Stora utmaningar gillas!

Här är jag i full planering och fix! På måndag har vi Awards Night och tjejerna har jobbat så kanonbra så de är värda att hyllas rejält! Vårt kontor är numera tillfixat och städat också, efter att jag flyttat ur studion på pappas företag. Den gamla studion var ju stor och bra, men låg för långt från Karlstad så det var svårt att ha möten där.
 
Ikväll har jag suttit och förberett lite inför kommande utmaningar. Herrejisses vad mycket kul som kommer hända framöver! Idag kikade jag över vilka som ska med till Career Conference i Göteborg och vi blir nog ett härligt gäng :D Jag kan lova alla er konsulter att ni inte vill missa den i år, när det är 50-årsjubileum i världen och allt!! Vi ses väl där? ;)
Kram!

Jodå, jag lever... LIVET! <3

Ursäkta min frånvao, här är ju fullt upp som vanligt ;) Är verkligen inne i ett flyt som aldrig förr, så det är lika bra att köra på! Satsar på att toppa varje månad detta året och är på god väg till att göra en kanonmånad nu. Kalendern är fullbokad, jag har balans i livet, katterna hemma är urmysiga, sambon är toknöjd med att jag jobbar på och kör mitt race (han ser ju resultatet), hästen går bra och gör nu fina galoppombyten och jag har väldens bästa arbetskamrater. Vi nådde rekordresultat igen, i JANUARI av alla månader! :D 
Och detta med att skaffa katter var ett mycket bra beslut, man blir såååå välkomnad när man kommer hem på kvällen efter klass :)
 

Våra små gosisar ligger där varje morgon när vi vaknar ^^
 
Självklart möter man motgångar när man jobbar mot stora mål, och fler därtill om man är ute och möter mycket människor, men så är ju livet! Det går upp och ner och allt handlar om hur man hanterar sina upp och nedgångar. Om livet inte är en dans på rosor får man dansa själv! Maria, min kollega och "mormor" som vi kallar henne då hon är Senior till min Senior (bara MK-folk förstår detta), sa på stjärneventet:
"Om du inte är nöjd med din position- flytta på dig, du är ju inget träd"!
Det är så himla smart och osvenskt. Många står kvar i mellanmjölken och känner att de inte vågar flytta på sig, för det är för få som gör det, och de måste ju ha något att klaga över. Om man får bort det negativa och vågar prova det man har framför sig så kommer livet att bli en dans på rosor! Du skapar dina egna rosblad av att dansa själv!
Man kan om man vill, vill man inte så hittar man en ursäkt. 
 
Imorgon bär det av mot Selma spa med ett helt gäng stjärnkonsulter! Jag har hela 7 st, men två kan tyvärr inte följa med. Efter spa åker vi till kontoret för en kanonutbildning, och efter det bjuder jag på middag hemma- kanondag!!
Dukat för middag med stjärnorna.
 
Katterna vilar upp sig inför morgondagen ^^
 
Konsultinlägg:
Jag fick en kommentar med frågan om hur jag gör för att boka i min kalender, och hjälp vad många tips man kan ge, och vilken tid det tyvärr skulle ta... men mitt tips när man ska boka med nya värdinnor, kanske sina vänner eller bekanta, i början på sin karriär, är att be om hjälp till att få träna på att visa produkterna och få låna hennes ansikte ;) När hon säger ja, så ger man henne två val: antingen få prova själv som vi sa, eller bjuda in 4 vänner till en mysig tjejkväll och hon får en gåva/ en produkt/ rabatt (kr) eller en gåva värd ....kr. 
 
I början var jag generös med gåvor för att få klasser, men idag varierar jag gåvans storlek lite. Jag har sååå många bokningar just nu, så jag kan välja att boka med dem som verkligen vill bjuda in till en mysig kväll- inte dem som bara är ute efter en gåva.
Jag är inte ute efter försäljning när jag åker iväg på klass, jag är ute efter nya bokningar och nya kollegor- dessa hör ihop! Bli grym på att boka direkt på klass och investera i gåvor att ge på plats, så blir bokningen av. Och boka preliminärt så det inte blir ett tvång med att välja rätt datum. Det handlar ju om att vara smart, inte slug- smart! Maximera tiden på klass så slipper du ringa och boka senare.
Ut och bara gör, så ska ni se att resultaten kommer ;) TÄNK INTE, BARA GÖR!
 
Kram
RSS 2.0