Kom igen nu...

När jag är frånvarnade några veckort- DÅ blir det väsen... men nu när jag fann något att skriva om, och t.o.m två inlägg på samma dag- DÅ är det tyst! Nu tycker jag att det är dags att ni för lite väsen för er. Vilka är alla ni, för mig okända, som läser min blogg? Ni är ju uppenbarligen många hudvårdskonsulter. Kan ni inte skriva ett par rader i en kommentar om vilka ni är, vart ni befinner er i karriären och vad som är nästa mål? Vi kanske ses på nästa konferens, Career Conference i Gbg 31 mars?

Min Senior & jag efter att "Rookie-titeln" utsågs på vår area-awards på seminariet 2011. Oförglömligt!

Kram!

En liten kik på älskade lägenheten

Ja, såhär bor vi alltså idag :)

Det underbara köket med gott om plats för att laga mat, inbyggd micro, ugn och diskmaskin, samt induktionshäll. Galet bra, nu kan vi äntligen laga mat på riktigt!
Min lilla arbetsplats i köket. Jag älskar att gå upp på morgonen och sitta här med en kopp kaffe, frukost och jobba lite. Sitter här hela dagarna när jag är hemma och jobbar, och det är mycket bättre än i förra lägenheten då jag satt i soffan. Det var så jättelätt hänt att tv'n åkte på då liksom ;)
Vardagsrummet. Allt är inte på plats än, tavlor och annat, men elektroniken sitter uppe iaf :)

Vårt supermysiga middagshörn i burspråket. Vi har inte fått full ordning på inredningen här bara, det är väldigt mycket grejer som ska placeras ut där det passar.
Sen har vi det fantastiska badrummet också! Med duschvägg istället för ett blött, jobbigt drapperi. Och vi har golvvärme!!!! :D För att inte tala om fullstor tvättmaskin, och sen ska vi köpa en torktumlare för att slippa hänga allt.
Och jag längtar så till vår stjärnmiddag här hemma i slutet på februari, då jag och alla stjärnkonsulterna ska till Selma spa under dagen och sen hem till mig på middag på kvällen :) Weeiii!!
Livet är gött, men det kommer inte automatiskt. Man måste jobba lite för det också ;)
Kram!

Veckans inlägg

Märker att det dras ut lite mellan inläggen här. Jag är hemskt ledsen, ser era kommentarer om att ni vill läsa mer, så jag ska försöka blogga oftare och ge er mer av mina tankar och motiverande små påhitt ;)
Grejen var ju den, ett tag, när jag hade mycket negativa känslor o.s.v. så var det så härligt att få skriva av sig. Typ att få ur sig sina känslor lite och sen kändes det bättre. Men just nu har jag kommit in i en fas i livet där inget kan stoppa mig, få mig att tänka negativt eller dra ner mig!


Jag mår helt enkelt så jäkla bra, eftersom jag valt att tänka positivt. Man blir ju det man tänker, och jag är expert på att säga det, men jag var inte expert på att följa det. Men efter att ja intalat mig själv det ganska länge så har det nu satt sig. Jag mår bra varje dag, oavsett tråkiga besked eller dippar, eftersom jag är förberedd på att det kommer och det blir INTE bättre av att ta åt sig eller att gå och tänka på det! Istället har jag tänk och fokuserat på det jag vill ha, för det är det man får.Gjort är gjort! Det går inte att ändra på det som varit, men nu ligger ju framtiden i mina händer så jag kan styra hur jag vill att den ska bli! För självklart kan vi göra det, om vi är medvetna om att saker och ting kan komma emellan.


Idag har jag en härlig känsla i magen! Var inne på ATG med en av hästarna som haft senskada länge, och kollade hur det såg ut. Och veterinären tyckte att planen med att öka rid/joggningen sakta och ha målet att starta en lätt dressyrklass till sommaren lät som en bra plan, eftersom han tagit rehabiliteringen så bra. Sen får vi se hur han håller för det, och om han kan starta en mycket lätt hoppklass till hösten. Jag har ju fokuserat på att han ska bli bra, inte att han är skadad under de här snart två åren. Jag har sett oss starta dressyr igen och fokuserat på att han ska framåt. Men fälttävlan får vi nog lämna över till nästa häst, det bestämde jag redan när skadan uppkom (kanske Tinny tar över det när hon växt till sig lite).

Nutti & jag, midsommar 08.

Inte bara det ger en härlig känsla i magen, allt känns så bra med jobbet. Visst, det dalar lite här och där, precis som för andra, men jag är på gång med stort G och har många trådar ute som jag ska håva in nu. Allt hänger på mig och det jag gör. Dessutom har jag en underbar liten blivande SD i uniten som är helt fantastisk att jobba ihop med, och vi har så kul! Är hon lika bra och tuff som jag tror så kommer hon lyckas riktigt bra med sina mål!

Jag och mina stjärnor!

Och i lägenheten trivs vi ju klockrent och jag är så nöjd. Jag har verkligen kämpat för så många mål och så många har blivit uppnådda.
Jag har en sån härlig känsla i magen och väljer att se allt det positiva så mycket högre än det negativa att de negativa blir så minimala eller finns inte alls... om inte annat så ser jag dem knappt.


Idag skiter jag fullständigt i att jag tappade min iPhone i stengolvet så ena hörnet på skärmen sprack, för jag mår så bra i övrigt.


Ja, men varför skiter jag i det då?
1) Det är inte en levande varelse, den går att laga för ynka 1000 kr ("book a class" så är den kostnaden fixad).
2) Allt annat har gått så bra nu och det tar överhanden över denna lilla skitsak. "Inget växer av bara solsken".
3) Det var i alla fall bara i ena hörnet och jag ser fortfarande hela displayen och den funkar precis som förut så jag kan använda den fram tills den skickas på lagning.


Ja ni ser, vilken tur jag har haft! Det kunde ha varit värre...
- Jag kunde ha tappat bort den
- Eller den kunde ha spräckts över hela skärmen
- Skärmen kunde ha gått sönder så man inte ser något
- Det kunde ha kostat 5000 att laga den eller 5000 att köpa en ny...


Vilken härlig fredag vi har och ikväll ska vi mysa med vitt vin och räkor!


Ha en trevlig helg alla ni underbara personer som läser detta och tänk på att;
"Allt vi är, är resultatet av det vi tänkt".
FOKUS, FOKUS, FOKUS!!


Kramar

RSS 2.0