NYHETER!!

Idag har det varit julafton, nya produkter har kommit till oss SD's!!
Fr.v. Solskyddsprodukter, Lipgloss, ny biologisk hudvårdsserie, rouge, flytande ögonskuggor i penna, nagellack och ett pedikyrset för fötterna.
Samtliga gröna produkter är Limited Edition, alltså i begränsad upplaga :)
Jag har förstås testat allt (förutom fotvårdssetet än), och jag bara älskar dem!
Ni konsulter som läser, se nu till att inte missa när de släpps i webbshoppen.
Ni andra, hör av er om ni är nyfikna på att prova dem ;)
Kram!

NSD Lena Qvist till Karlstad 2 april!!

Yes! 2 april kommer vår National Sales Director Lena till Karlstad för gästevent på Plaza! Hon tyckte det var värt att komma till oss eftersom Karlstad är på G och vi jobbar hårt för att få ut MK på marknaden här nu!
Clarion Hotel Plaza
Är du nyfiken på vad jag egentligen jobbar med? Vad är det i mina rosa moln som gör att jag blir så glad, bara av ett arbete- där jag själv bestämmer hur jag ska jobba, och när? Vad är det som är så starkt att jag aldrig släpper taget, bara fortsätter "sälja lite läppstift i stugorna"? Nej nej, det är mer än så! Meddela mig via chatten om du vill veta mer, så bjuder jag dig på vårt stora Gästevent på lyxiga Plaza 2 april kl 18:00, goodiebag ingår. Kvällen bjuder på mycket skratt, information och vårens make up-trender, men framförallt en möjlighet till hur du skulle kunna få större frihet och en glammigare vardag :)
Konsulter är också välkomna förstås, biljetterna ligger ute på skönhetshuset :)
Kram!

Att resa sig med blodiga knän.

Jag har upptäckt något sista veckan, något fantastiskt!


Jag har en UNDERBAR kvinna i min unit som jobbar som hudvårdskonsult- med fokus på att visa framfötterna och jobba sig till att kunna leva på MK. Men hon har fått smäll på smäll här i livet och tar hårt och personligt på motgångar. Jag vet precis hur hon känner, jag är likadan, men min vilja har tagit över och övervunnit alla "slag" från omgivningen. Livet är inte lätt, men det blir vad man gör det till! Den som ger den får, och allt kommer tillbaka i en boomerangeffekt- så se till vad ni utstrålar, säger, tänker eller tycker.
Åter till min härliga kollega. Jag träffade henne som kund på en klass i sommeras, och hon valde att börja med det stora hudvårdspaketet (Travel roll up bag), eftersom hon såg vad billigt det var. Då såg även jag att denna kvinna kunde detta med att räkna ;) hehe.


Vi bokade en klass och en intervju så hon skulle få reda på mer om mitt jobb. Hon var inte den lättaste att övertala, för hon låste sig på att hon inte hade pengar till att investera i demoprodukter... men jag vände upp-och-ner på henne, så hon löste det och började jobba som konsult under sommaren. Mycket roligt, för jag kände att jag ville ha med henne i mitt liv, och jag kunde hjälpa henne. Och hon var såååå duktig, hon var som en kopia av mig på klass och lärde sig snabbt.


Sedan dess har hon fått ganska mycket motgångar i att bygga upp sitt MK, och hon tar det hårdare än vad jag gjorde. Hon hade väldigt få vänner som ville hjälpa henne, ni vet den klassiska när man kontaktar någon som inte svarar så man lämnar ett meddelande.... och sen hör man inget. Det blir lite pinsamt att ringa och fråga om meddelandet gick fram då.... för man vet ju att det gör det! Hon har även fått höra mycket negativt från vänner och familj om hennes val av arbete, och det är så jäkla illa!! Jag hade ändå några gamla kära vänner som hjälpte mig igång, och en stöttande familj (efter att de sett resultat från klasser).


Nu har hon i alla fall tagit omtag. Vi pratade lite i söndags och hon var så rädd för att få ett nej när hon frågar om någon vill boka, eller rädd att någon ska tänka att hon är ute och cyklar. Men jag förklarade att om man vill lyckas ska man INTE ta råd eller lyssna på dem man INTE vill byta plats med! Och vilka är egentlige de som ska stå ivägen för hennes karriär? Det är inte de som tjänar pengar på att "åka runt i stugorna och sälja lite läppstift" i alla fall, det som folk tror är det enda vi gör.
Den här älskar jag, för det är verkligen så det ser ut- vi ser och hör så mycket ;)


Det tog i alla fall snurr för min kära kollega och nu gasade hon igång veckan som aldrig förr, och det enda jag känner är glädje! Jag såg hennes glädje på mötet igår, och nu har hon verkligen bestämt sig. Jag har fått så glada sms där hon berömt sig själv och är nöjd med att hon gjort det, och det är verkligen det bästa med mitt jobb!


Snälla SNÄLLA ni där ute! Kan ni sluta sänka andra när de hittat något de vill gära (nej, det behöver inte vara MK), utan stötta dem i sitt beslut istället. UPPENBARLIGEN har de hittat något i sitt val som inte DU hittat! Tänk vad få framgångsrika företagare vi skulle ha om alla lyssnade på allt som folk sa omkring dem när de kom med en ny idé. Vem vet, telefonen kanske inte hade varit uppfunnen?! Och det hade ju varit... tråkigt..


Kram!

Fantastiskt!

En sak som jag inte pratat så mycket om när det gäller MK är det fantastiska arbetet som företaget gör i välgörenhetssammanhang! Vår Mary Kay Minnesfond stödjer forskning om bröstkancer och kampen mot våld i hemmet, det känner många till!
Men vi gör så mycket mer!
På mitt första seminarium jag var på 2010 så hade vi en härlig föreläsare på plats. Emelie Kanter jobbar för att bygga upp en skola/barnhem i Ghana i Afrika och hon berättade om arbetet de gjort. Och vår Bo Wallblom som tillsammans med sin fru Ann tog in MK till Sverige 1992 hade bjudit in henne för att berätta om detta arbetet- dessutom så fick hon en check på 1.000.000:- som nu hjälper arbetet i Ghana!! Visst är det fantastiskt, och här är jag med och hjälper till genom att göra jobbet och hjälpa andra med hudvård eller en karriär inom MK.

I klippet ser ni lite av Great Andoh International School!
FANTASTISKT var ordet!
Kram!
RSS 2.0