Update!

Det har visst varit lite glest mellan inläggen, men just nu lägger jag otroligt mycket tid på mitt MK. Jag har en DIQ som är i sista månaden och behöver lite extra stöd och tid och själv jobbar jag för flertalet mål med deadlines både sista april, maj och juli! :) Det innefattar pengar, resor, ringar och väskor- ALLT en kvinna är i behov av :P
 
Desutom har jag nu så många unitmedlemmar som vill mer med sitt MK och då vill jag lägga extra utbildningar för dem ibland, och vi kallar gänget för Carros Dreamteam. De får speciell utbildning 2-3 ggr i månaden, med fokus på framtid och visioner, samt många nya mål ska betas av. Vi har haft första steget nu och mycket har hänt med dem. För att få komma på steg 2 ska de göra en uppgift för att få ligga kvar i vårt Dreamteam. Det känns som att det rör på sig i gruppen och många stjärnor får kliva fram. Äntligen har jag den uniten som jag alltid drömt om, och som jag tillsammans med kan sätta på MK-kartan!
 
Vår DIQ-grupp är fylld av starka kvinnor, och en av dem har satt sikte på att även hon ska gå in i DIQ inom en mycket snar framtid. Och jag blir så stolt att de båda vill föra vidare vårt namn, Lethal in Pink. Min DIQ's unit ska heta Angels in Pink och hennes blivande offspring kommer grena ut i samma tema- fantastisk! Jag ser en härlig bild framför mig, där vi tagit kontor efter kontor på Ricoh där vi hyr ett kontor nu, och gör om hela våningen till en enda stor MK-bubbla med härliga kollegor och kvinnliga företagare! Jag tänker inte sluta med ett högre tempo bara för att jag KOMMER nå mina mål detta seminarieåret, jag kommer fortsätta bygga, det kommer nya mål!
Gänget som åkte på frukostmöte i Örebro i fredags och fick utbildning av vår NSD Lena ♥
 
Jag minns när jag var i Marbella med Mary Kay för två år sedan, och delade rum med en fantastisk SD från Norge som idag kör en rosa Volvo. Hon gav mig ETT tips som jag aldrig kommer glömma, och det var "fyll på med nytt"! Och det tänker jag fortsätta med, för det är vad som gett mig detta resultatet i år! Jag har verkligen hittat mitt tempo och flyt i att kombinera mig själv, jag som hudvårdskonsult och jag som SD.
 
Nu är vi inne i slutspurten och mycket står på spel. Men det känns bra, jag ligger i fas för allt så jag är inte så orolig- men jobbet ska fortfarande göras!
"The pain of discipline is better than the pain of regret"!
 
Kram!
 
RSS 2.0