Uppbyggnad av systemet

Har precis kommit hem efter ett möte med killen som hjälper mig bygga systemet som ska hjälpa oss konsulter hålla ordning på våra kunder. Det kommer att bli galet bra, och jag hoppas snart han blir klar så vi kan skicka ut en demo där konsulter kan testa och komma med åsikter. Det kommer bli jättebra iaf och jag börjar se det växa fram. Det som gör att det drar ut lite på tiden är ju att killen gör detta ideellt tills vi kommer igång med det, och han vet ju inte hur vi jobbar så jag måste ju hela tiden komma med idéer och förslag på hur vi ska lägga upp det. Men nu är det äntligen på gång och börjar likna något. Det kommer bli grymt, eftersom jag testat andra system och inte varit nöjd med dem. Så jag har nu förbättrat det som jag inte var nöjd med, och det kommer bli sååååå bra! Nu ska jag till stallet och ta en tur på hästarna innan det blir klass ikväll :) Kram!

Bloggapp-test

Då var den här- blogg.se-appen! Kanske kommer att blogga oftare då... Om jag kommer ihåg att göra det :P detta är bara ett test för att se om och hur det funkar ;)
Kram!!

Det ska göras med stil!

Idag väcktes jag av frukost på sängen av min kära sambo. Inte nog med det: jag fick äntligen min efterlängtade filofax! Ska det bokas jobb så ska det bokas med stil ;)

Mycket nöjd! Personla Adelphi, magenta ^^

Så nu ska jag sätta mig och fylla i den från den gamla slitna, trasiga och sen ska jag göra mig iordning för att åka till Zakrisdal för ett möte med min kära Senior SD Lollo! Förberedelser inför vårt Gästevent 3 oktober är i görningen. Är DU sugen på att besöka oss, testa och se samtliga produkter eller höra om vad en karriärsmöjlighet inom MK skulle kunna göra för dig, så är det incheckning och mingel 17:30-18:00, sen börjar öppet hus med olika produktstationer, fika och sist företagspresentation ;) Det kommer bli en helmysig kväll!!

Kram!

TACK!!

Igår var släkten här på fika.. jag har nämligen en dag kvar tills min hy slutar att producera eget kollagen och elastiska fibrer, så här har ni en som inte kommer att fuska med serumdroppar framöver iaf :P haha!

Vi hade en jättemysig kväll med tårta och kaffe. Tack till alla som kom och tack så hjärtligt för presenter och bidrag till vinterhjul... till MIN BIIIIIIL!!!!!! Yess, 1 oktober står den på mig, så den är min på riktigt! Helt galet! Jag blev så glad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!!!

Så just nu sitter jag och kolla på nya hjul och fälgar till MIN bil :D iiiiihhh!! Den kommer bli så fin, vita pärlan! hihi!

Jag fick en annan fin present idag!

På hallmattan låg ett paket från huvudkontoret Lesley Cosmetics, Mary Kay.
Alla Sales Directors får en födelsedagspresent, det har jag hört, och idag kom MIN :)


I paketet låg en fantastisk spegel!


Fina fördelar följer med att bli Sales Director ;)

Kram


Förvåning

Här kommer ett litet tips!

Många nya konsulter reagerar på att det är så svårt att få hjälp från vänner och bekanta med att komma igång med sitt MK. Jag vet precis vad de pratar om, för det är väldigt få vänner som vill ställa upp. Det är bara så, det får man vara beredd på. Det ÄR egentligen inte bra att ha vänner som kunder. För det första så blir man inte professionell, och dessutom så tycker vänner att vi har sån förståelse för om de inte "kan". Det hnadlar ju egentligen inte om ifall de kan eller inte, utan om ifall de vill. Det låter jobbigt för de vet inte vad det handlar om, och de vet heller inte hur mycket det betyder för oss.

Själv stötte jag på samma problem, framförallt innan MK när jag började med homepartyförsäljning av inredning. Det gick inte alls! Inte en enda bokning mer än hos några släktingar blev det.
När jag sen visserligen började med MK så var det fler vänner som ställde upp med hjälp i starten och TACK FÖR DET!! Ni är fantastiska, och det betyder så mycket. Självklart har jag också stött på vänner och bekanta som helt plötsligt inte svarar när man hör av sig för att be om hjälp, men några har ändå funnits där. Och jag tycker att det är bra, för då kan man sålla lite bland vännerna och man vet vart man har dem. Mycket bra, då slipper man lägga tid på att hjälpa dem om de skulle behöva hjälp o.s.v. För hade någon frågat mig om hjälp av något slag så hade jag självklart ställt upp! Det funkar så!

Men många nya konsulter har stött på ännu värre situationer när vänner och släkt är riktigt sviniga rent ut sagt, och jag tycker att det är sååå förjävligt!

Men då ska ni veta att det gör inget! Har de den attityden så är de inte värda att få testa produkterna heller. Om de inte ens vill träffas över en timme så du får träna på att demonstrera så är det inte värt det. Det handlar inte om att du ska sälja massa saker, utan det handlar om att du ska få träna.

Vi vet, vi är kvinnor,
att det händer en massa saker hela tiden som kommer emellan. Men därför vet vi också varför vi använder tiden som en anledning för vi har alla gjort det någon gång. Idag är det ju "inne" att inte ha tid... alla är upptagna, det har blivit en sport, och de mest upptagna är de arbetslösa och pensionärerna. De däremellan vet vad prioriteringar handlar om, och kan planera sin tid, och självklart kan man planera in det man vill.... just det- det man vill. Om en person inte vill- gå vidare och tänk inte på det. Bli inte arg- bli förvånad!! Om du trodde att hon skulle vilja hjälpa dig, men inte vill- BLI FÖRVÅNAD, och gå vidare till nästa person. För det kan vara så att nästa blir uppöver öronen förälskad i produkterna istället, och då känns det extra bra än om ALLA hade velat prova.

Det handlar om att inte ge upp och istället bli lite heligt förbannad på dig själv! Ge dig fasen på att ingen ska få stoppa dig, för du ger dig ju inte om en eller 10 säger nej, då kommer du snabbare närmre ett ja! Nej, bli lite arg och tänk vad förvånade de ska bli sen när de ser att du lyckats ;) hehe!

Själv försöker jag ju nu få ihop en 10-klassvecka nu och har kontaktat några för att be om hjälp. Det går ganska bra, men självklart möter jag samma sak. Det som är skillnaden är att jag tränat på det och tar inte personligt på det längre som jag gjorde förr! Och det är för att jag tagit X-antal nej, och varje motgång gör oss stärkare.
Ju fler motgångar- ju starkare kvinna ;)

Kram!

Vilken dag!!

Vi har haft en galet bra dag i Örebro idag, jag och 4 av mina brudar! Vi var på en heldags utbildning hos vår National Sales Director, och det var lika bra som vanligt. Jag fick dessutom hjälpa till med en del av utbildningen för de som vill framåt och ta nästa steg. Skitkul!!

Dags att posera framför Lenas snygga rosa Merca igen ^^

Vilken grym dag och vilka härliga tjejer jag har i min unit! Jag har många som är på gång, som det bara inte släpper för, men de är på gång!! Många av dem skulle behöva åka iväg på såna här event oftare, men det vill sig att de själva förstår det först ;) hihi! Det är grymt iaf, och jag är hur laddad som helst! Det är så jag tagit mig fram på min MK-väg, jag har hämtat ny energi på alla event och möten!

Imorgon ska jag faktiskt träffa några konsulter för att peppa och hjälpa dem med orderläggning och kom-igång. Om inte annat bara finnas där.

Ja, jag säger det igen! I LOVE MY LIFE!!

Kram!

Powerkväll

Åh vad jag älskar måndagkvällar!

Vi har ju våra unitmöten på måndagar, och igår hade vi besök av en SD-kollega från Örebro. Hon höll i makeupklassen och jag fick träffa konsulterna som behövde en basutbildning. Mycket mysigt och vi har sååå många inadopterade från andra unitar, och alla var på mötet igår. De är fasen oftare på möten än våra egna konsulter :P haha! Det är lite illa, men det är jättekul!! De är duktiga och sprider härlig motivation och energi till oss andra. Utan dem hade vi inte haft sån hög puls på mötena- underbart!

Jag har råkat ut för en liten utmaning. Inte råkat ut för kanske, utan mer antagit den. Jag ska göra 10 klasser på en vecka nu i september! Har bokat mer än halvvägs, och har några fler på G, men skulle DU känna att du vill hjälpa mig är det inga problem :P Går fint de ;) Som jag säger till konsulterna så är det ju inte lätt att boka hos vänner, men man kan iaf be om hjälp och sen se hur många som vill hjälpa till ;) hihi.
Kommer bli riktigt roligt iaf, och en riktig power vecka! I love my life!! Har jag sagt det förr kanske? :P

Har i alla fall haft en fantastiskt bra dag. Har jobbat hemifrån så jag har tagit sovmorgon, tvättat en maskin och skrivit nyhetsbrev till konsulterna. Dessutom har jag haft lite kontakt med några av dem via sms, och nu ska jag ta hand om en leverans med hudvård ^^ Ikväll blir det lägenhetsvisning och efter det en tur till stallet och ta hand om nötterna i hagen :) Mamma är bortrest så det är jag som har hand om dem- MYSIGT!! De är så gosiga, framförallt den rödhåriga damen Tinny. Hennes guldfärgade mule är det gosigaste som finns ^^ hihi!


Gammal bild på Tinny och Algot... fasen vad de växer. Dags att ta nya fina kort på dem :)


Kram!

Lyckorus!!

Ibland behöver man ett uppvaknande för att se verkligheten och för att inse vad man behöver göra! Jag såg det och fick lite eld i baken. Ska elda lite till, det är lika bra, då slocknar det inte lika fort. Vi ska nu se till att hålla elden vid liv och växa med den och bli starkare.

Vår fantastiska unit både växer och utvecklas, redan! Många är på gång och det är så spännande att följa dem. De senaste konsulterna som börjat verkar så härliga och entusiastiska, och de förstår den här möjligheten. Alla gör ju inte det, och alla tror inte på sig själva, så nu har jag verkligen lärt mig hur jag ska sätta självförtroende i dem! ;)

Hade en härlig tjej på besök i studion igår och vi pratade om möjligheten för henne. Hon frågade mig då rakt ut:
-"du kan omöjligt mena att ALLA kan göra detta?!".
Självklart sa jag! Alla KAN om de bara VILL! Det är vad det handlar om, för jobbet är lätt, det är varken tungt eller komplicerat. Vi har en asiatisk tjej i stockholm som inte kan svenska eller engelska, bara några få engelska ord. Hon använder kroppsspråket och få ord för att få fram budskapet, sen berättar produkterna resten när kunderna får prova dem. Hon är stjärnkonsult varje kvartal och det är ju fantastiskt!

Nu ska vi gasa för vi ska sikta högt! Vi kan, bara vi vill! Vi är skapade för det- alla! Alla kan nå vart de vill, bara de bestämt sig! Så gå ut och bestäm dig du med ;)

Kram!

Ett hästinlägg ^^

Dags för lite hästprat kanske?

Igår red jag vår 3:åring Tinny för första gången! Det gick jättebra och det kändes rätt att sitta i sadeln på henne. Även om hon är lite valpig så är hon stadig och det känns redan som att vi skulle passa för varandra ;P

Jag och "Bäb" i ridhuset.


Efter ridpasset var jag ute i hagen och krammades lite. Här myser jag och Tinny.... men....


...man får aldrig mysa ifred ^^


Algot ska alltid vara med och får inte missa något XD Söt! haha!

Imorgon är det dags för ett nytt ridpass på Tinny. Ser fram emot det mer nu än första gången, eftersom nu vet jag hur hon är och jag vet vad jag ska göra ^^ Alltid spännande med en ny häst, en sån ung dessutom. Det yngsta jag ridit tidigare var en D-ponny som hette Rover Chief som vi köpte under B-ponnytiden, som 4-åring. Men han var så enkel och lätt med ett ben i varje hörn, så han var inte svår alls.

Ska bli kul imorgon i alla fall och jag får väl återkomma med lite nya bilder på fölisen :)

Kram!

Awards night

Herrejäklarns vad jag älskar dessa kvällar! Igår uppmärksammade vi våra unitmedlemmar, jag och Lollo, och vilken kväll det blev!! Vi hade besök från härliga Maria från Örebro som man kan säga är vår senior SD, eller mormor som vi kallar henne ;) Mycket bra kväll och tjejerna var såååå fina!

Söta Maria och sparven i magen checkar in ^^


Maria pratar inför hela gänget


Sofia passade fint i Marias SD-kavaj ^^


Vi och våra Queens.
Lollo, hennes Queen of Sales ("Morsan"), Min Queen of Sharing, jag och min Queen of Sales!
Grymt!


Söta Miss Go Gives, min t.v och Lollos t.h.


Fr.v. Queen of Sales x2, Miss Persistence, Maria,
Queen of Sharing (SC) och Miss Go Give/Miss Rookie /SC


Det var en fantastisk kväll och vi fick till det riktigt bra tycker jag! Vi är ju bäbis-directors i sammanhanget, men nu vet vi hur vi ska förbättra till nästa gång. Tjejerna verkade gilla det iaf, och det är det som är huvudsaken :)

Nu ska jag göra mig iordning och åka till stallet. Det är premiär på G. Jag ska kravla mig upp på vår gigantiska 3-åring Tinny för första gången ^^

Kram!

Du får det du fokuserar på!

Nu är det full fokus som gäller och detta är ett sånt där lulligt MK-inlägg för att sporra kollegor, så mina vänner, ni behöver ju bara kolla på bilderna ;) hehe!

Vi har insett att vi har en alldeles för klen unit om vi ska komma dit vi vill! Så nu 1 september har vi och Lollos unit gått in i en låtsas "DIQ" för att fylla på med ytterligare fler härliga konsulter. Det har börjat jättebra, hela 3 nya konsulter jag börjat, varav en är den första som min lilla Sofia delat med sig till. Underbart! Det innebär att mitt 3:e-led är igång och det kommer att växa där för Sofia är en driftig tjej med ett starkt fokus!

Jag och Sofia ^^
För allt handlar om fokus! Man får det man fokuserar på! Har man en deadline och fokusear på att nå något speciellt innan den så kommer man att klara det om man bara vill!! Jag har testat fleeeera gånger och blir lika förvånad varje gång. Alla gånger har jag suttit och slitit mitt hår veckorna innan och sagt att det aldrig kommer att gå, medan jag undermedvetet har haft en plan och fortsatt kämpa. Man behöver inse att det blir svårt att nå fram, för då lägger man i en högre växel. Det borde man göra från början, så det är därför det känns så skönt att göra om en DIQ.

Jag har många MÅNGA bra tjejer i min unit, men det är så få av dem som tror på sig själva. Jag försöker intala folk att de ska låna någon annans tro, typ min- för jag tror på dem.... men om de lånar tro från fel person, en person som inte tror på dem eller inte vill att de lyckas, så kommer de aldrig att finna sin tro!

Jag satsade på ett diamant-år, det blev t.o.m ett smaragd-år! "Shoot for the moon"!

Jag har under min tid som konsult jobbat aktivt för att nå dit jag vill. När jag sen insåg att jag var 3 steg ifrån DIQ så var det bara att köra oavsett om jag var beredd eller inte. Man ska inte tänka- bara göra! Men jag började tänka... och ta åt mig av vad folk sa. Att det inte skulle gå var inte jag som intalade mig från början, utan andra... Jag fick höra att det inte gick under december... det gick!! Jag fick höra att jag gick in i DIQ med ett team som inte jobbar....  Men det gick! Helskotta vad de jobbade under vår DIQ!

Det är så himla roligt att folk tror att man jobbar häcken av sig dagarna i ända. Men det tycker jag inte att jag gör. Jag lägger mycket tid på MK, men det är för att jag vill och det är kul. Det är som att vara ledig och ha kul, fast det är jobb. Jag vill skriva kreativa veckobrev, göra söta inslagningar till utmaningar och just nu är det städning och omformulering i studion som gäller ;) Men själva riktiga jobbet är ganska snabbt ordnat om man är effektiv. Och jag jobbar på det, att hålla det effektivt. Det är så roligt, för egentligen är jag lat... Lat och blyg... Ja, jag har jobbat på det ;) Jag tycker det är så skönt med sovmorgon så detta passar mig så bra! Att det sen var mycket roligare än jag trodde när jag började som konsult gör ju att jobbet blir av. Jag vill jobba dygnet runt med det om det så kunde gå, för det är så kul! Nu planerar jag t.ex vårt Awards Night som är imorgon, och vilken kväll det kommer att bli! Det är fantastiskt kul!! Känns som att jag planerat hela oscarsgalan ^^

Nu ska jag fixa till mig och vakna till! Ska snart hämta upp Sofia, vi ska iväg och jobba lite ;)
Jobba på där ute tjejer! Fokus på målet och låt inga privata omstädnigheter stoppa dig! Det hade det inte gjort på ett vanligt "dödligt" jobb.... Allt kommer tillbaka i en boomerangeffekt ;)

Kram!
RSS 2.0