Det är DU och det är NU!

Nu är det dags att vända på det, i år ska ja tänka om! Seminariet i helgen var lika bra som de andra två året jag varit där, men i år insåg jag att det ska ändras! Hur såg jag det? JO! Jag tog "bara" en diamantring i år! Det är klart, det är bra jobbat, jag vet! Men det matchar inte mina mål.. För att inte tala om vad sur jag var på mig själv när jag satt och tittade på paraden med ringtagarna för Sharing..
 
Ett tecken på att jag bestämt mig kom när jag skickade ett mms med bild på nya ringen till mamma, och skrev att "nästa år tar jag 2 igen". Då fick jag till svar, "eller 3...".
The funny thing i det här är ju att det årligen "bara" går att ta två ringar... MEN!! Dagen efter, när årets seminariesmycken presenterades, SÅ VISADES TRE RINGAR!!!! Vilket tecken, klart jag ska satsa på Anniversary Court i år, det sa ju mamma att jag skulle göra :P Då sträcker jag mig lite till och når hela tre ringar på ett år. Vilken pensionsförsäkring!! :)

Tar jag den här så kommer de andra två på köpet. De andra två matchar, men med en svart sten :)
 
Jag har mycket nytt på G i år och jag går ut starkt! Jag har 20 klasser att se fram emot i septmber och många på min lista att boka in en infoträff med! Jag hade ett givande möte idag i Munkfors och jag tror, att där har jag en fantastisk kvinna att jobba med när hon väl tar steget. Många härliga är på G och jag väntar nu på att få skörda det jag sådde under förra året.
Min goa Röda Jacka satte ett mål som kändes ända ner i tårna och jag VET att hon kan vara klar SD till Lucia!
Som många vet så är inte mitt mål just nu att få fram offsprings, utan målet är att bygga upp uniten med fler konsulter, men det gör ju inget att gå händelserna i förväg. Det kommer bli grymt att jobba ihop med henne i en DIQ!
Mina små skatter och jag. Emelie, Angelica, Elin, jag, Rebecca och Sofi!

Hela uniten är så bra, det svåra blir bara att få dem att förstå det själva!
Vi kvinnor kan så mycket, men vi vågar inte tro på det och det tycker jag är så sorgligt! Framförallt här i mellanmjölkssverige! Här växer man upp och får höra "du ska inte tro att du är något"! Jag är så trött på det! Kära kollegor, vänner och familj som läser detta- "Du SKA tro att du är något"! Vem har rätt att säga till dig vad du kan eller inte kan!? Det blir många utropstecken här, men så är det när man menar allvar!
 
Men det som nog ändå var det absolut bästa i helgen var att min sambo Anders blev framröstad till Mr Husband of the year på vår Qvist Area Awards i tordags, vilket gjorde mig väldigt glad! Jag var så stolt och Anders tyckte själv att det var väldigt kul. Jag glömde ju tacka honom på min SD-kröning, så det här var så bra! Han är verkligen värd uppmärksamheten för allt han gör för mig och uniten! Att han dessutom fick en superfin klocka och en pokal var ju en toppenbonus :)

Min fantastiska Mr Husband och jag <3
 

Anders tar emot sitt pris av Lena & Lars Qvist.

Hihi, jag tycker att titeln Mr Husband är en mycket bra titel, för de ska uppmärksammas de karlarna som stöttar sina kvinnor som "bara är ute i stugorna och säljer lite läppstift".
 
Nu ska jag sova, fastnade vid datorn efter denna fantastiska dag i norra Värmland. Jag hade som sagt ett möte i Munkfors, och sen lite leveranser följt av en timmes jobb i bilen (mycket effektivt), innan jag gav mig över skogen till Sunne och hade en toppenklass med bra resultat på alla plan! Vilket liv jag har, det är helt fantastiskt! Nu är jag igång på riktigt, ångan är uppe och målen är satta! Lethal in Pink ska öka, och det är JAG som styr skeppet!
 
Kram!


Kommentarer
Mksandra

Vilken snygg ring!
Klart du ska ta tre! Du är en sån som verka lyckas med alla mål du sätter upp så bestämmer du dig för det så är det klart det går:)
Önskar verkligen att jag hade kunnat varit där. Men men. Nästa år så;)

Och fortsätt blogga, gärna mer;) älskar att läsa det du skriver!

Svar: Tack för dina goda ord, ska göra så gott jag kan. Jobbar väldigt mycket nu, för att verkligen bygga upp verksamheten rejält i år och ta de där attans tre ringarna :)Kram!
Style @ Carro

2012-09-03 @ 09:14:19
URL: http://mksandra.wordpress.com
Pia

Grattis!! :) Å visst fixar du Anniversary ringen! :)

Helt underbart seminarium i år igen!! :) Fantastiskt!

Jag har satt mitt mål men lite skulle jag nog önska jobba för anniversary ringen, den var juh bara föör snygg!!

2012-09-03 @ 14:55:44
URL: http://pia84.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0