Härlig midsommar!

Har tillbringar hela helgen i stugan med sambons familj och bara haft urmysigt!! Var en sväng till stallet med Anders idag och hälsade på lilla bäbishästen och åt midsommardag-lunch hos mina föräldrar. Annars har det varit en lugn helg där jag kopplat av samtidigt som jag laddat om för jobb. Har läst i vår Action plan för Sales Directors och benat ut hur jag ska coacha mina konsulter från början... Jag har många bra brudar i min unit, men alla förstår det inte och många inser inte vad bra de kan bli, så det är inte så många som jobbar aktivt. Och jag vill ha en händelserik unit att coacha, så nu ska här in med nytt så jag kan göra om och göra rätt ;)

Imorgon jobbar Anders så jag har hela dagen på mig att fortsätta jobba mot mitt mål. Mitt jobb är ju att se till så andra når sina mål, därav har det hela att göra med om Jag når mina mål eller inte... Samtidigt går det inte att släpa runt gamla konsulter på axlarna, de måste ju bli självgående och man kan inte skaka liv i de döda hur mycket man än tror på dem... Så nu lägger vi om kursen och jobbar rätt från början! Det börjar ljusna nu och jag har mycket bra på gång. Nu gäller det bara att sätta rätt positiva attityd i dem och se till så de aktivt kommer på unitmötet och event- det är nämligen där framgången sitter! Det ska ni veta, ni konsulter som läser min blogg, att går man inte på möten har man en stillastående business. You have to show up to move up! Så har jag gjort, och det gav mig en SD-titel på 10 månader, massor med smycken och diamantringar, resor och gratisprodukter... Men bäst av allt? Nya vänner!

Kram!


Hästbäbis!!

I natt kom han!!

Osäker på namn än, återkommer ^^

Kram!

F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T.!

Vilken kväll vi hade igår!! Det var grymt! Vi var i Örebro på Back2Basic, en utbildning från huvudkontoret med fantastiskt roliga Carl Henrik och Kristin. Carl Henrik är ju så galet bra och rolig när han föreläser och utbildar så vi skrattar bara vi tänker på gårdagen.

Mina tjejer var i alla fall grymt inspirerade och nöjda! Det var en kul kväll och det var synd att inte fler kunde följa med. Många hade behövt detta :/ Som Carl Henrik själv sa: "ni kan ju detta, men de som inte är här idag kan det inte" ;) Det var riktigt kul i alla fall och vi kommer definitivt åka igen om det dyker upp fler gånger! Nästa tripp blir till Örebro igen, på ett frukostmöte med Lena Qvist ^^

Jag och brudarna!


Mina tre längst fram och Lollos tre bakom ♥

Idag fick jag en ny kollega åxo! En riktigt jo tjej som jag tror starkt på! Nu hoppas jag bara på att hon vågar tro på sig själv lika hårt ;)

Btw, ingen fölbäbis än... hoppas på i natt :D

Kram!

En dagens

Dags att uppdatera lite kanske ;)

Idag hade jag med mig en av mina konsulter på en hudvårdsklass. Det gick väldigt bra, jag är inne i ett bra flyt och har hittat mitt sätt att presentera produkterna på på bästa sätt. Hon har ju hört om mina senaste klasser och idag fick hon se hur jag gör. Skönt att det gick så bra att det gav henne mycket! Jag bokade massa nya klasser på klassen, hade hög försäljning, hittande några potentiella nya konsulter och hittade massor av nya kontakter som jag byggt en relation med. Nu känner jag verkligen att jag är rätt person på rätt plats! Nu ska jag bara se till att föra över samma entusiasm på mina konsulter. Det är lite svårare. Jag kan inte göra mer än servera maten till dem- tugga måste de göra själva...

För övrigt så är Solsken grymt tjock just nu!! Tror inte det dröjer förrän vi får tillökning i familjen med en liten fölis!


Längtar som bara den, det kommer bli så kul! Och det ska bli roligt att se hur Tinny och Algot reagerar med ett litet syskon. Tinny har alltid älskat bäbisar, men Algot har ju varit så jobbig och klängig på henne så hon kanske har tröttnat :P Och Algot har ju aldrig sett ett föl förut, så det ska bli roligt att se hur de kommer reagera. Mest spännande är det ju att se vad det är för söt krabat som kommer ut ^^
Här är den lille krabatens pappa, Sir Oldenburg!


Hoppas på en fin liten skit som kan passa fint för fälttävlan ^^

Kram!

Sjuk

Happ, då var det dags igen! Igår var jag tjock i halsen, och efter kvällens unitmöte var jag helt slut! Idag känner jag mig lite piggare, men är galet tjock i båda hals och bihålor... Ska ta det lugnt idag tänkte jag, för jag har mycket på tapeten i veckan. Ikväll gästar jag Lollos unitmöte och pratar om försäljning, imorgon ska jag jobba lite ihop med två av mina konuslter under dagen, intervju och makeup med en tjej i Munkfors och ett besök hos Lollo på kvällen. På fredag ska vi till Strömsholm och titta på fälttävlan. På lördag har jag två nagelkunder och på söndag blir det dop för lilla söta Emilia. Jag har helt enkelt inte tid att vara sjuk, för däremellan ska jag hinna ringa många samtal!

Det har kännts rätt bra den här månaden iaf. Nu har jag fått snurr på min business ordentligt igen och mina konsulter börjar jobba på. Det är så roligt!! Vi jobbade ända till kl 24 i natt, när sista orderna för Maj lades och det känns bra! Så nu höjer vi tempot, många av mina stjärnor är färdiga i skolan nu, så de kommer dra igång på allvar. Det är så roligt när det går bra för dem, och det går ju bra om de bokar :)

Awardsnight Q3.
Till vänster Queen of Sharing, jag i mitten och Queen of Sales/Stjärnkonsult till höger!

Nu ska jag piggna till så jag orkar med kvällen.
Kram!
RSS 2.0