Mammas bäbis!

Jag har ju helt glömt visa bilder från treårstestet. Tinny startade ju förra helgen och hon skötte sig så jäkla bra så jag är så stolt över henne!! hon fick ok poäng gångmässigt, men mycket bra betyg på hoppningen! Skitnöjd!!

Mammas stolthet ^^


Ryttarinnan är en vän till oss, jag ville själv inte sköta inridning och uppvisning på testet, så hon fick göra det från början för att inte röra till det med fler ryttare inför det.

Jag har ju trott stenhårt på denna hästen som en bra typ av häst till mig sedan hon föddes för ganska exakt tre år sedan, och jag står fast vid det tills jag ridit henne ett tag och börjat känna på vad hon går för. Går alltså inte att veta helt och hållet än, men det känns som om hon kommer passa mig. Hon är ju så mysig och snäll, så jag hoppas hon förblir lika go! För att vara ett rödhårigt sto är hon mycket trevlig, även om hon har sina idéer. Men det finns oftast en anledning om hon gör något motstånd, t.ex om lillskiten står inne i stallet och skriker när vi ska lasta henne. Men hon är snäll och har sån tillit till oss så jag hoppas det sitter kvar vid ridningen sen.

Ikväll hade jag en hudvårdsklass med 6 härliga brudar och det gick mycket bra på alla plan! Älskar såna klasser!! Bra försäljning, många inbokade klasser och makeup, några gäster på tisdagens möte och många potentiella kollegor! Underbara dag, vilken vändning efter en slitsam period. Tillslut vänder det och jag har nu lärt mig att så är det! Det är bara så underbart när det sker :D Imorgon fortsätter kampen mot nästa mål :) Då ska jag få jobba nära två av mina bästa konsulter under dagen, sen ska jag hinna med Nutti en sväng i skogen är det tänkt, och sen avslutar jag kvällen med telefontid. Stannar på kontoret tills hästarna ska in på kvällen, så det blir en lång härlig kväll i min mysiga studio ^^

Kram!

Blandade resultat

Det går framåt kan man säga... trögt med nu ska vi öka på riktigt. Många slutar skolan nu, så nu kan vi dra igång vi som är mest taggade i uniten.

Det är inte bara att klara en DIQ, det är mycket som förväntas av en som ledare. Jag blir lika förvånad varje gång jag får höra goda ord om mig från kollegor runtom i Sverige, eftersom jag på hemmaplan inte får höra samma sak... Det är ju ingen som vet något annat... Jo, från min Senior Sales Director Lollo förstås, som ser det jobb som vi gör, just för att hon gör samma jobb som jag. Det är inte lätt att vara alla till lags och ledarskapet är en utmaning bara det. I de allra flesta fall går det bra för jag har så underbara konsutler i min unit, men i några fall känner jag av vart mina brister sitter och de måste jag jobba på. Jag vet att jobbet som director är precis det jag ska göra, men jag kan inte dra runt en hel unit på egen hand. Jag behöver fler konsulter, för hur mycket jag än tror på en person spelar det ingen roll om personen själv inte har någon tro på sig själv.

Mina sötnosar på Career Conference 2011.

Jag har jobbat lite dåligt sedan vi debuterade och jag får inte hamna i samma koma som jag gjorde när vi gick in i DIQ. Man ska jobba lite varje dag, då går det som bäst! Det har jag gjort den sista tiden, men jag jobbar ju även lite på helgerna. Jag resonerar som så att om jag jobba lite varje dag med något som jag älskar så kommer jag inte må dåligt av det. Jag jobbar ju för att bygga upp och få en stadigare framtid, och jag tror på det jag gör. Jag har ju sett andra som gått samma väg, så jag vet att det går.

Vi var inne med Nutti på djursjukhuset idag, och han hade tagit ett litet steg framåt i läkningen på sin senskada, men den är inte borta än. Det känns bättre än síst iaf, men det kommer ta tid detta. Tråkigt, för jag börjar bli riktig tävlingssugen. Visst, Tinny kan man tävla på nästa år och rida på lite i höst, men Nutti är alltid Nutti!! Vi passar så bra ihop och jag hoppas att Tinny kommer bli ett bra komplement till honom och vid sidan av när han blir bättre.

Min Nutti och jag på fälttävlan på Trossnäs.

Kram!

Snabb uppdatering

Ett ord: UNDERBART!!!


Jag kommer göra allt för att åka med på fler resor!!

Kram!

Puhh!

Imorgon åker vi! Marbella, here we come!!

Åker först ner till en kollega i Gbg imorgon, bilen rullar vid halv 6 och kl 9 hämtar jag upp henne för avfärd mot flygplatsen. 10:45 lyfter vi och mellanlandar i Frankfurt för att möta upp alla andra och sen lyfta vidare mot Spanien och Marbella! Fantastistk!
Det ska bli så kul och massor med kort måste man ju ta :) hihi!

Ha det så fint här i Sverige då ^^

Kram!!

Undantag

Kikar in och skriver om en idé jag har.
Detta är riktat till er konsulter som läser detta.
Jag och en vän har börjat jobba på ett verktyg som är webbaserat för att hålla koll på våra hudvårdsanalyskort. Har ni som jag- högar på skrivbordet med hudvårdsanalyskort som ska kontaktas av olika anledningar?! Någon som vill ha ordning och reda samt en hjälp med vem som ska kontaktas när?! Jag har lösningen.

Jag har nu provat ett annat program som man låser till datorn för att hålla koll. Och i grunden är det bra och smart, men det är mycket jag inte föredrar i det. Mycket är dubbelarbete så det blir för mycket information, knappar och valmöjligheter. Att det sedan visar felmeddelanden när man vill göra logiska ändringar och programmet självt sätter begränsningarna och startar om så blir det tradigt! Det är byggt i ett program som är gammalt och förlegat och jag som själv jobbar lite med webbdesigt och bygger hemsidor inser att mycket är onödigt eller uppbyggt lite ologiskt. Det ska flyta på och kännas lätt i jobbet.

Vårt verktyg kommer bli webbaserat, som ett intranät, så man kommer åt det på vilken dator man vill. Det jag testat är låst till min dator och jag vill ju ha två längre fram för att underlätta jobbet. Samma gäller möjligheten till en mobilversion så man kommer åt den på sin iPhone eller iPad. I verktyget möts man av en startsida som meddelar vilka jag ska ringa den närmsta veckan, vilka kunder som fyller år samt vilka fakturor som är obetalda. Man kommer kunna använda all info från hudvårdsanalyskorten och skicka ut proffsiga faktoror till kunderna, och allt kommer byggas så arbetet flyter på lätt och snabbt.

Ni konsulter som vill veta mer eller är intresserade av att prova när det är klart kan väl mejla mig så får ni mer info. Han kommer ta en månadsavgift för att täcka upp kostnaden för en server eftersom det är webbaserat, men det kommer landa kring samma summa som en fika i månaden (eller en försäljning av en ögonskugga så har man täckt upp den kostnaden).
caroline.andersson01@gmail.com

Kram!
RSS 2.0