"Gött mos"

Allt flyter på fint nu! Självklart önskar man alltid mer än vad det blir, men så är det ju nästan jämt. Men det bubblar under ytan och jag hoppas att det fortsätter. Dock är ju julen på intåg och då blir det lite trögare av okänd anledning, så jag jobbar på hårdare nu för att det ska gå snabbare att komma upp när man möter en uppförsbacke. Men så sa jag om Juli i år också, men det gick ju skitbra ändå.

Mycket sitter ju i huvudet på en, så det är viktigt att tänka det man vill ha. Man blir det man tänker, det är SANT!

Vi pratade om detta på ett unitmöte häromveckan, där vi har en tjej som berättade att hon var sjukskriven p.g.a depression. Hon är väldigt sprallig och positiv av sig på våra möten, för hon älskar dem (denna tjejen åker c:a 1,5-2 timmar för att komma på våra möten varje måndag), och hon sa ju att det blir värre när hon sitter hemma i soffan och tänker. Återigen, man blir det man tänker! Sitter hon och tänker "usch vad deprimerad jag är", så blir hon deprimerad... om inte annat mer deprimerad!! Vill man nå ett mål måste man tänka sig själv nå det innan man kan börja jobba ordentligt mot det! Jag såg mig själv i SD-dräkten. Jag sa till alla omkring mig att från 1 april jobbar jag som SD. Det stod t.o.m Sales Director i kalendern 1 april ;)

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! Jag ska hinna med några spännande möten, rida Tinny i ridhuset, träffa min senaste unitmedlem Emelie och gå igenom startkittet med henne (något av det bästa jag vet med mitt jobb), och sen blir det lite kontorsjobb i studion.

Kramar!

Hehe!

Haha! Jag bara älskar den här bilden!


Varför lägga tid på att bygga upp någon annans företag när man kan lägga tiden på att bygga upp sitt eget.
Ni som känner mig vet ju att den här bilden passar in perfekt på mig! Jag är inte den som är den "anställda" typen, jag måste ha mitt eget. Det blir roligare om man jobbar för sitt eget, inte för någon annan. När det går bra så blir man så mycket mer nöjd när man har sitt eget, mot om det är någon annan som får belöningen för det.

Jag har fått lite rutin på hur jag ska lägga upp mina dagar. Det bästa jag vet är att ta det lugnt på morgonen, det handlar inte om att sova bort hela dagen. Jag ställer klockan kl 8 ändå, gubben går ju upp då, men jag behöver inte gå upp förrän jag känner för det :) Jag äter frukost i lugn och ro, tar en extra kopp kaffe, kollar på nyhetsmorgon och gör lite jobb på datorn. Första bokningen på dagen har jag sällan före kl 11, samma med stallet. Ofta bokar vi ridhuset kl 11, eller så träffar jag kunder/blivande konsulter vid den tiden. Sen är det lite kontorsjobb och förberendelser i studion som gäller och på kvällen ringer jag lite kunder och bokar eller följer upp (om jag inte har klass vill säga).

Självklart kan mina dagar se annorlunda ut, men jag försöker göra lite med mitt MK varje dag, utöver klasser. Kontinuitet är det viktigaste. Jag jobbar ganska hårt just nu, för min egen skull, för min och sambons skull, vår framtida familj och för att få mer tid till mina hästar sen. Jag har ett tydligt mål med det jag gör och det blir roligare då. Självklart kommer det roliga delmål, som fler diamantringar och resor, samt den rosa Volvon förstås! Jag ska ge allt för att bli den första directorn i Värmland med en rosa Volvo, hihi! Vi har alldeles för få mk-bilar häromkring, så nu jäklar! :) hehe!
Ha en fin helg!

Kram!

Så sant så sant!

Jag hittade den här texten på Facebook. Det är en bekant som lagt ut den, och jag är bara tvungen att låna den. Den stämmer perfekt in på orten jag och den här tjejen kommer ifrån, och jag skrattade så när jag läste den. jag är ledsen, men det är inte jag som skrev, jag bara skrattar och för vidare ;) hihi!


DU VET ATT DU ÄR EN RIKTIG SMÅORTSBO FRÅN VÄRMLAND NÄR:

Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E45.
Du mäter avstånd i timmar.
Du ser folk ha på sig jaktkläder vid sociala evenemang.
Du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen, men lämnar båda olåsta.
Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att .........ens blinka.
Minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är hans bror.
Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem.
Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum. 
Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern.
Att "klä upp sig" innebär att stoppa in flanellkjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena strumpor.
När du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon.
Du kan namnge alla som du tog examen med.
Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest.
Skolorna stänger inte för att det snöar.
Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din ålder. Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun.
Du har i princip inte något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner.

Du tycker att män som har rosa tröjor är gay.
Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder.
Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll, det fanns bara ett.
Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts.
Helgspänning innebär att åka till Bergvik.
Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader.
"Gula sidorna" består av 4 sidor.
Du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall.
Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer.
Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten.
Du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du det!

Jag gillar min gamla ort jag växte upp i lite, iaf den delen mina föräldrar bor i. Men alla utvecklas ju efter skolåldern, ingen är ju samma person i vuxen ålder, så det är inte konstigt om man växer ifrån den man var som ung ;) Den här orten är iaf på väg att fixa till sig och växa upp själv, men det finns många "orginal" kvar som gör att stämpeln aldrig kommer att försvinna :/

Kram!

Duktig bäbishäst!

Min lilla 3-åring är grym!! Igår tog vi en tur i ridhuset, och det gick så bra så vi plockade fram en bom och gjorde ett litet språng på 20 cm. Och hon var såååå duktig!! Först tog vi bommen på backen i trav, och då tog hon ett litet skutt och det kändes hur bra som helst! Jag blev så förvånad, trodde det skulle flaxa och flänga mer. Sen tog vi det i galopp och sista språnget klippte hon till rejält, och det kändes bara helt naturligt i språnget. Hon var lätt att följa med över hinder och hon hoppade i takt med sin galopp och hade en fin teknik, trots att det bara var 20 cm. Jag är så nöjd med henne!

Tinny och lillbrorsan Aragorn K förra året.

Varje gång vi tränar så fokuserar vi på något nytt, och tränar lite extra på det, och nästa gång jag sitter upp så kan hon det :) Det går så fort och hon verkar än så länge lättlärd. Det är så roligt, att vi har fött upp henne själva, och det känns så bra! När jag satt upp första gången så kändes det helt rätt. Självklart är jag mer hemma på ryggen på Nutti, det är ju där jag suttit i typ 7 år, men jag trodde Tinny skulle kännas stor och bänglig, men hon passar mig som handen i handsken. Hon är ju mycket större än Nutti, men han är ju egentligen aningen liten, men han kan allt klämma i och göra mycket bra resultat ändå ;)

Nutti och jag i terrängen på Trossnäs.

Men det bästa är ju att jag känner att Tinny vill jag ta med ut på tävlingar och det ska bli kul att få lära henne allt om livet som tävlingshäst. Hoppas de kan åka ut, både Tinny och Nutti framöver, för han ska ju igång på småtävlingar när han är frisk igen (peppar peppar, ta i trä!!).

Nu ska jag göra mig klar och åka till studion. Det ska grejjas naglar, packa upp leverans och tvättas en lortig vit bil. Ikväll ska vi städa och rensa garderoper, m.a.o börja packa lite smått...
På måndag skriver vi på papper, och vid årsskiftet eller mitten på Januari blir det mysiga Herrhagen för vår del :D Weeeiiii!!!
Kram

Favoriten!

Jag har en ny favorit i vår serie av lip gloss! Det är vår nyans Berry Sparkle som har en röd ton, men det ger inte galna röda läppar.


Det jag älskar mest med våra lip gloss är att de inte är så kladdiga och smakar inte illa, samtidigt som den är mjukgörande mot läpparna!

Kram!

Tack kära senior!

Har precis kommit hem från vårt gästevent. Det var grymt! Vilket tryck, vilka gäster, vilket utfall!! Kommer nog att komma mycket bra ut av detta ;)

Har ju glöm visa en present jag fick av min kära senior SD i födelsedagspresent förra veckan.

Visst är det en passande tavla till mig? Det var mig hon tänkte på när hon såg den, och det stämmer ju! Man måste våga, annars har man aldrig något att vinna! ;)

Nu ska jag snart sova, var uppe och skuttade kl 6 imorse för att åka till Örebro på ett frukostmöte. Sen har det ju bara förberetts inför ikväll och dagen har varit lång men mycket givande ;) Trots huvudvärk, ont i fötterna och trötthet så genomförde jag ett skitbra gästevent  ihop med mina kollegor och mina makeupmodeller blev galet snygga! Det är ju kul det där med att göra det ändå! Alla motiga känslor försvann när vi drog igång alla förberedelser och jag ångrar inte en sekund. Många har ju så lätt för att bara skita i att komma i dessa lägen, men jag gör det aldrig och jag har verkligen märkt vad mycket jag hade missat om jag inte gjort det ändå :) hehe!

Imorgon fortsätter jobbet och jag ska ringa och tacka gäster som kom idag!
Galet!
Har jag berättat om hur mycket jag älskar mitt jobb? :P

Kram!
RSS 2.0