Min nya kärlek!

Igår kom den, den perfekta datorn för varje kvinna (och man, den finns i fler färger).
 
Det är min nya ROSA dator, en Asus UX31, Pink edition ;)
Så nu har jag äntligen en rosa dator, som matchar min mbil. Så här ska jobbas med stil!
 
 
Jag kan varmt rekommendera den, den är grym! 
 
Idag ska jag jobba lite på förmiddagen för att sedan åka till stallet och rida Nutti & Tinny. Ikväll blir det tjejkväll med mina gamla vänner från grundskolan. Roligt att hålla kontakten sådär, vi ses hos varje person c:a en gång varannan månad, och äter middag och myser. Så varje gång bokar vi in en ny kväll hos nästa person :) Nu är det ju så olägligt att jag är mitt uppe i en "slanka-period", vilket innebär jag jag i 3 veckor äter soppor och shakes från Slanka, så det blir ingen mat eller något gott för mig ikväll. Det kommer från Cambridge-metoden, och jag har vänner som testat det och säger att det är bra. Hittills, sedan i söndags, har jag tappat 2 kilo, så det rullar på. Sedan maj har jag tappat 7 kilo totalt, bara av att tänka på vad jag äter och inte småäta. Nu jäklar är det bra, nu är det dags att "slanka till sig" lite. Jag mår bra under tiden och det har hjälpt mig att verkligen hålla fingrarna i styr. Visst, jag har aldrig förut tänkt på så mycket maträtter man kan laga, som jag gjort denna veckan, men snart har jag vänjt av mig och mitt nya liv börjar.c
 
Kram!
 

Älskade häst! <3

Jag är så överlycklig över min förvuxna Mulle! Han var så duktig på tävlingen igår. Han skötte sig fint, var inte uppspelt eller rörig, och gjorde en fin uppvisning. Han gjorde inga missar, och tyckte det var så roligt att få tävla igen! Inne på banan blev har lite pigg i kombination med att han inte riktigt orkade efter framridning och allt, men det räckte hela vägen till en 3:e plats! Inte illa, det trodde vi inte efter 2 års vila från tävling och träning. Så nu känns det som att vi kan starta några klasser till i sommar och utvärdera. Han kändes toppen i alla fall och jag är så nöjd med honom!

Min snygging, nyfriserad och fin ^^


Priset


På promenad i solen häromdagen :)

Kram

Snart sitter den där!

Nu är det inte mycket kvar, någon order bara och ett par klasser, sen sitter den där och glittrar på mitt finger!


Jag jobbar fortfarande stenhårt på att få två även detta år, men jag har insett att jag inte lagt tillräckligt med fokus på det under året. Eftersom så mycket hände så snabbt förra året har jag jobbat hårdare på det jag har och byggt upp det. Jag är knappt halvvägs att nå den, men det går om jag bara bestämmer mig. Jag tror jag gjort det och jobbar hårt mot det, samtidigt som jag vet att om jag inte når det så kommer jag inte banna mig själv. Jag har ju varit medveten om jag jag inte jobbat tillräckligt med den biten i år, eller rättare sagt inte sett rätt tillfällen, så jag får skylla mig själv. Onödigt, men nästa år ska jag ha två igen ;) Ett annat mål nästa år är "Achievement", så jag satsar på att själv då bli "tripple star". Förra året var jag "double star", så det hade ju inte varit fel att vara där i år med, men nästa år tar jag igen det med råge är det tänkt ;)

Finns det fler som satt fokus på ringarna i år? Det är en grymt bra investering att jobba emot dem, för det ger så mycket i teambuildingen, och sen är det ju en bra pensionsförsäkring ;)

Kram

Härliga tider!

Oj oj, här rullar det på som vanligt. Ledsen, jag glömmer bloggen. Nu kommer det åteirgen ett sånt där MK-inlägg kära vänner, så läs det inte om ni inte är nyfikna på hur jag jobbar :P


Jag har haft väldigt många klasser och andra roligheter sista tiden, så det har varit fullklottrat bredvid hästarna och allt man hinner i privatlivet. Jag börjar verkligen inse vad mycket jobbet ger tillbaka, jag ser det lilla och det positiva. När man jobbar hårt så kommer belöningen tillbaka som ett brev på posten, det börjar verkligen hända saker. Jag är ju själv ganska "ny" inom MK, jag har bara jobbat i två år, men jag har på vägen hunnit med väldigt mycket. Men inget handlar om hur länge man jobbat, utan om hur många klasser man haft, eller hur mycket man jobbat under tiden. Nu börjar det verkligen släppa rejält på klasser och intervjuer, och jag inser att jag kan läsa av situationer bättre för att hjälpa andra mer effektivt och snabbt. Jag har ökat min snittförsäljning avsevärt sista halvåret, så nu har jag verkligen fått den biten mer stabil. ALLT är svårare i början, ingen kan gå när man föds, men ALLA kan lära sig! Men då handlar det om att se vad man kan göra bättre, istället för vad man gör dåligt. Så gör en plan och jobba på den!


Jag ville bli bättre på klassbokning- klart!
Jag ville bli bättre på försäljning/personlig rådgivning- klart!
Jag ville bli bättre på intervjuer- klart!
Jag vill bli bättre på att hjälpa nya konsulter- pågående arbete.
Man är ju aldrig färdiglärd, men man kan känna sig säker i vissa delar som man jobbat på.


Det blev en s.k X10 i maj, som följdes av bra resultat och en fullbokad klasskalender, nya kollegor och kvalificerad till glas från Kosta Boda på en månad. Jo, jag är nöjd med jobbet, men jag vill hålla detta året om förstås! Och det handlar inte om försäljning, det handlar om service och rådgivning för att alla kvinnor ska bli nöjda. Vi jobbar inte som försäljare. Det är något av det värsta jag vet, när någon säger att de "säljer Mary Kay". Eller "håller på med MK", eller "jag är ingen säljare". Vi ÄR INTE säljare. JAG var säljare på mitt förra jobb, och utbildad butikschef så jag vet vad en säljare är. Vi JOBBAR med Mary Kay. Självklart är försäljningen grunden i vårt företag, men blir vi "säljare" och pratar om försäljningen så skiter det sig. Vi följer kundens behov och ger dem råd i sin hudvårdsrutin.


Och det ska jag säga er, kära kollegor som läser detta- ha inte förutfattade meningar och bestäm inte åt andra. Man kan aldrig veta vad som döljer sig i en kvinnas hjärta. Det är sååå många gånger som jag åkt på klass och packat "lilla väskan", för jag tror inte att det kommer bli en bra klass, och då får jag åka ut och leverera i efterhand eftersom jag inte hade med tillräckligt med produkter.
Vi får aldrig svika vårt produktmärke. Vi har bra produkter som gör "säljjobbet", vi har god service mot våra kunder som underlättar för dem och vi levererar hem till dem, med vår nöjdhetsgaranti och snyggt förpackat. Vem vill inte ha den förmånen? Fler än man tror! På min klass igår satt många som inte använt produtker förut, och som inte "tagit hand om" sin hy tidigare. Men de insåg enkelheten och tackade för all hjälp med att få veta vad just de behöver, och använder nu ett skräddarsytt hudvårdspaket efter deras behov som är svårt att få i affärer.


Samma gäller att bestämma över andras tid eller plånbok. Det är ju kränkade att tro att en person inte har råd att ta hand om sin hy, det är ju upp till henne vad hon prioriterar i sitt liv. Hon kanske vill ha mycket grejer, och då ska man väl inte stoppa henne heller? Det sänker ju istället för att vi får kvitto på att vi har bra produkter. Eller om hon har tid att lägga på en karriär inom MK? Det är egoistiskt att inte dela med sig av den här möjligheten när vi kan ge bort den till andra och samtidigt behålla den själva! Varför ska inte andra få samma möjlighet som vi själva fått?

Min "senior" Lollo och jag på Qvist Awards 2011. Oförglömligt, vi minns varje sekund när Lena ropade upp mig som Miss Rookie, och Lollo höll på att hoppa ur klänningen!! Haha XD Men åteigen, tack för vår MK mascara som aldrig rinner när man gråter :P

Nu ska jag göra mig klar för en sväng till studion. Jag har två nagelkunder som kommer idag, en student och en underbar återkommande nagelkund som jag inte haft på besök på länge, så det ska bli roligt att träffa henne igen! Sen ska tjocka Nutti friseras och snyggas till, för imorgon är det nydebut för oss på dressyrbanan efter hans senskada! :D Vi tränade igår och han känns toppen, så jag hoppas att han inte tycker att det kommer bli för kul att tävla igen, så han i alla fall kan göra ett fint program. Resultatet skiter jag i, bara det känns bra på banan igen efter två års rehabilitering :)

Kram!
RSS 2.0