Dags att uppdatera liiiite kanske

Jag kanske kommer lägga in lite bloggande framöver, jag är inte helt säker än. Men jag kommer i alla fall försöka uppdatera lite oftare :) Jag har fått frågan ofta, så lite får jag väl kicka igång bloggen igen :)
 
Seminarieåret har startat med stormsteg och Lethal in Pink är riktigt på gång! Vi har ökat som bara den och slagit vårt eget rekord! Vi ökade augusti med 63% mot förra året! WOW! September har varit en riktig kanonstart mot våra nya mål och jag känner på mig att detta året blir grymt!
Jag vill inte prata om förra året, då jag inte nådde alla mina egna mål, så det lämnar vi bakom oss nu och bara njuter av de segrar vi gjort. Ibland kommer saker emellan och det blir svårt att hålla fokus!
MEN förra året tog iaf uniten sig till Top 10 i Qvist Area (nr 7), vi nådde Circle of Achievement, jag blev Queen i försäljning i Arean (wow) och ännu häftigare- jag tog andraplatsen i Sverige i försäljning. Coolt! Jag tävlar ju alltid mot mig själv, och förra året var jag 2:a- så det var lite kul att stå där igen. Det spelar ju egentligen ingen roll, men för mig var det en stor seger efter ett år med massor av utmaningar :D Så här är lite småbilder från vårt härliga seminarie i år.
Jag, min Team Leader Anna och min Senior Lollo
Top 10 Sales Director Q-area- GRYMT!
Bästa uniten Lethal in Pink
Min sambo finner det alltid ok att hänga med på dessa event... undrar varför? ;)
 
Många gruppbilder blir det! I love it! <3 Främre raden är Senior Consultants och jag och röda Anna i mitten :)
Två rödhåriga, bestämda kollegor :D
 
Med min power partner Elin på VIP-lunchen
Nöjd över att vara en av få på Wall of Fame för ett Pärl-år 
 
Så nu är vi i full gång igen på väg mot nya höjder.
Kika in lite då och då, ifall jag får för mig om att uppdatera lite igen ;)
 
Kram!
 
 
 
 
RSS 2.0