mindre bestämde sig på plats att hon ville bli min kollega. Härligt med nytt friskt blod i teamet och det kan behövas. Så hon fick prova grejerna idag och sen hängde hon med till vårt unitmöte och fick sitta med på en spaklass och testa de grejerna.

Min svacka börjar vända och det ser nu ljusare ut. Min DIQ har ju inte startat så som jag hade tänkt mig, och detta mest för att jul och helgdagar kommit emellan så jag omöjligt kunnat jobba på i samma takt som jag brukar, och så trodde jag inte det skulle bli. Och det har gjort mig frustrerad och jag har fått slitigt som en gnu! Jag hatar när någon sätter käppar i hjulet för mig, och vill ju ha full kontroll på allt för att själv veta hur jag ska göra mitt jobb. Men när man inte kan lita på sitt eget arbete utan blir beroende av andra som man inte kan påverka- då blir det en utmaning. Det är skillnad på en utmaning som handlar om min egen prestation liksom, och den biten kan jag. Därför vill jag nu gå in på ledarskapet :D

Det känns rätt bra med mitt team, det är en bra grundkärna, även om jag är osäker på vad alla vill med sitt MK. Men jag vet att ALLA i teamet kan bli riktigt bra konsulter, men då ligger viljan i deras händer. Jag kan inte, som jag sagt tidigare, göra mer än att servera maten framför näsan på dem ;) Idag var det två av mina tjejer som var med på mötet och det var mina två mest viljestarka tjejer. Det spelar ingen roll hur mycket man vill, men blir det ingen aktion i det så händer inget. Dessa två vill verkligen och det är åxo de som får prestigefyllda utmärkelser och belöningar av vår sales director, och det värmer i hjärtat att se när det går bra för dem!

Slänger in en bild som inte har med saken att göra, men jag gillar den så den måste bara få visas ^^

Jag och min "lilla" Aragorn K som myser i hagen. Nu är han hela 9 månader!! Galet vad fort tiden går och snart får han en lillasyster/ lillebror ^^

Kram!

Uppdatering... kanske?!

Hjälp vilken härlig helg vi haft i skidbacken. Vi åkte ju upp till Långberget med ett kompispar vi umgås med ganska ofta (midsommar, nyår o.s.v) och bodde i en ap-mysig stuga. På fredagen var vi i Trysil hela dagen och backarna var fantastiska! På lördagen var vi i Branäs (eftersom Långberget ligger i Sysslebäck så var det 20 min till Branäs och 1 timme till Trysil), men backarna var inte riktigt lika fina där. Men det var en galet rolig helg!

Nu sitter jag i soffan med Simba, efter att vi bakat muffins. Ja, Simba tröttnade rätt fort och lade sig i soffan och sov med benen i vädret, men jag bakade vidare :D

"Lilla" Simba!

Idag startade jag min arbetsdag kl 08:30 med telefonkonferens och sen vidare till Grums för lite möten och kontorstid i studion. Det gick mycket bra på jobbet idag och jag är nöjd med min dag!
Hästarna hann jag med att ta hand om åxo ^^ Häromdagen tog vi lite kort på dem :D

Min tjocka isbjörn Nutti och jag efter ett ridpass.


Liten som blev stor har nu blivit ännu större. Solis får anstränga sig för att nå över honom nu ;)


Och här står Tinny... men vad är det som är bakom henne?


"Tittut!!" Ahh, det var bara Aragorn som gömde sig :P

Mer bilder kommer troligen, nu ska vi göra lite rehabövningar med Simba. Han opererades ju i knäleden för några månader sedan och nu ska han gympas ^^

Kram!

Motivation

Jag hittade några väl valda ord på en blogg. Känner igen mig själv i den faktiskt!

"Om du får en chans, ta den. Om den förändrar ditt liv, låt den göra det.
Ingen sa att det skulle bli lätt, de lovada bara att det skulle vara värt det"!


Det ÄR tufft, men det är värt varenda droppe svett och tårar! De som vet, liknar den här kvalificeringsperioden med graviditeten.... Den är kämpigt och förjävligt under tiden, men när allt är klart var det den bästa perioden i alla mammors liv!

Kram på er!

Makeup!

Denna helgen har varit en riktig makeup helg! Igår hade jag två vänner i studion som fick make inför 25-årskalajset, och ikväll hade jag besök av en vän, hennes mamma och en blivande nykonsult. Ska väl lägga ut lite bilder på mina mästerverk ;)


Jennie och Sandra. De blev mina testdockor, eftersom vi i vanliga fall inte sminkar våra kunder. Men dessa är mina vänner, så då tränar jag på dem :D Jennie fick en bronzig neutral make med kraftig svart eyeliner och bronziga läppar. Sandra fick en rockig lila skugga och rosa läppar.

Dagens Sandra före och efter. Denna Sandra fick också en lila make med grund i vår matta lila/bruna skugga "Raisin", och hon ville prova röda läppar. Skitstilig. Synd bara att det skar sig mot den rosa tröjan :/


Men hon är allt bra söt när hon sätter den sidan till :P


Sandras mamma Gun var med och fick själv testa att lägga en make som passar henne. Hon valde en skugga i "Granit", men inslag av "Hazelnut". Till det ett rödbronzigt läppstift som gick skitbra ihop med hennes hårfärg.


Min blivande kollega Gunilla passade fint i blå skugga med ljuslila bas och "Frosted rose" på läpparna.

Imorgon blir det också en riktig makeup-dag. Jag har en tjej som kommer på förmiddagen för lite make, sen tar jag en paus och tar ett träningspass på SATS, och sen på kvällen är det dags för unitmöte där jag har makeup-klass med massor av gäster. Kommer bli en kanondag!
Kommer din dag bli lika bra som min?

Kram!

En kännslovägg av text.

Skulle vilja blogga men mitt huvud känns lite tomt. Jag sover dåligt på nätterna och blir då jättetrött på morgonen. Det blir väl så nu under den här perioden, vilket gör att jag ännu mer vill klara det... för jag vill INTE göra om det! Fick in en del bokningar igår, så det känns lite bättre, men det är fortfarande långt kvar. Jag har den här känslan av att alla är emot mig och det jag gör, och det blir allvar först nu när det blir så viktigt! Jag har inte brytt mig förut, men nu kommer känslomänniskan i mig fram. Tillägger återigen att jag aldrig kommer ge mig, jag tror på mig själv... Det är bara alla andra jag inte tror på. Jag tror helt enkelt inte på mänskligheten längre.. Människan är inte ärlig, omtänksam eller trevlig längre. Jag blir överraskad när jag möter en trevlig människa och det låter jättekonstigt men så är det! Det känns som det bara är jag som är sprudlande glad i den här världen och alla andra bara skiter i allt som inte har med dem att göra... fast allt egentligen handlar om dem så går inte det in... Det blir liksom jättesvårt att hjälpa andra när man inte ens får kontakt med människor?!

Jag har en trevlig kväll framför mig. Jag har en underbar kär gammal vän som fyller 25 imorgon som ska ha fest ikväll, så jag ska hjälpa henne och lägga en kalasfin makeup innan det. Ser fram emot det väldigt mycket och det betyder otrooooligt mycket när vänner vill ha min hjälp. Jag är den personen som gärna vill hjälpa till, och tar det mycket personligt om jag inte får hjälpa till. Ja, där kom det igen- det personliga! Det är känslomänniskan i mig som kommer fram. Ibland önskar jag att jag var karl! Karlar tänker inte- de bara gör det med ett stort självförtroende. Vi har en bra grej inom MK när det gäller utbildningar som kallas känslohjulet. Jag är galet förtjust i det, för det speglar vilka olika känslor man går igenom och det är viktigt att känna till dem. Då vet jag varje gång när jag tar ett varv i det att jag kommer tillbaka upp och börjar om. Jag är medveten om det och det är bra! Däremot, om vårt företag bestod av manliga konsulter, så skulle känslohjulet aldrig behöva finnas, för de går inte igenom det så som vi kvinnor gör! Och det är irriterande.

Jag läse på en blogg om vad som är vinterns och vårens trender inom mode. Jag skulle vilja säga att trenden just nu är att inte ha tid... Ingen har tid för någonting, alla är sååå upptagna och vill inte ta sig tid. Det är så härligt att se, när facebook är full av statusuppdateringar och inlägg om vad folk lägger sin tid på när de inte har tid... Nu menar jag absolut inte med tanke på MK, utan nu menar jag ur det personliga aspektet. Jag har blivit allergisk mot uttryck som- "jag har inte tid", eller "det kan jag inte göra", för självklart kan man prioritera in andra saker i livet bara man vill. Vill man så löser man det! Och framförallt, om man vill ha en förändring så måste man kanske göra en förändring! Jag gjorde en förändring för att få mer tid- jag började jobba med MK! Det är klart att det blir mycket jobb de här 3 månaderna, men innan det och framförallt efter det kommer livet bli galet underbart! Det gäller bara att kämpa och vara bestämd! Jag ska möta mänskligheten i en boxningsmatch och ge den en knock out som den inte hade väntat sig!! På med fälttävlanshjälmen, så kör vi!!

Kram på er!

Motivation

Jag har de senaste veckorna insett att det är ganska många fristående hudvårdskonsulter som råkar hoppa in på min blogg och börjar läsa och blir inspirerade av min entusiasm för mitt arbete inom Mary Kay. Det är jätteroligt och stort välkomna in i min rosa värld. Jag har märkt att jag är mycket bra på att motivera andra, men jag glömmer bort att motivera mig själv vissa dagar. Igår var en sån dag då jag behövde motivera mig (jag har också dåliga dagar även om jag alltid är positiv till mitt jobb), eftersom det blir svårt vissa gånger när det är människor vi har att jobba med. Ni som jobbar med detta vet vilka situationer jag pratar om och det är sånt vi inte kan hjälpa. Däremot blir man ofta förvånad över hur människor beter sig, och det kommer vi aldrig komma ifrån. Det är bara att skaka av sig och gå vidare, och det är inte lätt. Men det måste vi träna på, för det ingår i allt vi gör, inte bara på arbetet, utan även i privatlivet.

Men jag är så oerhört tacksam för mina teammedlemmar. De märkte ju att jag inte var på topp igår när vi träffades på mötet, men så fort vi satte oss ner och hade vårt teammöte släppte allt och min motivation kom tillbaka! Då märker jag verkligen vad jag sliter för, för det är helt underbart! De ger mig så mycket energi så det är inte sant! Det var mina toppkonsulter som var där igår, de som börjat jobba ordentligt, så det var roligt att kunna anpassa mötet efter dem som var på samma nivå och fick samma hjälp.

Lisbeth "Morsan" och jag på ett unitmöte för några månader sedan. Bettan är egentligen Lollos mamma, men då blir hon vår allas mamma automatiskt :P

Det är verkligen viktigt att få lite motgångar då och då, annars kommer man aldrig vidare och uppåt. Det har gått så fort för mig uppför karriärstegen, så det är inte konstigt att man får bakslag. Självklart var det inget allvarligt som hänt, jag är bara en riktig känslomänniska. Att sedan ligga i DIQ gör att jag sätter lite extra press på mig själv, och då är det lätt att det blir så.

Idag känns det iaf bättre och nu tar jag nya tag. Jag är den typen av person som bryter ihop för att sedan bita ihop och komma tillbaka starkare än någonsin. Jag tror starkt på mig själv när det kommer till mitt MK, för jag vet att om jag bara tar mig igenom kvalificeringsperioden som kallas DIQ kommer jag bli en galet bra Sales Director.  Det har jag insett under min DIQ och det är också det som gör att jag pressar mig själv till att fixa detta! Det är sällan jag har självförtroende, men det här vet jag att jag kommer att klara av och kan bli riktigt bra på!

Och ni som vill ha en förändring i ert liv, tänk på att för att få en förändring måste man kanske göra en förändring. Och har man bestämt sig och har viljan så kan man gå hur långt som helst! Se upp för drömtjuvar bara, för de vet inte själva hur mycket de kan skada er istället för att skydda er!

Kram!

Lättad

Gårdagen var fantasktisk! Jag får upp ögonen mer och mer för mitt jobb för varje gång jag går på ett event. Igår var jag t.o.m. delaktig eftersom jag hade ett föredrag om känslor, teamwork och om att aldrig ge upp en dröm.

Varje gång jag kommer hem från ett event är jag sprudlande glad och full av energi, och varje gång blir jag också förvånad! Jag vet ju, sedan min start, vart en MK-karriär kan föra mig, men jag tror inte riktigt att jag fattar vilken möjlighet jag har framför mig. Jag fattar ju, för jag gör mitt jobb, men det kommer kunna leda till så mycket mer än vad jag förstår. Det är helt underbart att vara med på en resa som denna, och min DIQ är ju också underbar! Det är jobbigt och slitigt att ligga i DIQ-perioden, men allt slit är värt det! Det är så jäkla roligt jobb och jag bara älskar det! Kan inte vänta tills jag får leda min egen unit framåt! Jag vet att jag kommer klara det, och om jag inte gör det så gör jag bara om det! Men jag ska klara första försöket, det finns inget annat, för jag har inte tid att vänta! "Pay now and play later" heter det! Och min kvalificeringsperiod för detta är 3 månader istället för att plugga i 7 år för att nå samma resultat! Nej, inte ens det, för om 7 år kommer jag inte ha den inkomsten jag skulle ha om jag pluggade och fick ett jobb efter det, för det kommer se galet mycket bättre ut! Fatta vilket jobb jag har framför mig och det kommer inte bara vara ett jobb- det kommer vara roligt efter vägen också!

Nu har vi förresten lanserat en ny foundation som ska vara mycket bättre än den vi har idag! Jag har ju inte kunnat testa den än, eftersom den lanserades idag, men jag vet att den är bra! MK släpper aldrig något som inte är perfekt, det har jag ju märkt! Titta in i min webbshop, ni som har lösenordet dit och titta på alla fantastiska nyheter :D

Nu ska jag åka in till stan och fixa lite med företaget, och sen blir det ett ridpass med Nutti. Ska jobba lite i telefonen ikväll, för jag har tänkt att vara ledig halva dagen imorgon eftersom min sambo är det.

Kram

Läggdags

Ska snart gå och lägga mig! En stor dag väntar imorgon. Vi ska på kick off i Örebro med vår area och jag har två härliga blivande nykonsulter med mig som gäster. Vi åker inte förän kl 12, så jag känner ingen gå-och-lägga-mej stress än, men snart ska vi hoppa i säng. Vi är ju nattmänniskor, så detta är bara normalt för oss.

Imorgon stöter jag iaf på en stor utmaning för mig! Jag ska prata på kick offen inför ett stort gäng konsulter om min DIQ, känslor och teamwork. Det kommer bli roligt och jag kommer garanterat motivera massor med konsulter med mitt manus, men det kommer också bli galet läskigt! Jag brukar säga till folk att jag egentligen är blyg, och då skrattar de mig rätt i ansiktet! När jag pratar inför folk jag känner eller träffat förut är det inga problem, men stora folksamlingar eller så kan skrämma mig. Mest känslan över om jag gör bort mig eller tappar tråden och inte hittar tillbaka till vart jag var i manus. Jag vill ju hålla flytet genom de 10 minuterna jag kommer töla, och det är faktiskt svårare än man kan tro! Jag har övat inför Simba här hemma, men nu ikväll åkte han hem igen, så till morgonen får jag öva själv :P haha!

Min käraste nyblivna director Lollo och jag på Awards night. Detta var i hennes DIQ, då jag var teamleader än så länge. Två veckor senare debuterade hon som director och jag gick in i DIQ. Det är en av flera saker jag kommer prata om imorgon på vår kick off.

Det kommer självklart bli roligt, och kommer kännas som ett stort steg för mig i rätt riktning- för jag vill att det ska kännas självklart att stå och prata inför så många. Det går ju jättebra när jag pratar inför mina tjejer på våra möten, så jag måste öva på att få en större grupp att prata inför! Det som är tråkigt är ju att ingen av mina tjejer kunde följa med, men ingen av dem hade iof fått lyssna på mig eftersom de jag ska prata inför är ett steg högre i karriären än dem.

Jag hoppas iaf att denna dag kommer ge mig massor med motivation och inspiration till att fortsätta göra det jobbet jag gör! Det är ju så roligt med att jobba med att motivera andra. Jag måste bara sätta en gräns för vart jag lämnar vidare jobbet till dem. Jag kan bara servera maten framför näsan på dem, tugga måste de göra själva ;)

Jag återkommer efter morgondagen så får vi se hur det gick :P

Kram

Mina <3

Igår hade vi kick off med våra unitar som samarbetar: Royal sisters och Flames of fame. Min blivande unit Lethal in Pink (LiP) kommer också ingå i samarbetet sen när vi debuterat och vi passade på att ta ett kort igår. Vi var ju inte alla, men några :)

Mina tjejer, mina LiP's :D Ser ni den stolta damen i mitten?! Det är jag- som leeeeer brett! Sån glädje är det att träffa mina tjejer!!

Nu ska vi göra som kungen- vändra blad och blicka framåt i det nya året som kommer bli vårt år!
Kram!

Bäbismagen

Solis börjar bli tjock :D


Längtar efter nästa fölbäbis! Hoppas på att den får hålla sig frisk iaf, så vi slipper åka till veterinären med den med. Tinny fick ju diaré en vecka innan fölvisningen, så vi fick åka in och ge henne dropp m.m. och missade fölvisningen med vårt första föl.

Tinny några dagar gammal, 2008.

Året efter, 2009, fick vi lilla Neo från det inlånade stoet Malva, och den var med på fölvisningen, men vi fick ta bort honom en månad senare för en medfödd nervskada...

Söta lilla Neo-skiten! R.I.P ♥

Och 2010 fick vi ju lilla.... nej stooora Aragorn (Algot) som råkat ut för både tarmvred, bockhov och operation av senan i höger fram, och överlevt allt!! Och allt slit med stretchning och farande till ATG har varit värt det, för lilla killen har blivit fin, även om han är stoooor!!

Sötnosen Aragorn K och Solis 2010.

Det ska bli spännande att se vad det blir för krabat årgång 2011 :D

Kram!


Grrr

Testade nått nytt när jag ändå skulle laga en nagel.Rosa med tigermönster

Simba var med på stolen mitt emot, men han tröttnade efter ett tag och la sig på soffan.

Sötnosen ^^

Kram

Omladdning

I helgen har jag verkligen tagit det lugnt och laddat om batterierna för det nya året! För första gången på länge tog vi sovmorgon, två dagar i rad dessutom!

Igår var ju själva nyårsafton, och den firade vi ihop med ett kompispar. Vi började med att skåla hemma hos oss innan vi tog bussen in till stan och åt 3-rätters på Aflies. Sen hem igen och hade lite roligt, och ut och titta på fyrverkerier vid älven här på Färjestad. Det brukar alltid vara bra och ordentligt fyrverkeri, men i år var det skitkasst! Det var verkligen så som pappa ser på fyrverkeri. Det skrek och poff så var det över. "Pjuuuuuh- poff". Men då var de ju iaf tur att vi såg bort till I2, för DÄÄÄÄR var det bra fyrverkerier.

Uppladdningen


Anders var vår bartender ;P

Idag har vi tillbringat dagen lugnt och skönt och tittat på lite film och så... Himla härligt att känna att jag inte ska göra nåååågonting idag! Någon annan som inte heller gjorde nått var vår kära Simba som vi tar hand om medan svärföräldrarna är bortresta:

Simba vet hur man gör när man latar sig!


Men det här vet jag inte alls hur han fick till?! haha!

Imorgon blir det lite jobb igen, och ridning i ridhuset med Nutti :)
God fortsättning på det nya året. Nytt år- nya möjligheter!

Kram!
RSS 2.0