Anmäl er i receptionen

Det är väl lika bra att köra fullt ut! Jag behöver nya kontakter, mer folk att prata med. Nu har vi koll på produktionen i vårt team, så nu ska vi se till att växa och bli fler på två månader. Jag har ju många på gång, men det går lite trögt och man kan inte lita på att något är klart för än det verkligen är klart och finns på papper.

Så nu vill jag vända mig till er, vilka ni än är som läser min blogg, och be om rekommendationer om nya kontakter som skulle passa i mitt team? Om ni vill hjälpa mig så är det här det bästa sättet! Jag söker alltså efter goa tjejer som vill ha ett extrajobb, helt nytt jobb, ett jobb eller bara något nytt i livet. För det är ju faktiskt det som mycket handlar om, en förändring eller ett härligt tillägg. MK gör så mycket annat, inte bara pengar, resor och presenter. Man blir en ny människa! Det har iaf jag blivit, och jag har en underber liten nykonsult som verkligen blivit en ny person sedan hon började med MK, och det är fantastiskt att se! Det är bland det bästa med mitt jobb, när det går bra för mina tjejer!! Så känner du till någon som passar in på detta, spelar ingen roll om de har intresse för hudvård innan för det har nästan ingen av mina tjejer haft för än de fick veta hur vi jobbar. Hjälp till att förändra livet för andra kvinnor och "berika deras liv" som Mary Kay Ash själv uttryckte det.
Kontakta mig gärna: caroline.andersson@gmail.com

Här har vi en av mina som det gått jättebra för! Lilla Maria till vänster fick en present för att hon var snabbast med att genomföra en utmaning i Lollos unit :D


Mina två stjärnor Emma och Maria, de två som kämpat på starkast och vill mest :) Helt fantastiska!! Här har de precis tagit emot utmärkelser för en mycket bra vecka!

Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0