Recap

Oj, här var det obloggat på ett tag. Mycket har hänt sedan sist förstås! Vi har haft Awards Night t.ex, och vårt härliga resultat fick glänsa! Många härliga tjejer som presterat väl uppmärksammades och vi hade en mysig kväll!

Mina två Queens och Miss Rookie i mitten. Miss Rookie får använda tiaran och paradbandet som jag fick på Qvist Awards förra året, eftersom titeln då blivit en betydelsefull del på vårt Awards Night.
Alla stjärnorna på plats (två saknas).
Hela gänget som kunde närvara, från Lethal in Pink ♥
Nu ska jag sova. Ska upp tidigt och åka till stallet imorgon, och sen är det fulla förberedelser inför unitmötet på kvällen. Underbart!
Kram

Tävling i sikte!

Nu har han äntligen fått hoppa, den tjocka grå! Han var först väldigt paff när han fick trava över ett litet skutt på 20 cm, men sen var han i full gång. Det som förvånar mig var att han var lydig, trots att han var pigg och tyckte det var skitkul att få hoppa igen efter två år, men han lyssnade på vad jag sa! Att det var med lindor och dressyrsadel spelade ingen roll, heller inte att hindren var 20 cm- max! Haha!
Så nu ska vi anmäla till en tävling, startar lite lätt på en dressyrstart. Blir LA:1 på Karlstad RK 10 juni och det kommer bli så grymt kul!! Sen vet jag inte hur han reagerar på att få komma ut och tävla igen, men huvudsaken är att han får komma ut igen och göra en nydebut, och vi passar på när det är så nära :)

Nu ska jag faktiskt ta och slänga mig i duschen och sen i sängen, för jag är lite trött. Jag jobbar hårt med min personliga busines just nu, men mycket klasser och intervjuer o.s.v, men idag var det en "ledig dag". Inte ledig så, jag gjorde lite kontorsjobb, föranalyser (jag bara älskar dem!) och har haft lite kontakt med ngåra konsulter. Men jag har inte burit dresscode i alla fall, så det var inget sånt jobb idag. Jag älskar ju att jobba och skulle gärna hålla en klass om dagen (jag menar 3 timmar kan man väl lätt jobba varje dag), och nu har jag fått så många bokningar och sån medvind (eftersom jag behållit mitt fokus hela tiden) så det är lika bra att köra på och jobba hårt även i nedförsbacken. 

Imorgon blir det full rulle i Sunne, med make up och klass. Jättekul att få komma upp dit och jobba lite :D
Igår var jag på Råtorp och hade en kalasklass, och jag tror att jag kanske hittat en trevlig ny kollega att jobba med där :)
Kram

Fullbokad

Igårkväll satte jag mig ner och bokade lite i min kalender, efter en dag som började med en mysig klass följt av nykonsultutbildning. Det var en lyckad dag och jag insåg snabbt att nu är det fullt upp framöver! Sista personen jag pratade med igår ville boka in en hudvårdsklass på en vardagkväll. Vanligtvis letar jag efter första lediga tiden i kalendern för att snabbt kunna boka in... 13 juni... Haha! Men då har jag bokat in möte och andra viktiga saker kvällstid, så det är inte bara klasser, men till 80% är det nog det! Jag är verkligen fullbokad, så jäkla gött! Alla blir ju inte av på det datum vi satt, men jag behöver någon kväll som blir ombokad också så jag kan ta en kontorskväll. Jag älskar ju att jobba kvällar så jag får dagarna fria för häst och möten med blivande konsulter eller makeuper. Det är ju så häftigt att man kan välja inom MK vilka tider man ska jobba. Imorgon har jag en klass kl 12 med en mammagrupp t.ex :)


Så jäkla bra! Nu ska det ökas på riktigt! Man får ALDRIG glömma sin egen business!! Förr har jag lagt mycket på TB, men det går ju inte om man inte har klasser och hittar nya ansikten att jobba med!
Nu ska jag göra mig klar för en liten fikastund med min stjärnkonsult Emelie. Vi är ju vänner sedan tidigare, men iom MK har vår kompisrelation blivit starkare- det är ju fantastiskt! Även om hon är 19 och jag 26 så har vi så mycket gemensamt, både hästarna och MK.
Emelie & jag på Awards Night förra kvartalet, då hon kammade hem nästan alla titlar! Grymt! Både Sales, Sharing och Go Give! Då förtjänar man lite extra uppmärksamhet och en fika då och då ;)


Kram!

Fram med slangen!

Ut och vattna på!!
Kram!

Grovrengöring!

Idag var det storstädning i makeupväskan och alla demopenslar rengjordes!
Bästa sättet att sköta om sina penslar på är att tvätta dem som är gjorda med äkta hår med riktigt schampo, och syntetborstar (foundation- och concealerborstarna) med yes diskmedel.
Sen rullar man en handduk som jag gjort på bilden, så borsten ligger lite i en nedförsbacke så vattnet rinner ur och inte ner i skaftet. Då riskerar borsten nämligen att mögla och stråna släpper. Man vill ju inte lägga en makeup med penslar som ser ut som målarpenslarna på dagis.... 

Själva necessären som penslarna sitter i är perfekt att ha all makeup i, så man lätt kan ta med allt på ett smidigt sätt. Dessutom går den att tvätta i tvättmaskinen i 40 grader (min snurrar omkring där i just nu)!


Imorgon är det unitmöte med bästa brudarna och jag ska sätta mig och förbereda lite inför det nu. Efter det blir det ompackning och putsning av speglar i klassväskan, och 1,5 timmes bokning & uppföljning. Skulle haft en klass ikväll egentligen, men värdinnan är tyvärr sjuk så den blev flyttad en vecka. Så är det även för mig, det ingår i jobbet. Jag brukar försöka boka in så mycket jag bara kan på kort tid, så det inte känns illa om något blir ombokat. Det finns ju mycket annat som ska göras, så jag hinner med det de gånger det blir flyttat istället :)

Dags att återgå till jobbet då ;)

Kram

Stjärnor med kompetens

Igår var vi iväg till Arlanda på konferens med spännande och inspirerande föreläsningar. Vilken dag! Vi åkte från mig kl 5 på morgonen och kom hem vid 8 på kvällen- men det var värt det!! Jag använde en stor del av inspirationen från gårdagen till klassen jag hade i förmiddags, och vilket resultat! Helt annat tryck i klassen och i gästernas förståelse för produkterna och företaget. ALLA bokade en ny klass och jag har nog hittat ett och annat frö som ska gro till konsult (det kan gro lång tid innan det blommar) ;)

Det var i alla fall så himla kul att sätta sig i bilen igen och dra iväg med brudarna igår! Jag önskar att de hade varit fler som kvalificerade sig till att få åka, men båda mina och en inadopterad stjärna från förra kvartalet kunde följa med så det var kul!
Ewa, Emelie, jag och Sarah. Ewa är en inadopterad konsult hos mig, och det är alltid lika kul att ha med henne. 

Jag fick sån arbetslust att jag dessutom bokade lite extra jobb idag. Det är så lätt hänt, när det är fint väder, att dra iväg till vännerna (där sambon var) och mysa, men idag stannade jag hemma och jobbade 1,5 timme innan jag åkte dit, och det var klokt gjort! Det kommer fler fina dagar i mitt liv, och dem kan jag njuta av när jag jobbat bra och har förtjänat det. Jag bokade 6 klasser och några facials, samt några som ska kolla schema på jobbet imorgon. Himla kul, jag har mycket roligt att se fram emot nu :) Jag kan ju jobba mycket mer än vad jag gör, det handlar bara om att maximera sin tid mer och bara göra det man så lätt drar på. Även jag gör det, trots att jag är SD! Det spelar ingen roll, det handlar om rutin, vilja och fokus.

Jag har ju 2-årsjubileum som hudvårdskonsult denna månaden, jag skrev på mitt avtal 19 maj 2010, så jag har inte jobbat så länge ändå. Men det har inte att göra med hur länge man jobbat, utan hur mycket man jobbat! Antal klasser är vad som räknas, för det är där man hämtar rutin. Sen ska man aldrig missa möligheten till att vidareutbilda sina kunskaper, man ska aldrig missa en utbildning på möte, event eller konferens. Men det är faktiskt inte den som kan mest som är den mest framgångsrika, utan det är den som gör mest! Det spelar ingen roll om man kommer på varje möte, men inte håller klasser eller ens bokar- det blir man inte framgångsrik på! Man måste ju jobba, precis som på vilket jobb som helst!
Och man kan inte säga att någonting inte går eller inte funkar förrän man försökt. Man kan ju inte sätta sig på en cykel och säga att den är trasig om man inte försöker trampa.
Så ut och bara gör det! Tänk inte, bara gör!!
Kram!

FANTASTISKT!

I april nådde vår unit det drömmål vi satte upp. Vi ökade dessutom vår unitproduktion med hela 316% från april 2011! Och vi var inte långt ifrån det stora målet som är en riktig prestation! Helt galet vilken bra månad vi hade! Tjejerna har jobbat så bra, även jag, och jag har maj fullbokad med klasser och massa annat kul efter detta! Hoppas på att hitta många trevliga kollegor på dem som kan hjlpa oss i uniten nå ytterligare högre!


Jag har precis landat och hämtat mig efter en fantastisk klass som jag hade ikväll. Även den igår! Det rullar på riktigt bra nu och vi har haft en riktigt bra start på nya kvartalet! Förra kvartalet nådde 3 tjejer i uniten stjärnnivå och själv nådde jag smaragdnivå så jag kommer få två kristallglas från Kosta Boda som belöning för mitt hårda jobb! En av stjärnbrudarna sålde sin första roll up förra veckan, och en annan sin första idag!! Och igår fick vi en ny SC, vilket är riktigt roligt!

Mina tre stjärnor som förtjänar lite extra uppmärkssamhet!


Kan man tänka sig, detta som inte är "ett riktigt jobb", går så bra och är så roligt. För att inte tala om vad bra man mår själv, hela tiden! Jag är sällan trött, arg, bitter eller negativ. Jag har verkligen lärt mig se positivt på allt och ändrat mitt tänk för att alltid må bra. Alla kan egentligen göra det, men det är alldeles för få som tror det!


Imorgon börjar jag dagen i stallet med de gosiga hästarna, för att sedan jobba lite under dagen och på kvällen blir det tjejmys ute i skogen. Kommer bli en lika bra dag imorgon som idag- om jag vill och tillåter mig att ha det ;) hihi!

Kram!
RSS 2.0