Tack <3

Det är många som kontaktat mig efter min föreläsning på CC i Gbg i helgen och jag vill från hela mitt hjärta säga TACK!!! Det värmer att känna att något så läskigt blev så bra! För 2 år sedan var jag på min första Career Conference och beundrade dem som vågade stå där uppe och prata.
Och när jag fick frågan från HK så trodde jag att jag skulle svimma... Men jag antog utmaningen och gjorde det i alla fall! Och jag ångrar det inte en sekund. Vad säger det oss om våra utmaningar? Oavsett vilka de är, självklart var det värt att göra dem. Min första PS var värd att göra, jag fick så mycket ut utav den. Att blir röd var förstås värt all möda, och att göra min DIQ var min största men bästa utmaning någonsin! Jag ångrar det inte för en sekund! En DIQ är inte lätt, men den är heller inte svår om man gör det man ska.
 
Här är hela gänget från Lethal in Pink, med mig i mitten och min fantastiska DIQ Emelie bakom mig, som berättade en tokbra I-story på lördagskvällen på CC! Hennes blivande unit, Angels in Pink, representeras av 6 st på bilden.
 
Nu under semestern har jag en liten fb-pace till uniten, med en uppgift om dagen att göra medan jag är borta. Hittills har de varit kanonduktiga, och idag har de en uppgift att göra som handlar om mål och att jobba mot dem :) 
 
Jag har fått massor av frågor från många om mina bästa bokningstips, men dem har jag faktiskt redan skrivit i ett inlägg längre ner :) Under en bild på våra katter (Chokolate Kiss och Blue Metal) Chilly och Bulten, så står det "Konsultinlägg" eller något liknande. Där står det lite om bokningstips :)
 
Ha en fin dag alla vänner och kollegor!
Kram!

Weeeiiii!!! <3

Jag är så laddad! Just nu sitter jag i vår stuga i Hemsedal på vår semester. Men jag har inte tid med semester, jag vill ju jobba! Om man gillar sitt jobb så vill man inte ha semester :) Jag vill inte låsa upp min ledighet på 4-5 veckor varje år, jag vill ta ledigt när jag vill. Men just nu vill jag egentligen inte, men jag behöver nog komma hemifrån för att få lite mer gjort- mycket planering kommer göras denna veckan ^^
 
I helgen var vi på Career Conference i Göteborg och vi har aldrig haft en SÅÅÅÅ lyckad helg på en stor konferans förut, allt var bara helt underbart och flöt på så bra! Vi var hela 15 st från vår unit med min inadopterade röda Ewa, plus två från min seniors unit- ett hett gäng från Karlstad ^^ hihi!
Vårt gäng tog upp en rad :) Här har de precis tagit plats på lördagskvällen :)
 
Min fantastiska DIQ Emelie blev ombedd att gå upp och berätta sin I-story, och hon var SÅÅÅÅÅ bra! Jag grät så jag höll på att dö av stolthet- hon var grymt bra och det fick hon höra från många denna helgen!
 
Inte nog med det, jag fick ju hålla en föreläsning på söndagen om att vara modig- och jag var ju så nervös! Men jag gjorde det och det känns helt fantastiskt sådär efteråt. Många goda ord har jag fått <3
En söt unitmedlem tog kort ^^ De var så stolta och jag fick så mycket beröm för min föreläsning. Helt galet, lilla jag?!
 
Inte nog med det! Vi fick se lite resultat och nu såhär mer än halvvägs på seminarieåret ligger lilla jag på plats nr 2 i Sverige i försäljning!!! :O MEN INTE NOG MED DET! De tog upp de som ligger "on target" för att få åka till Dallas med 9 andra SD's i norden- och LILLA LILLA vanliga jag låg på plats nr 6 av 10!!!! Pust!! Flygrädslan infann sig, men jag är mest pepp för att fortsätta de 2,5 månaderna som är kvar på kvalificeringsperioden!! Så nu kör jag full rulle och kommer INTE semestra så värst mycket här uppe i Norge, nu kör vi full ös!!! Semester kan jag ta i slutet på juli... när jag SKA till Dallas- det är bara så!!
 
Kram på er där ute!! <3

Författande

Just nu sitter jag i soffan med min rosa dator, en kopp kaffe och min lilla Chilly-kisse bredvid mig. Han har precis gossat loss, så nu ska han sova ^^
Själv sitter jag och skriver manus inför helgens stundande event. Min stora utmaning är att hålla föredrag för samtliga konsulter på vår konferens i Gbg... Det känns rätt så tokläskigt, med tanke på att jag ALDRIG har pratat inför så många någon gång, och vad ska LILLA JAG säga liksom! Jag har ett manus som jag jobbat på som jag nu finjusterar, det kommer nog bli bra. Med ett manus som jag kan känna mig trygg med så har jag något att luta mig emot. *andas, jag kan flyga, jag är inte rädd...*
 
Annars fortätter resan mot mina tre ringar i år. Det är mitt mål. tre ringar och "tripple star". En av tre är redan klar och idag och imorgon kommer jag att komma ytterligare en bit på vägen, jag har haft en fullbokad vecka nämligen. Jag åker till Norge på skidsemester i en vecka på måndag, så jag har fått jobba igen lite innan ;) Skulle ha haft en klass ikväll, men värdinnans son vaknade med magsjuka i natt, så jag kände att jag SÅÅÅÅ gärna INTE åker på klassen då. Annars åker jag ju i alla lägen :P Men jag ska regstrera en ny kollega ikväll iaf, och sen har jag mer tid över för att förbereda inför helgen och resan till Norge. Så det ska jobbas ordentligt idag ändå! :) Jag har ju en klass imorgon också, och har avverkat två samt ett gästevent denna veckan ;)
 
Jag lägger in en gammal bild som jag lagt upp tidigare men den är så klockren! Fortsätt kämpa mot ditt mål! Du kommer att nå det om du fortsätter! Enda gången man misslyckas är när man slutar att försöka...
 
Kör hårt kära kollegor!
Kram!
 

Telefonkonferens

Jag har precis lyssnat på en fantastisk telefonkonferens för DIQ's! Jag har ju en konsult om ligger i sin tredje DIQ-månad, så jag får också lyssna på deras konferenser. Idag pratades det om motgångar, hur lätt det är att dras ner av dem. Men livet är ju så! Det går upp och ner. Livet är INTE spikrakt! Möter man inte motgångar så kommer man aldrig glädjas åt när det går bra. Jag har själv haft en väldigt bra dag och en bra helg, och jag hävdar fortfarande att man får det man tänker. Det har jag övat på länge och man får det man fokuserar på. Om man lägger fokus på problem så får man problem... och tvärt om förstås ;)
Idag träffade jag en kund som spelar golf på professionell nivå... För ett par år sedan fick hon ett cancerbesked och var tvungen att amputera ett ben. Idag spelar hon fortfarande golf på proffsnivå och föreläser om att ta sig tillbaka efter ett hårt bakslag. Jag inser att det finns alltid dem som har ett problem värre än ditt. Vad är lite huvudvärk mot att få amputera ett ben? Upp och hoppa och gör det du ska! Inget kan stoppa dig!
 
Jag tänker fortsätta irritera folk med min positiva attityd och glädje över mitt liv och jobb- för jag har valt allt själv ;) Jag har lite svårt för känslan att vara missnöjd (eller att helt enkelt "bara nöja sig") och sen inte göra något åt det- då har man ju valt det själv! Jag älskar verkligen att jobba, men så länge jag får jobba med något jag älskar, så spelar det ingen roll! Men att jobba med något man inte gillar, och sedan klaga på jobbet och ha söndagsångest- det är för mig inte logiskt.
 
Jag har en vän som mer eller mindre tycker synd om mig för att jag jobbar på den tiden som hon är ledig så vi kan ses så sällan. Men det handlar inte om nu, det handlar om vart målet ligger. Jag jobbar inte myket på det sättet, egentligen, men jag jobbar kontinuerligt och jag gör så mycket som går! Om jag överbokar mig, så kommer jag bli fullbokad efter några ombok, och i dagsläget genomför jag c:a 4-5 hudvårdsklasser i veckan- målet är satt och fokus ligger på en klass om dagen. Det betyder att jag har 7-8 klasser bokade varje vecka, och jag trivs kanon med det! Det ger energi, kontinuitet, kontakter och en fet lön ;P hehe! Och 5 klasser på en vecka blir c:a 20 timmar= halvtid för en vanlig dödlig anställd ;)
 
Imorgon har vi gästkväll och jag har några härliga tjejer som kommer och kikar på möjligheten vi har. Det är verkligen en möjlighet, och INGET kan stoppa oss när vi bestämt oss!
I fredags var det internationella kvinnodagen, och jag hävdar att varje dag bör vara varje kvinnas dag... och varje dag bör kännas som fredag!
Min vision är att ge så många kvinnor jag kan möjligheten att styra över sitt eget liv. Jag har sett det, jag vet att det funkar, följ mig i spåret så visar jag dig vägen ;)
 
Kram!
 
RSS 2.0