Sista kvartalet på MITT år!

Detta är verkligen MITT år, och vi har nästan ett helt kvartal kvar på seminarieåret 2012/2013.
På seminariet 2012 bestämde jag mig för en förändring och hela jag förändrades! Man kan ändras och det snabbt, samma som att man kan vända sin business på ett kvartal. Jag vände på en månad egentligen, men förarbetet till det gjordes ett kvartal innan :)
 
Det har hänt så mycket under detta året, och jag har utvecklats något fruktansvärt mycket! Det kände jag främst i måndags, när huvudkontoret var i Karlstad och höll gästevent. Det var en kanonkväll och alla mina 22 konsulter som var med bara älskade det! Mi nya STB Sofia fick berätta sin I-story, och likaså jag. Och min Offspring Emelie och hennes DIQ Linnéa förstås :)
 
Lägger in en bild från gästeventet, efter att många tyvärr hade hunnit gå, men några från våra "Units in Pink" var kvar :)
Emelies och min unit med Carl-Henrik & Heidi från HK :)
VILKEN KVÄLL!!

Kram
 
 

Magiska April!

Yess, där satt den och idag fick vi beskedet vi jobbat för! Min söta Emelie debuterade som Sales Director 1 maj! ♥ Helt galet! Vi fattar det inte än, vi är fortfarande i koma efter DIQ'n, men nu sitter hennes SD-pin på kavajslaget!

Världens bästa Offspring och jag ♥
 
Inte nog med det! Hon har en unitmedlem som gick in i sin DIQ 1 maj. så hon delade med sig till 8 st i Emelies DIQ - precis så som jag gjorde i min seniors DIQ!
 
Och jag är en så stolt Senior Sales Director, och vi kommer ha såååå roligt ihop. Det är nu det börjar! Hihi!
Nu ska jag hoppa i säng, imorgon har jag mycket att göra, och massor som ska planeras ^^
 
Kram!
RSS 2.0