Tack <3

Det är många som kontaktat mig efter min föreläsning på CC i Gbg i helgen och jag vill från hela mitt hjärta säga TACK!!! Det värmer att känna att något så läskigt blev så bra! För 2 år sedan var jag på min första Career Conference och beundrade dem som vågade stå där uppe och prata.
Och när jag fick frågan från HK så trodde jag att jag skulle svimma... Men jag antog utmaningen och gjorde det i alla fall! Och jag ångrar det inte en sekund. Vad säger det oss om våra utmaningar? Oavsett vilka de är, självklart var det värt att göra dem. Min första PS var värd att göra, jag fick så mycket ut utav den. Att blir röd var förstås värt all möda, och att göra min DIQ var min största men bästa utmaning någonsin! Jag ångrar det inte för en sekund! En DIQ är inte lätt, men den är heller inte svår om man gör det man ska.
 
Här är hela gänget från Lethal in Pink, med mig i mitten och min fantastiska DIQ Emelie bakom mig, som berättade en tokbra I-story på lördagskvällen på CC! Hennes blivande unit, Angels in Pink, representeras av 6 st på bilden.
 
Nu under semestern har jag en liten fb-pace till uniten, med en uppgift om dagen att göra medan jag är borta. Hittills har de varit kanonduktiga, och idag har de en uppgift att göra som handlar om mål och att jobba mot dem :) 
 
Jag har fått massor av frågor från många om mina bästa bokningstips, men dem har jag faktiskt redan skrivit i ett inlägg längre ner :) Under en bild på våra katter (Chokolate Kiss och Blue Metal) Chilly och Bulten, så står det "Konsultinlägg" eller något liknande. Där står det lite om bokningstips :)
 
Ha en fin dag alla vänner och kollegor!
Kram!


Kommentarer
agnes

Update Please :)

2013-04-17 @ 07:23:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0