Hela kullen

Här har vi hela ögonskuggskullen ;)

Dagens planer

Idag står det "Gå på stan med mamma" i min kalender. Och jag är värd det, för jag har jobbat bra i veckan så jag har jobbat in den tiden :) Det blir en dag som startar med fukostbuffé på Kaviar, och sen ska det shoppas. Nej, jag behöver ingeting direkt, men i slutet av året så flyttar det in två små busar som behöver lite tillbehör, leksaker och bra-att-ha-grejer, så det behöver inhandlas.
Jag och Anders ska bli "föräldrar" till två små pojkar, Blue Metal och Chocolate Kiss! Eller, Bulten och Chilly som de heter efter att vi gav dem varsit smeknamn... Gissa vem som valde vilket o_O
 
Bulten & Chilly
 
Den ena är blå i färgen och den andra choklad, så namnen Blue Metal & Chocolate Kiss passade ju perfekt! Det finns en blå till i kullen som kommer heta Midninght Star, och två bruna som heter Amber Blaze och Honey Spice. Visst är jag påhittig?! ;) För er som inte vet, så är namnen MK-ögonskuggor som matchar deras färger.

För dem som är intresserade så har vi två kvar som inte är bokade eller tingade, en brun och en blå hona. Det är renrasig Ragdoll, och de har en fin uppväxt på bra mat och en fin mamma som fått fina betyg på utställning ;)


Chilly & Bulten
 
Nu är det dags att få på sig ansiktet och göra sig klar. Ska maximera tiden idag, så jag är klar från början.
 
Ikväll är det dags för en klass igen, och jag har med mig min senaste konsult som verkigen är på gång! Det är så roligt, de kommer verkligen igång nu och kör så det ryker! Vi har verkligen hittat lite flyt och lyckades t.o.m ta oss in på top 10 unitproduktion för oktober, för FÖRSTA GÅNGEN!! Vi är c:a 50 unitar i vår area, och vi tog oss ända upp till nr 8!
Det är helt fantastiskt och när jag visade det för tjejerna häromdagen så skrek de rätt ut och applåderade, så nu har vi teamwork för att öka ;) Dessutom så har vi hittills legat i topp på procentuell ökning från förra året, och det är också helt fantastiskt! Vårt mål är att öka 25% detta året mot förra, och första kvartalet ökade vi hela 84%!! Jag lever i en drömvärld, det är nu det händer! Nu sätter vi Karlstad på MK-kartan! :D
 
Nej, ansiktet var det ja!! :)
 
Kram

När man når stora mål ska man fira!

Vi firade till det rejält på Awards Night!
 
Både jag och uniten nådde högt, så denna tårta fick symbolisera oktober!
 
Här är förberedelserna i full gång. Mina söta röda var speciell placerade längst fram.
 
Nu ska vi jobba mot ny högre höjder :)
Kram!

True!

Delav inte med dig av dina problem- lös dem!
 
 

Mot nya högre höjder!

Mycket på gång, som vanligt. Vi var på stjärnevent i helgen, men egentligen hade jag nog inte tid för det :P
 
Men det var verkligen värt det- "You have to show up to move up"! Det var såååå roligt, och jag fick med mig så mycket bra hem! Dessutom så fick jag själv öva på att föreläsa, då jag fick 25 min på mig att berätta hur jag jobbar med målfokusering och klassbokningar, samt hur man kan vända sin verksamhet. Det har ju verkligen gått superbra sedan jag vände om lite i våras, så därför ville min NSD att jag skulle upp och inspirera, LILLA JAG?!?!
Det var skitkul och det gick faktiskt bra! Det är ju ett 100-tal kosulter och Sales Diretors som sitter och lyssnar, så det var verkligen bra övning.
För två år sedan satt jag på mitt första stjärnevent och kunde inte förstå hur folk vågade stå där uppe och prata, men nu kan jag göra det själv. Och jag är mycket nöjd med min personliga utveckling! 
 
På förmiddagen var några av våra nya konsulter med och fick nykonsultutbildning, men jag och de röda brudarna stannade över helgen och fick massor av extra utbildning!
 
Min söta Team Leader Emelie och jag hade sååå roligt när vi delade rum. Hon fick nämligen den stora förmånen att få dela med mig då hon blev den högsta stjärnan ;) 
En suddig lång Emelie går över scenen ;)
 
Imorgon börjar dagen i stallet hos min älskade Nutti. Sen blir det lite kattungemys och sen off to work! :)
Kram!

Resultat..

Jag har fått frågan om att skriva hur det har gått för mig med alla mål, men det kommer jag inte göra fullt ut. Bloggen är öppen för alla, både på gott och ont, och jag har valt att inte skriva för mycket om exakta siffror o.s.v. Jag är lite försiktig med vad jag lägger ut, det finns så många där ute som inte vill en så väl (den svenska avundsjukan finns överallt utanför MK), och det kan sticka i ögonen på folk. Så sånt här tycker jag man kan ta internt.
 
Men jag kan skriva lite kort om det. Jag har haft en rekordmånad och ett rekordkvartal, både jag och uniten! Jag har slagit alla rekord:
- Antal bokade klasser
- Antal genomförda klasser
- Antal nybokningar
- Antal nya personliga konsulter sedan debut som SD
- Antal nya konsulter i uniten sedan debuten
- Fått fram en Team Leader (snart DIQ)
- En ny Senior Consultant
- Rekordökning i %
- Försäljningsrekord x2 månader
- Rekordförsäljning på en klass
- Rekordsnitt
- Rekord i Roll ups!
- Unitoproduktionsrekord- över 85.000:- både september och oktober- t.o.m över 100.000 i oktober (så även jag)!
- Bonusrekord
 
JA, REKORD I ALLT! Jag har inte understigit mitt "nöjd-vecko-mål" en enda gång! GALET!!
 
Självklart har jag också stött på hinder, men jag väljer att lösa dem och gå vidare- inte prata om dem! Det är viktigt! Det man skriver blir det man tänker, och man blir det man tänker. Så tänk på vad ni skriver på fb eller era egna bloggar- vem hjälper det att få höra om dina problem? Berätta om problemen först när du fått en lösning på dem och visat hur man kan vända från motgångar och lyckas- sånt vill jag läsa om! Jag vill fyllas med positiv energi, och läsa om roliga saker som andra gör. Jag skiter fullständigt i om någon har huvudvärk, om det regnar nu igen, eller om någon inte trivs på sitt jobb (visst den sistnämnda är lite intressant, för henne kan jag dela med mig till) ;) Det jag menar är "Face your problems, don't facebook your problems"!
 
Vi har ju lärt oss att all makeup som ljusar upp gör att saker framhävs och blir större. ljusa då upp din dröm och din vision, istället för dina problem- om du inte vill att problemen ska bli större förstås ;)
 
Man kan sammanfatta den sista tiden med att NU har jag hittat mitt sätt att jobba med uniten på, och vi är ett härligt gäng! Min NSD Lena har haft tät kontakt med mig sista tiden och hon har gett mig mycket positiv energi om framtiden- så nu kör vi!!!
 
Kram!!
 
 

Dagens

"Are you driven by your vision or are you driven by your circumstances.."


Jag har en klar vision- har du?! ;)

Kram
RSS 2.0